- Konu Sahibi shoksheker
-
bızde evlılıgımz tam 8.ayında yanı dun ogrendk. ıns senn ıcınde hayırlısı olur.ben tam ogrenene kadar 12 test yaptım:) oncekılerı hıc saymıym sırnaşık şey
canım bir marka ismini söylemene gerek yok bir eczaneye git gebelik testi istiyorum de verirler zaten. en iyi marka prediktör ama o biraz pahalı 30-35 ytl idi sanırım ama ucuzları var 3-4 ytl ye
umarim o testte cift cizgiyi gormek nasip etsin sana sadece sana degil tum bebek isteyen annelere tum kalbimle diliyorum Allah hepinize hayirli evlatlar nasip etsin benim kizimda 23 nisanda dogmustu dogum gunum 13 nisandi cok istemistim ama 23 nisanda bayramlarin en guzeline dogdu.Insallah sende hayirli haberler alirsin
kızlar size birşey söyleyeyimmi bu konuyu açarken biraz tereddüt ettim belkide kimse cevap yazmaz diye açalı şuan 10-15 dak. olmasına rağmen her güncellediğimde yeni bir mesaj görüyorum desteğiniz için sonsuz teşekkürler
CANIM BENDE 3SENELİK EVLİYİM 2TANE COCUGUM OLDU VE ÖLDÜ OYÜZDEN ALLAHTN HAYIRLICA SAGLIKLI HERİKİ CİHANDA HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN HERKESE ÜZÜLME SABRET HAYIRLISI NEYSE HAKKINDA O OLSUN İYSALLAHTA HAMİLESİNDİR OLMASSADA SAKIN ÜZÜLME ZAMANI VARDIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?