Inşallah canım Inşallah rabbim dualarını ve burda çekilen zikri kabul etsin sağlıkla kucağına al bebeğiniAllah binlerce kez razı olsun hepinizden de ayrı ayrı , aynen bende dua ediyorum canım başkada yapicagim bir şey yok, inşallah tez zamanda biberona alısırda sonda ile beslenmekten kurtulur miniğim
Okursam yazarım păremmRabbim acil şifalar versin inşallah
Cemosum hemen yapıyorum bitanem
Kızlar arkadaşın bebeği Koray Talha için ya şafi okunucak okumak isterseniz Hepinizden ALLAH razı olsun❤
@Feminas
@Bal0ncuk
Saliha40
@oznurvarol
@Taze fasulye
Levaiz
@Merayyy
@Kubraclnareymenmfthbyrktr
@Bidar Sultan
@Meral01
@Ballikabak
@Birbasak
goah
begonvil1985
@Sadelikherseydir
@Teyocan
@evhayalim
@Gecenin Tenhasi
@Selizay
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@BlueBerry4268
Cemoos
@coconatt
D u t
@Migim
@Fatmazell
@ozo1907
@Elhan
Nevreste
Jawlensky
@_HALLEY_
@Nefes0858
@burcusami
@sweetgirlcandy
@mavikelebek34
i p e k
..........................
@Kerrar
@Jenna16
@C A N O
@yorgun anneanne
@Lady bug
@yasminsay
@Dahliadivin
Minik Duduklu Tencere
@Blue_Peri
@firdefs
@pearlshine
@WunderLost
@Bal0ncuk
@HAbibte
@Mcz09
@Oriana
@Ziya
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
M MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@ShiningLife
@Tweety Bird
@Hogwartss
@ezgiisel
RedGirl
Aktif Lora
@DantelKiz
@Mavihali
@Minnosprenses
R rana20
@Mabellee
PiXiEE
OraEtLabora
Nevreste
@tiniminihaniim
@Btlaydnz23
Saliha40
IcimdekiSonsuzDeniz
Butimar-
@asi_melek
@bir mucizee
The
@Rprnn
Cemoos
@papatyalikizz
Lna16
MssPARE
@Gunelhuseyn
Rabbım evladınizi size bağışlasın, şifa nasip etsin insallahArkadaşlar bebeğim 4aylik oldu hâlâ kuvezde atakları vardı doğuştan solunum sıkıntısı ile devam etti rahatsızlıkları, entube ile geçti daha çok günleri , şu an oksijen var sadece ,sonda ile beslenebiliyor,yutma emme refleksi yok, benim oğlum için Allah rızası için dua edermisiniz,ismi Koray Talha
1000 aldim1000 aldim
kalan 42 000
1000 aldım kalan 38.0001.000 aldim KALAN:39.000
Ne güzel dualar ediyorsunuz Allah razı olsun hepinizden, biberona alisamiyor yutmayı bilmiyor tıkanıyor beslenirken nabzı düşüyormuş, hemşire sondayla taburcu edebiliriz dedi belki size ogreticem dedi hiç mi umut yok acaba hiç mi biberon tutamaz bilmiyorum hemşire öyle söyleyince çoook üzüldüm, inşallah biran önce alışır benim küçük aşkımEtrafım yok canım
Keşke yardımcı olabileceğim bir şey olsa rabbim sana şifa versin bol bol inşirah süresi oku bol bol rabbi yassir vela tasir rabbi temmin bi hayır oku
Allahım mucizeleri çoktur 99 ismi hürmetine o işlerdeki mucizeler hürmetine ya şafi hürmetine rabbim şifasını versin ve seninde yüzün gülsün gelio geçsin herşey rabbim imtihan ediyor sabır ve dua şuan yapman gereken Allah yanında olsun
Allah razı olsun canım benim1.000 Ya Şafi aldim kuzum,Allah şifa versin
Amin canım Allah razı olsun hepinizdenRabbım evladınizi size bağışlasın, şifa nasip etsin insallah
Allah hepinizden razı olsun kardeşimInşallah canım Inşallah rabbim dualarını ve burda çekilen zikri kabul etsin sağlıkla kucağına al bebeğini
Allah razı olsun kardeşim inşallahRabbım evladınizi size bağışlasın, şifa nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?