- 6 Haziran 2024
- 99
- 55
- 3
- Konu Sahibi acelyali29
-
Cok şükür 5.69 a düşmüş bugün 7. GünümDoktor bana yarın baktır dedi değerlerine yarin acilden baktracagim insallah sizin sonućlar cikti mi Alev hanim
Cok sevindim Alev hanim insallahCok şükür 5.69 a düşmüş bugün 7. GünümTehlike geçti dedi doktorum bir sure sonra tamamen sıfırlanmasini bekliyoruz. Insallah sizinki de iyice düşmüştür. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Canim senn tek dozda mi düştü yoksa iki doz mu oldun, bugun degerlerime bakldi 50 den 54 olmus sanrm 2. Doz yapilacakCok şükür 5.69 a düşmüş bugün 7. GünümTehlike geçti dedi doktorum bir sure sonra tamamen sıfırlanmasini bekliyoruz. Insallah sizinki de iyice düşmüştür. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Bir de degerinizi dusurmek icin bsey yaptiniz mi bazilari kekik cayi soğan suyu falan demis ne kadar dogru bilmyrmCok şükür 5.69 a düşmüş bugün 7. GünümTehlike geçti dedi doktorum bir sure sonra tamamen sıfırlanmasini bekliyoruz. Insallah sizinki de iyice düşmüştür. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Tek doz 90 lık oldum. Bir de aynı gün kürtaj yapıldı. Benim değerim de cok düşüktü. Sanirim ondan hızlı düştü. Hic ekstra birsey yiyip icmedim ama nerdeyse 5 litre su ictim her gün. Cok artmamış ama değeriniz. Kesin mi 2. Doz yapacak bir kan daha baksalardıCanim senn tek dozda mi düştü yoksa iki doz mu oldun, bugun degerlerime bakldi 50 den 54 olmus sanrm 2. Doz yapilacak
Yarin tekrar doktorun yanina gidecegim canim bugun pazar diye acilden baktirdimTek doz 90 lık oldum. Bir de aynı gün kürtaj yapıldı. Benim değerim de cok düşüktü. Sanirim ondan hızlı düştü. Hic ekstra birsey yiyip icmedim ama nerdeyse 5 litre su ictim her gün. Cok artmamış ama değeriniz. Kesin mi 2. Doz yapacak bir kan daha baksalardı
Anladimm. 2. Dozdan sonra düşen de cok okudum burada. Umarim kolaylıkla saglikla geçersiniz bu süreçtenYarin tekrar doktorun yanina gidecegim canim bugun pazar diye acilden baktirdim
Insallah Alev hanim tesekkur edermAnladimm. 2. Dozdan sonra düşen de cok okudum burada. Umarim kolaylıkla saglikla geçersiniz bu süreçtenCok yükseklerde takılı kalmadi en azından tehlikeli bir durum yoktur bence
Insallah Alev hanim tesekkur edermAnladimm. 2. Dozdan sonra düşen de cok okudum burada. Umarim kolaylıkla saglikla geçersiniz bu süreçtenCok yükseklerde takılı kalmadi en azından tehlikeli bir durum yoktur bence
Doktor ne kadar korunacaginiza dair bsey soyledi mi peki ?Anladimm. 2. Dozdan sonra düşen de cok okudum burada. Umarim kolaylıkla saglikla geçersiniz bu süreçtenCok yükseklerde takılı kalmadi en azından tehlikeli bir durum yoktur bence
Evet 6 ay kesinlikle korunma önerdi. Rahmin toparlanmasi bir tarafa methotrexate ın bebeğe kötü etkisi olabiliyormuş. Ağır bir kemoterapi ilacı sonucta. Bir de karaciger enzimlerine dikkat edelim dedi. Bu ilac onlari da yukseltebiliyormus. O yuzden daha sebze ağırlıklı yağsız olarak beslen dedi en az 1 ay. Gittiniz mi bugun tekrar hastaneye?Insallah Alev hanim tesekkur ederm
Doktor ne kadar korunacaginiza dair bsey soyledi mi peki ?
Gittim evet dün 54 cikmisti bugun tekrar 49 a inmis doktor takip yapalım yine dedi persembe yine bakilcakEvet 6 ay kesinlikle korunma önerdi. Rahmin toparlanmasi bir tarafa methotrexate ın bebeğe kötü etkisi olabiliyormuş. Ağır bir kemoterapi ilacı sonucta. Bir de karaciger enzimlerine dikkat edelim dedi. Bu ilac onlari da yukseltebiliyormus. O yuzden daha sebze ağırlıklı yağsız olarak beslen dedi en az 1 ay. Gittiniz mi bugun tekrar hastaneye?
Cok sevindimmGittim evet dün 54 cikmisti bugun tekrar 49 a inmis doktor takip yapalım yine dedi persembe yine bakilcak
Amin ya insallahCok sevindimminsallah hizlica düşer kalanı da. Allah bir daha yaşatmasın
Melek hanim nasılsınız ne dedi doktorGittim evet dün 54 cikmisti bugun tekrar 49 a inmis doktor takip yapalım yine dedi persembe yine bakilcak
Saolun iyiyim Alev hanim dün gittim doktora 35 e dusmus bi de adet olmaya basladim doktorum gayet iyi degerlerin düşüşe gecmis dedi siz nasilsinizMelek hanim nasılsınız ne dedi doktor
Cok sevindim cok sukurSaolun iyiyim Alev hanim dün gittim doktora 35 e dusmus bi de adet olmaya basladim doktorum gayet iyi degerlerin düşüşe gecmis dedi siz nasilsiniz
Yaa cok sevindim Allah bi daha yaşatmasın insallahCok sevindim cok sukurbenim de dün sıfırlandı betam artik normal hayata döndüm.
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende bir şey sormak istiyorum 13 ile öğrendim bat 6 gün kala 3 gün üst üste 13-28-62 oldu 62 cuma günü pazar 405 oldu salı 330 lab dedi ki 405 olanı yanlış ölçmüş olabiliriz dedi bende devlet hastanesine gittim aynı gün orda da 281 çıktı ertesi gün yani bugün 330 çıkan yerde tekrar test verdim 24 saatte sadece 360 olmuş dış gebelik mi bu tek tüpüm var benim çok korkuyorumMalesef yok 2 kez de düşüğüm var. Zaten bu olay da çözülünce uzun bir ara vermek istiyorum. Psikolojik olarak cok olumsuz etkilendim bu süreçlerden. Benimde 12 84 214 596 699 572 olarak ilerledi ama ben bu 214 e kadar aşırı yoğun sekilde regl olmustum. O yuzden dış olmama ihtimali düsük geliyor bana malesef kimyasal kanamayla biterdi gibi geliyor
Hemen bir kadın doğuma gidin. Dıs gebelik yada kimyasal gibi duruyor bir de testleri aynı yerde yaptırın mutlakabende bir şey sormak istiyorum 13 ile öğrendim bat 6 gün kala 3 gün üst üste 13-28-62 oldu 62 cuma günü pazar 405 oldu salı 330 lab dedi ki 405 olanı yanlış ölçmüş olabiliriz dedi bende devlet hastanesine gittim aynı gün orda da 281 çıktı ertesi gün yani bugün 330 çıkan yerde tekrar test verdim 24 saatte sadece 360 olmuş dış gebelik mi bu tek tüpüm var benim çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?