• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar eski nişanlımı savcılıga versemmi?

ay ne gereksiz insanlar, olmamış ayrılmışsın işte hala ne uğraşıyorsun ki
Ne kadar itici, sevimsiz hareketler bunlar

Aylık kredinin aylık gelirinin bir bölü üçünü geçmemesi gerekmiyormu peki?

İhtiyaç kredisi ve konut kredisi durumu farklı olabilir belki :110:

Amaan taa 9 ay önce atılan nişan sonrasında hala uzattığınız şeyler; neredeyse nişanlı kalmanızın yarı süresi kadardır "eski" bu adam, bi kendinize gelin, ders çalışmaya falan başlayın.

İhtiyaç kredisi ve konut kredisi durumu farklı olabilir belki :110:

Amaan taa 9 ay önce atılan nişan sonrasında hala uzattığınız şeyler; neredeyse nişanlı kalmanızın yarı süresi kadardır "eski" bu adam, bi kendinize gelin, ders çalışmaya falan başlayın.
Ay ne biliyim 400 000 bu yani.Ben mi çok fakirim acaba bana çok abartı geldi.:110:

Ay ne biliyim 400 000 bu yani. Ben mi çok fakirim acaba bana çok abartı geldi.:110:

Eheh, zenginin parası bizim gibilerin çenesini yoruyor :D 200.000 lira 2600 küsür taksitle 10 senede 321 bin lira falan ediyor, faiz oranı da yüksekmiş 400.000'e dayandıysa; o konuda bile beceriksizmiş eski adam. Ha ödeyenler vardır, ara yüksek ödemelerle falan makul bir seviyeye çekiyolardır. Para, parayı malesef çekiyor. :KK43:

herhalde nasılsa nişanlıyız evlenicez diyip öyle fotolar gönderdiniz birbirinize. Dava açın tabi iyi de bi avukat tutun ama çünkü bu tür davalar biraz uzun sürebiliyor. Tazminat davası olabiliyosa ondan olsun parasını alın fotoğrafını çekip facete paylaşın :KK53: şimdiden başarılar.

aa ne ayıp şey yahu güvenmişsnz yapmışsımz onun yaptığına bak tabiki ver savcıya heleki fece gibi olylarn cezası çok ağır oluyo.ayy yani o aslında kendini rezil eder sizi değilki bunu anlamıcak adarda aptl olsa gerek senle birlkteyken kadınıydına ayrılca ne oldu pislik herif hiç korkma derim ben.

Kendi evımız yok düşünsene babası çalışıyor kızı öğretmen çalışıyor kımsenın destegı yok 2 sene beklemısım bu adamı işe girince adamın maaşını bağladılar birde bekledılerkı bende calısayım yardım edeyim..Sonra annes dediki sen bir bardak su bile vermezsın sırf borcu kabul etmedim diye kötü gelin oldum.Nişanlımada neler yaptılar 2 ay üstüne gittiler zorla kabul ettirdiler bu borca girdi oda
İki gun sonra ölcekler ne evi size ev alacaklarina kendilerine aliyolar insaff iyi ki ayrilmissiniz kendilerini zeki sizi enayi mi saniyo bunlar cok sinir oldum

İki gun sonra ölcekler ne evi size ev alacaklarina kendilerine aliyolar insaff iyi ki ayrilmissiniz kendilerini zeki sizi enayi mi saniyo bunlar cok sinir oldum

Sana bırsey söylimmi ? Biz ölmeden onlar gitmez :) 55 yasındalar ama annesini görsen genç kız gibi giyinir bir süsler bir püsler mini mini elbiseler onun hayata olan heyecanı bende yok valla

Tüm tehdit msjlarını sakla ve mutlaka şikayetçi ol. Sen ona güvenip resim yollamışsın bunu tehdit olarak sunması çok ahlaksızca bir davranış. Gerçekten karaktersiz bir erkeğin tekiymiş. Sakın korkma savcılık onun hakkından gelecektir.

ismimle face açtı hayal yatarım gibisinden resmımıde koydu o en özel resımlerıde koyucam dedı bütün mesajlar duruyo hala tehdit edıyor herkeze herseyı söylüyorum dıye ailesi ıcın 400 milyar borca gırınce atmıştım nışanı sımdı bu borcu saklamaya çalışıyor başkasını kandrıp evvlenecek bende herkeze söyledim o özel fotolarıda mesajla yolladı bana benı kızdırma bunlarıda atarım dedı ne yapsam savcılığa vermeyi kafaya koydum? yüzüm görunmuyo ama çıplak resımlerım var onunda bende bır suru fotosu var :KK43: ilerde bırını bulamazsa yine tehditler savurucak?
Yalniz iyiki eski ve devam etmemissiniz.Cunku adamliktan nasibini alamamış. Bir sekile olayi halledin ve adamdan kurtuldugunuza sukredin bence

Uuuu daha simdi okudum ne demek ciplak fotografalari dagitmak nasi bi insan sonucta sevdigin kizdi yani bence hemen hemen dava ac ama ailen biliyo mu ?

Bence ikna yolunu deneyin boyle söyledim hata yaptim ben artik seni hocbirsekilde istemiyorum ne senle ne cevrenle hicbir konudakkonuşmam artik tek kelime sende benimle ilgilenme ve hesabi kapat fotolari at bu is kapansin cik hayatimdan de.yoksa savciliga giderim de.gozunu korkut ama iyilikle konus gaza getirme .savciliga versen ailen resimleri ogrenicek belki ikna edebilirsiniz onu ikna edemezseniz verirsiniz savciliga bence önce bir konusun

Back
X