• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler zeynebim erken geldi dua edin kızıma

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kızlar dualarınız icin Allah razı olsun kızım daha iyi birzcık sarılılıgımız var onun dısında iyi bugun biberonla beslemisler emmeyi ogrenmis bitanem:nazar: az kaldı gelecek yanıma insallah baska bi sorun cıkmazsa dua edin ne olur iyi haberler gelsin herkesin bebegine saglık versin Allahım

kızlar dualarınız icin Allah razı olsun kızım daha iyi birzcık sarılılıgımız var onun dısında iyi bugun biberonla beslemisler emmeyi ogrenmis bitanem:nazar: az kaldı gelecek yanıma insallah baska bi sorun cıkmazsa dua edin ne olur iyi haberler gelsin herkesin bebegine saglık versin Allahım

ay maşallah çok sevindim sarılık normal yani benim kızımda olmuştu kuvözde ışın tedavisi veriyolar onuda atlatır inş.en yakın zamanda kuvözden çıkıp kucağına alıp o hastaneden çıkarırsın inş

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin üzülme annesi melekler yoldaşıdır şimdi onun hepsi geçecek Allah'ın izni ile dualarımız sizinle hayırlı haberlerle hastaneden çıktığı mesajınızıda almayı bekliyoruz

Ayy Allah bağışlasın emmeyi öğrenmiş demek maşallah :nazar: umarım en aykın zamanda kucağına alırsın bebeğini :emir_bebek:

kıyamam ona yaa maşallahh artık ağızdan besleniyorsa çabucak toparlar ...sarılık zaten bir çok

yenidoğanda görülüyor oda geçer inşallah...tez zamanda evinizde olursunuz bebeğinizle inşallah..

benim zeynebimde 31. haftasında acele etti ve geldi...
şimdi evinde annesine eziyet ediyo...
inşallah seninki de evine sağsalim gelir canım...
2 aylık oolduk biz çok şükür...
darısı sizin başınıza inşallah

ncınarım çok sevindim cnm ya inşallah en kısa zamnda kucağında olcakk maşallah maşallahh emmei öğreniyor minik hee kilosu ne durumda

Önce bebişin hayırlı olsun. Dualarım seninle bu mübarek günlerde Allah senin kızın için yaptığımız duaları kabul edecek inşallah.

zeynepçik annesine gelmek için acele ediyor ve çabuk toparlanıyor demekki bayramda kucağında olacak bu durumda asıl bayram o zaman :teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

başından sonuna okudum zeynepin durumunun iyiye gitmesi ve hatta emmeyi öğrenmesi çok güzel... benimde oğlum erkencilerden olduğundan neler yaşadığını çok ii anlıyorum... hala da küvezde ama iyi olacak inşallah! hele seninki gibi emmeye bi başlasa bi de kucağımıza aldığımız günleri görsek... ahh ahhh! cnm yakın ama senin bak inşallah az kalmış,, dualarım senin ve benim gibi yavrusuna kavuşmak isteyen herkesle... :teselli:

teyzeleri bugun kucagıma aldım yavrumu kuvezden cıkmıs normal sartlrda tutuyorlar bebgimi :nazar: yarın kan degerleri iyi gelirse evimize gelebilecekmis seblev sen de alırsın insallah kucagına oyuncak bebek gibi yavrumm kucucukopuyorumnanaktan

teyzeleri bugun kucagıma aldım yavrumu kuvezden cıkmıs normal sartlrda tutuyorlar bebgimi :nazar: yarın kan degerleri iyi gelirse evimize gelebilecekmis seblev sen de alırsın insallah kucagına oyuncak bebek gibi yavrumm kucucukopuyorumnanaktan

canim cok sevindim masallah yavruna:nazar:
insallah kan degerleride guzel cikar ve meleginizi goturursunuz evinize

hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah kaç kilo doğdu bende 33 haftasında doğum oldu 1400 kg doğmuştu dualarım seninle, çok zor ama geçiyor ben mama verirken sırtından geçtiğini hissediyordum üzülüyordum ama şimdi çok iyiyiz inşallah en kısa zamanda hayrlısıyla szilerde kavuşursunuz yavrunuza.

gözün aydın canım işallah çıkar bugünde bebegin koynunda uyursun resimlerini bekliyoruz bebeişin ona iyi bak annesi

ncınar cnm ya çok sevindim maşalalhhhhhhhhhh nazar değmesin kuzunaa kaç kg oldunuz?? ay öyle sevindim ki anlatamam bana da umut oldun

heyyyyoooooo bu gün demekki zeynep evine gelebilecek allah sağlık la büyümeyi kısmet etsin uzun ömürler versin sabırsızlıkla müjdeni bekliyoruz canım

çok geçmiş olsun canım. inşallah yarın burdan bebeğim evimizde kollarımda yazısınıda göreceğizdelikafadulden:emir_bebek::nazar:

çok güzel bir haber gözün aydın rabbim ayrı düşürmesin bidaha tüm bebekler evlerinde sağlıkla büyüsünler inş

Back