Arkadaşlar fikirlerinize çok ihityacım var ALDATILDIM...

xixlgxixnxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
48
0
43
Biz 5 yıllık evli 1.5 yaşında bir kızı olan bir çiftiz.Evlilğimizde genel anlamda iyi gitsede sürekli tartışmalar ailevi sorunlar falan yaşıyor eşimle tartışıyorduk.Eşim geçen mayıs ayından buyana inanımaz değişti.Bana kötü davranıyo eve gelmek istemiyo falan.
Burada evlendğimizden buyana eşim hep benim onu çok arayıp kontrol etmemden nerdesin yanında kim var diye sormamdan çok şikayetçi.Benim böyle yapma sebeboimde eşim seyahatli çalışıyo haftanın 2-3 gecesi evde değil farklı şehirlerde kalıyo.Hangi adının içi rahat ederki kocası dışarda otellerde kalıyorken.Ama ben biraz dozu kaçırmıştım galibaki mayıs gibi sorunlarımız çok ama çok arttı.Buarada ben yazın 4 yıllıkişimden çıkarıldım işsiz kaldım ve resmen bunalıma girdim.Eşime daha da yüklenmeye başlamışım farkında lmadan.O da bir anda yazın 180 derece değşti ve beni hiç dinlememeye takmamaya aramamaya gece yarılarına kadar sokaklarda arkadaşlarıyla takılmaya başladı.Ben bunu hep aramızdaki gerilimlere yormuştum.Ta ki Ekim ayının 27ne kadar.Biz yazı iğrenç bir şekild ben gece gündüz ağlayarak o da gece gündüz gezerek geçrdik.Koca yaz çocuğunu bile hiç önemsemedi inanın çok zor günlerdi.Neyse ben eylül gibi iş buldum başladım ve yavaş yavaş bunalımımdan kurtulup gözümü açmaya başladım.Eşimin telefon faturalarıydı ilk dikkatimi çekenç300-400den aşağıya fatura yok.Zaten yazında çok şüphelendiğim şeyler oluyodu ama mesela telefonlarını kapatıyordu akşam 8de sabaha kadar ara dur açılmıyo ertesi gün arıyo sana kızgındım açmadım falan giibi bahaneler.Ben telefon dökümlerini gizlice istedim ve dökümler gelince gördümki hayatında bi kadın var.Hemdeseyahate gittiği şehirde.Nekadar çok aramış inanamazsınız günde 30 kere 35 kere.Gece yarıları mesajlar neler nler.Benim yanımdan yatakdan kalkmış gece yarısı mesajlar yollamış.Nasıl aradıysa ben evdeyken dahi aramış.
Bu olay ortaya çıkalı şuan 5 hafta oldu.Tabi ben sinir krizleri geçirdim evi terk ettim falan.Eşimle sürekli onunla arasında hiçbirşey olmadığını sadece benimle konuşamadığı için arası bozuk ve mutsuz olduğu için onunla sohbet ettiğini.Buluşup vakit geçirip kafa dağıttığını anlattı bana.Yeminler etti kuranları öptü bitti hemen kesip attım falan dediBuarada kızda seyahate gittiği şehirde üniversite öğrencisi yalnız yaşayan bir kız.Tekrar deneyelim herşey düzelcekler falan derken ben eve döndüm ve çocuğum için tekrardeneme kararı aldık.
Ama kafayı yicem arkadaşlar aklımdan hiç çıkmıyo ve evde o kız muhabbetini kapatamıyorum.Sürekli sorular sorup kavga çıkarıyorum elimde değil biranda 6-7 kilo birden verdim psikolojim berbat oldu.İŞin en kötü tarafı da işi olduğu için mecbur olduğu için oraya gitmeye ve kalmaya devam ediyo.Benim halimi düşünebiliyormusunuz.Salı günü olupta gittimi ben kafayı yicem.Hala görüşüyormu hala buluşuyormu telefonu meşgul çalışyo onlamı konuşuyo gibi içim içimi yiyo.
Görüşmüyorum konuşmuyorum diyo yeminler ediyo ha evetbazı şeylerde değişikşik var nezaman arasam ulaşabiliyorum telefonlar kapanmıyo.Evdeyken telefonlar hep orta yerde eskiden saklanırdı resmen.
Ama ben napıcam çocuğum çok küçük boşansam ayrı br dert boşanmasam deliriyorum.O seyahate gittimi ben tabi çok yükleniyrum ona buluştunmu şimdi onlamısın yanında omu var falan diye bu sefer yine kavga kıyamet kopuyo.Benm beklediğim beni inandırmaya çalışsın ama yapmıyo yine erkek arkadşalarımla rakı içiyoruz diyo gece birlere kadar dışarda ordayken telefonlarımı açıyoama kız zaten beni ve çocuğunu biliyor bende yanında diye düşünüyorum.
İnanın arkadaşalr duyadım insanlardan ama insan başına gelince anlıyormuş çokm zor bir durum yemin ederim kafayı yemek üzereyim.Zamana bırakayım diyorum elimde değil yine sorular sorup o kadınla ilgili kavga çıkartayım.
LÜtfen fikir verin buna çok ihityacım var...

Allahım yardımcın olsun.zor bir durum:Saruboceq:
barıştıysan bir şeyleri unutmak durumundasın arkadaşım..kendi kendini yemek yerine kafanı dağıtacak şeylere yönel..
ama akıl sağlığında gidiyorsa bence tehlikeli bir durumdasın..bunu içinden yıllar geçsede atamayack hep şüpheyle yaşayacaksın..:çok üzgünüm:
değer mi?bu anlamda bak olaya..
küçük çocuğunla zaten ilgilenmediğini söylüyorsun kocan olacak adamın..ayakların üzerinde de durabiliyorsan cesaretini topla ve git derim..kaydirigubbakcemile
bilmiyorum ben aldatılma durumunda boşanma taraftarıyım..fisfisfis

geçmiş olsun canım...
canım aldatılan bayan evli yada bekar olmasına göre çok farklı sonuçlar ortaya çıkar...
sen evlisin ve herşeyden önce çocuğun var....
asla bir yavrunun parçalanmış bir ailede büyümelerini istemem...
eger gerçekten değiştiğine inanıyorsan bir şans daha ver...
çocuk var..yuva bu....
dağıtmak kolaymı...
ama çok zor...
sen bu zaman sürecinde kendini yıpratma...
yani paronaya olma...temkinli ol ama paronoya olma....
kendi hayatını ve bebeğinin hayatını yaşa...

ama şunudaunutma.... affedilen erkekler tekrar yapma ihtimalleri çok yüksek...
allah yardımcın olsun güzel kardeşim...

ayy allah kahretsin öyle kızları ya üniversiteye değil f...uş öğrenmeye gidiyolar sanki çoluğun çocuğun nasılda ahını alıyolar.....
bence bi şekilde eşinizi ya takip edin yada ettirin.

canım durumun içinden çıkılması zor bir hal almış
kim ne derse desin istedigi kadar feminist tavır sergilesin gercekler değişmez ki o da şudur;
erkek milleti sıkmaya gelmez!
ortada birşey yokken aramalar sormalar hesap sormalar eşşeen aklına karpuz kabugu düşürmek demektir
bu hatayı yapmışsın ve ne yazık ki sonucları yine sana zarar vermiş
erkegin yapacagi varsa günde değil 50 kere 50 milyon kere de arasan karda yürür de izini belli etmez
sen istedigin kadar hesap sor dur...

neyse yapman gerekene gelelim;
bi müddet pusuya yatmalı kadın eğer aldatıldıktan sonra affettiyse.
zira hiç bi erkek yoktur ki (salak değilse tabi) affedildiginin arefesinde çapkınlık turuna çıksın.
ayrıca aldatan erkek 2ye ayrlır
1 . durulmuş gibi görünüp gizliden malı goturmeye devam edenler
2. durulanlar

bunu anlamanın en iyi yolu da dedigim gibi pusuya yatmaktır

iplemiyo gibi davranıcaksın
once günde 10 kere mi ariyodun
gerekmedikce aramıyacaksın
hesap sormayacaksın
amaaan, bana ne!yi oynayan cool hatun olacaksın ki adamın kafası karışsın
eskisinden daha bakımlı daha alımlı gorunmeyi deneyeceksin ama yüz vermeyeceksin

çok zor biliyorum ama imkansız değil, once bunu yapacagina inandır kendini gerisi kolay

erkek nikahı altına aldıgı hatunu çantada keklik sanmaya başladıgında sapıtır
bırak o seni kıskansın sengözlerimebaksanab
sen niye onun peşinde hafiyecilik oynuyosun ki?
hele bi dur
bugun radikal kararlar al ve uygulamaya koyul
zira böyle devam edersen yer bitirirsin kendini
olan yine sana olur
o aldattıgı ile kalır
güçlü ol biraz ozguvenini tokatla kendine gelsin sositososito

Son düzenleme:
Allahım yardımcınız olsun inşallah..:teselli:
Kolay değil anlıyorum..
Öncelikle psikolojik destek almanızdan yanayım,her kadının kaldırabileceği bir yük değil maalesef..:nazar:
Kendinizi iyi hissettikten sonra kararınızı verin..
Çok şükür mesleğiniz ve bir işiniz var..:Saruboceq:

bana kalırsa kavga çıkarmamaya gayret et artık. doğan huzursuzluk yüzünden seni suçlayacak. hem suçlu hem güçlü ya.. ama güvenme. asla bi daha dayama sırtını. affettiysen unutup evliliğine devam et. ama ben mutlu değilim boşanmak istiyorum diyorsan da yamalı bir evlilikte çocuk büyütmektense boşanmak daha iyidir gibime geliyor. dilersen bir süre daha bekle bakalım. allah sabır versin. yalnız boşanacağın zaman önceden bir avukata danış lütfen. eşinin evlilikteki kusurunu ortaya koy. gerçi aldatmayı affetmişsin ama sonrasında varsa kusurlu davranışlarını tanıklarla ortaya koy ki bozulan psikolojin ve gördüğün zarar için manevi tazminat alma hakkın olsun. çok duygusuz yorum yaptım biliyorum ama erkekler bizi acıtırken hiç sızlamıyor vicdanları.

Canım benim öncelikle kendini yemekten vazgec..Kocan yapmış bir hata ewet hem de büyük ama
çözüm bulmuşsunuz ve tekrar deneme kararı vermişsinizz..çocufgun var onu düşün hem bak eşin artık telefonlarını kapatmıyormuş ve sen onu istedigin zaman istediğin yerde arayıp fırçanı da atabiliyorsun biraz ona güvenmeye calış
amaaa sakın boş bırakma takip et onu sürekliiii bir noktaya kadar
Tam olarak artık güveniyorum diyene kadar sakın takibi elden bırakma erkekler degil ama hemcinslerimiz varya istedimi herseyi elde ederr bunu sakın unutma..
Ne olursa olsun kızınız var ve tekrar birleşme kararınıza cok sewindim inan ki..

canım benim, madem karar verdin o halde yapacağın şey, yaşadıklarının doğal sonucu olarak psikolojin bozulmuş olduğundan uzman bir psikiyatriste gidip rahatlamak.

depresyonun kronikleşirse ondan sonra kimse yardımcı olamaz.
bu şeye benzer; kanseri erken teşhis edip tedavi etmekle geç kalmak arasındaki fark gibidir...."dünya sağlık örgütü" artık resmen kabu etti depresyon fiziki hastalıklar sınıfına girdi...bunun anlamı yaşadığımız travma ve stress sonucu beyin kimyası bozuluyor, bizlere mutluluk veren bölüm düzgün çalışmamaya başlıyor... işte burda, ilaçlarla beyin kimyası ve bozulan işleyişi düzene sokularak hastanın iyileşmesi sağlanıyor...bence senin sorununu uzman bir psikiyatrist çözecektir...hatta psikiyatrsitinin önerisiyle psikoloğa giderek terapi de alarak tedavini destekleyebilirsin.

her anlam da geçmiş olsun tatlıma.s.

Son düzenleme:
canım gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarına ama affetmişsin bir kere ve bazı şeyleri unutmasanda unutmuş gibi yapmak durumundasın şuan malesef..

boşan yada boşanma gibi bir yorum yapamam çünkü küçük bebeğin var.
bu verdiğin son şans olsun eşine ama bu durumu sürekli gündeme getirmemeye çalış düzelecekken daha kötü olmasın aranız..

önce bebeğini düşünerek hareket etmeye çalış bir süre unutmuş gibi yap hiç üstüne gitme gizliden gizliye takip etsende hareketlerini ona hiç belli etme .. bir müddet böyle davran ama baktın kaldıramıyorsun,kabullenemiyorsun yaşananları kendine yeni bir yol çizmeye bak..

bir ömür sürekli şüphelerle geçmez çünkü, kendi kendine düşünüp hayatını mahvetme,sen mutlu olmalısın ki bebeğinde mutlu olsun canım.
b

allah yardımcın olsun ,ama kendinitüketmek yerine eğer ailenden bilen varsa bu durumu mesela yine seyahate gittiğinde ailenden biri de onu takip etsin,yada bir dostun arkadaşın biri ne yapıyo buluşuyomu baksın eğer ki bişey yoksa sadece işse yani olay, sen bir psikologtan destek almaya başla kendini toparlarsın,ama hala buluşuyorsa o zaman bırak hayatını kur, şüpheyle hayat geçmez canım

cnm sen şuan zaten kararını vermişsin bence yapacağın en doğru şey arama üzerine gitme bırak o arasın çok üzerlerine düşüyoruz biz bayanlar yaranamyız..... kendini geri çek mesafeli ol bakalım akıllanacakmı aslında bende boşanma taraftarıyım böyle durumlarda şimdi düzelse bir daha yine başlar diye tahmin ediyorum genelleme olarak yinede bilemeyiz zamn herşeyin ilacı Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda toparlanırsın...... (çocuğun için yaşa eşini takmamaya çalış))

Canım gerçektende zor bir durum evladın var ilk önce onu düşününce yuva yıkmanın ne kadar zor olduğu geliyor aklına insanın.Senzaten affetmişsin,bu saatten sonra sürekli temcit pilavı gibi sürekli aynı şeyi eşinin kafasına sokman hem senın açından hemde onun açısından çok kötü sen ne kadar kafasına kaksanda kendınde biliyorsun istedikten sonra zaten yapar sürekli seyahate giden bir adam Bazı şeyleri artık akışına bırakmaktan başka çaren yok hem kendi sağlığın açısından hemde evladının sağlığı açısından

canımm madem affetmeyi seçmişsin,
ozaman biraz daha sessiz sakin olmayı dene derim ben,
hatta arkalrında dediği gibi,psikolojik destek almanda fayda var...
sen eşinin üstüne giderek işi iyice çıkmaza sokuyorsun,
bekle bi bakalım eşiniz gerçekten duruldumu...
bunu görmeye çalış derim ben..
Allah yardımcın olsun:teselli:

canım durumun içinden çıkılması zor bir hal almış
kim ne derse desin istedigi kadar feminist tavır sergilesin gercekler değişmez ki o da şudur;
erkek milleti sıkmaya gelmez!
ortada birşey yokken aramalar sormalar hesap sormalar eşşeen aklına karpuz kabugu düşürmek demektir
bu hatayı yapmışsın ve ne yazık ki sonucları yine sana zarar vermiş
erkegin yapacagi varsa günde değil 50 kere 50 milyon kere de arasan karda yürür de izini belli etmez
sen istedigin kadar hesap sor dur...

neyse yapman gerekene gelelim;
bi müddet pusuya yatmalı kadın eğer aldatıldıktan sonra affettiyse.
zira hiç bi erkek yoktur ki (salak değilse tabi) affedildiginin arefesinde çapkınlık turuna çıksın.
ayrıca aldatan erkek 2ye ayrlır
1 . durulmuş gibi görünüp gizliden malı goturmeye devam edenler
2. durulanlar

bunu anlamanın en iyi yolu da dedigim gibi pusuya yatmaktır

iplemiyo gibi davranıcaksın
once günde 10 kere mi ariyodun
gerekmedikce aramıyacaksın
hesap sormayacaksın
amaaan, bana ne!yi oynayan cool hatun olacaksın ki adamın kafası karışsın
eskisinden daha bakımlı daha alımlı gorunmeyi deneyeceksin ama yüz vermeyeceksin

çok zor biliyorum ama imkansız değil, once bunu yapacagina inandır kendini gerisi kolay

erkek nikahı altına aldıgı hatunu çantada keklik sanmaya başladıgında sapıtır
bırak o seni kıskansın sengözlerimebaksanab
sen niye onun peşinde hafiyecilik oynuyosun ki?
hele bi dur
bugun radikal kararlar al ve uygulamaya koyul
zira böyle devam edersen yer bitirirsin kendini
olan yine sana olur
o aldattıgı ile kalır
güçlü ol biraz ozguvenini tokatla kendine gelsin sositososito

:eek:klava:öldürmek gerekir bu erkekleri doyuramadık bunları bak canım yukarda yazan arkadaşı aynen destekliyorum çoçuk olmasa işe yaramazın teki derdim amaçoçuk var dene birkere daha bir piskologdan yardım alki daha güçlen en azından bu zaman zarfında daha güçlü olasın belkide değişmiştir belli olmaz bebeğin içimn şans ver sonra ilerde ayrılırsan elimden geleni yaptım dersin o f..... de kocanı bırakma ama konturolun üzerinde olsun bir cep tel varmış bilmiyorum ama dinlene biliyormuş onuda dene olmasa ayıp ben o kızada kızdım bekarlar çuvalamı girdi olmasa biraz para ver bir adama arkasından adam yolla yada çoçuğu annene bırak araba kirla düş peşine bırakma peşini kaldığı oteli biliyorsan sende arkasından gizli git......bırakma peşini kendini toparlaman lazımallah kolaylık versin duam seninle :tomato:.

öncelikle gecmiş olsun size
affetmeden önce düsünmeli ben olanları silip kızıma saglıklı bir anne olabilecekmiyim yoksa hayatı kendime zindan edip kızıma da ihtiyacı olan ilgiyi verebilecekmiyim. bu olayı yasayan 50 kadından belki biri bunları düsüne bilir bende dahil

canım benim seni okadar çok iyi anlaya biliyorumki çünkü bende aldatıldım ne yaparsan yap ister ipleme ister bağır çağır küfret yak yık ortalığı ama yaşanan bazı şeyleri değiştiremiyosun insanın bir kere güveni yok olduktan sonra istediği kadar ben yapmıyorum ben görüşmüyorum desede sen zaten buna inanmayacaksın çünkü ben inanmıyorum evet bişekilde bazı nedenlerden dolayı özelliklede evlatlamız için af etsekte aldatılmayı unutum bir kenara koyup hayata devem edilmiyo çünkü içindeki o şüpheler beynini bedenini kemirip duruyo özelliklede insan okadar emekten sonra bunu hak etmediğini düşünmeye başlıyo ben çok kötü günler geçirdim hiç kimseye hiç birşey anlatmadım bütün bu sorunları kendi başıma aşmaya çalıştım ve çok yıprandım kendime bir türlü yediremiyorum malesef beni nasıl aldatır demekten kendimi alı koyamıyorum sanki zamanla bu düşünce beni dahada çok kendine rehin almaya başladı herşeyden her yaptığından şüphelenir oldum inşallah senin ilişkin yoluna girer ama dediğim gibi canım kırılan kalp tamir olmuyo malesef:nazar:senağlama -------- GÜVEN ELDE ETMEK İÇİN YILLARIN GEREKTİĞİNİ FAKAT YOK ETMEK İÇİN SANİYELERİN YETTİĞİNİ ÖĞRENDİM BEN------senağlamasenağlama

sonra esine dön canım sana ve kızına dönüp bir baksın bes para etmeyen biri yü-zünden yasattıklarına bazen susmak o kadar ise yarıyor ki sanki tokat gibi iniyor insanın yüzüne insanın içi içini yiyor bırak o senın yuregini tamir etmeye calıssın hala niye kendine hayatı zehir ediyorsun olan olmus bir kere

Sen esine güvenmiyorsun canim degilmi?? Yani kuranida öpse yeminlerde etse güvenmiyorsun!!:nazar:

Ben burda esine cok büyük görev düstügne inaniyorum, sana yaklasimi, davranisi, konusmalari cok daha iyi ve olumlu olmasi gerek ki ona tekrar güven gibi birseyler hissedebilesen, tamamen güvenemezsin zaten artik buna eminim....lakin esinde biraz gayret etse hic olmazsa bütün gecen ve gündüzün bu seyleri düsünmekle gecmez....:1no2:

Sana tavsiyem cok sakin bir kafada tekrar esinle konusmayi dene!! Aslinda suan üzerine titremesi lazim, bir dedigni iki etmemesi el üstünde tutmasi lazim seni, cünkü burda cok affedersin ama poposu b.....olan kendisidir...Senin ona ispat edecek birseyin yok lakin onun var, o yüzdende burda deli divane olmasi gerekende odur...:kızgın:

Bence bir müddet üstüne gitme, birak biraz ne hali varsa görsün, hatta soguk dur ve izle bakalim ne gibi bir yol alacak!!:nazar:

Kirilan gururun kaybolan güvenin hicbirzaman tam tamamina yerine gelmeyecek olsa bile tekrar yavrun icin evliligne bir sans vermeni taktir ettim...Allah yardimcin olsun..:teselli:

X