- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Ciplak derken cirilciplak miiinasil oyle fotolar cektirdinizz ya da yolladiniz hic vakit kaybetmeden savciliga verin hemen hemen hemenn sizin de hayatinizi mahfedecek adi herif. Sevgiliniz oldugunda ona da mesajlar atip foto yollamaya kalkar bu terbiyesiz
ayy bari düz duvarın orada çekinseydin ya anlaşılmasaydı, yazın yediğin hurmalar kışın kıçını tırmalar diye boşuna dememişler , o fotoları nerde saklıyor acaba telindedir ya ulaşıp yok etme gibi durumun yok mu çağırsan konuşmak için o arada yok etsen.Evin eşyalarından anlasılabılir susarsam karışmaz ama ilerde ne yapacağını bilmem manyagın
ayy bari düz duvarın orada çekinseydin ya anlaşılmasaydı, yazın yediğin hurmalar kışın kıçını tırmalar diye boşuna dememişler , o fotoları nerde saklıyor acaba telindedir ya ulaşıp yok etme gibi durumun yok mu çağırsan konuşmak için o arada yok etsen.
Sen niye çaresiz gibi davranıyosun arkadaşlarıma göstermedim diye göstermedi mi diye sanıyosu ,bu kadar saflık da olmaz ki ama..onu düşündüm ama sildiği resımleri geri getirebiliyormuş yalanmı gercekmı bılmıyorumıstesem bulurum telınıde elınden alıp resımlerı sılebılırım
Hayır asla güvenmiyorum ona geçenlerde cinsel icerıklı sorular sordu bağırdım cagırdım o aradada kavga edıyorduk yine soranlara anlatmıştım birden sapıklaştı öpüşelim gel dıye yalvardı sonra cınsel ıcerıklı sorular sordu bagırıncada cevap ver yoksa resımlerı atarım dedı
Ve sen bu adamla sadece 400bin borcu var diye mi ayrildin?
Sebep sadece buydu yani?
Siz niye herkese söylüyorsunuz ki? Siz ayrılmadınız mı, size ne borçtan, başkasını kandırmasından falan?susarsam karışmaz ama ilerde ne yapacağını bilmem manyagın
400 bin krediyi ne yapacakmış ki ailesi? O nokta da çok ilginç bak, mafya mı bunlar?Ve sen bu adamla sadece 400bin borcu var diye mi ayrildin?
Sebep sadece buydu yani?
400 bin krediyi ne yapacakmış ki ailesi? O nokta da çok ilginç bak, mafya mı bunlar?
Siz niye herkese söylüyorsunuz ki? Siz ayrılmadınız mı, size ne borçtan, başkasını kandırmasından falan?
Evet ailesine ev aldı sıfırdan kredı cektı .Kendı evı yoktu
Sorun krediden once bence karakteri olmaliydi... daha erken biterdi hic olmazsa ve boyle seylerle ugrasmazdiniz demek istiyorum yani.
400 000 kredi nasil çekiliyo neyi gelir gösterdicok haklısın ama o adam 34 yasında ve kimseyle yatmamış nişanlanınca delirdi..Biz sevgılıyken hiç böyle seyler yoktu okadar masum ve iyi niyetli duruyordukiona kandım nişanlandım sonra çıldırdı sevıyordum oda üztüme aşırı gelınce nasılsa evlenıcez diyerekten yaptım böyle yanlış işler ..beraber olmadım ama bırseylere ızin verdim çünkü kimseyle yatmamış 34 yasında artık çıldırma noktasına gelmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?