Rabbim şafi ismiyle şifa versin.Arkadaşlar bebeğim 4aylik oldu hâlâ kuvezde atakları vardı doğuştan solunum sıkıntısı ile devam etti rahatsızlıkları, entube ile geçti daha çok günleri , şu an oksijen var sadece ,sonda ile beslenebiliyor,yutma emme refleksi yok, benim oğlum için Allah rızası için dua edermisiniz,ismi Koray Talha
Allah razı olsun kardeşimRabbim şafi ismiyle şifa versin.
Amin inşallahAllah razı olsun kardeşim
Allah razı olsun kardeşim, Amin inşallahRabbim Şafii ismiyle şifa versin Koray Talha'ya...Allah'ım size bağışlasın
Allah razı olsun kardeşim inşallah1000 tane alıyorum Allah ya şafi ismiyle şifa versin inşallah
Amin canım inşallahEttim. Rabbim şifa versin. Senin de içine ferahlık versin. Daha iyi günler gelsin inşallah.
Allah razı olsun kardeşimRabbim şifalar versin tez zamanda bir an evvel kucağınıza gelsin sağlıkla amin
Allah razı olsun kardeşim inşallahRABBİM tez vakitte şifa versin birlikte güzel günler yaşayın yavrunuzla aminnnnnnn
Allah razı olsun kardeşim inşallahRabbim şifalar versin tez zamanda bir an evvel kucağınıza gelsin sağlıkla amin
Allah razı olsun kardeşim inşallah canımRabbim şifalar versin tez zamanda bir an evvel kucağınıza gelsin sağlıkla amin
Allah razı olsun kardeşim, Allah ne muradiniz varsa versin inşallah5000 Ya Safi aldim.
Rabbim sifa versin insallah.
Allah razı olsun kardeşim, Allah ne muradiniz varsa versin inşallah5000 Ya Safi aldim.
Rabbim sifa versin insallah.
Allah razı olsun kardeşim, bütün zikir çekenlerden Allah'ta sizinde ne derdiniz varsa çare versin, mucizeler yaşatsın inşallah hepinizede banada inşallah en yakın zamandaSayi kac kaldi baktim ama anlamadim. 1.000 ya safi aldim. Rabbim sifa versin, size bagislasin insallah
Allah razı olsun kardeşim, bütün zikir çekenlerden Allah'ta sizinde ne derdiniz varsa çare versin, mucizeler yaşatsın inşallah hepinizede banada inşallah en yakın zamandaşu an aklimda ne zaman sondadan kurtulup biberon tutacağı günü bekliyorum hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?