- 17 Ağustos 2023
- 794
- 307
- 23
- Konu Sahibi acelyali29
-
Karından ultrason ile baktı hersey normal dedi. Bu kadar kanamaya nasıl normal anlamadım ama Vajinal ultrasona pazartesi bakacağız dedidoktor rahimde kanama gördü mü?
kanama alanı olsa karından da görürdü diye düsünüyorum. ama düsük önleyici başlatması gerekirdi bence. vajinal ultrason düsük riski varsa ekstra tehlikeli gibi geliyor banaKarından ultrason ile baktı hersey normal dedi. Bu kadar kanamaya nasıl normal anlamadım ama Vajinal ultrasona pazartesi bakacağız dedi
Progestan verdi dün içtim ama hala kanama var yoğun olmasa da. Açıkçası normal bir gebelik ihtimali vermiyorum kimyasal veya dış gebelik ise zararı olur diye de korkuyorumkanama alanı olsa karından da görürdü diye düsünüyorum. ama düsük önleyici başlatması gerekirdi bence. vajinal ultrason düsük riski varsa ekstra tehlikeli gibi geliyor bana
beta güzel artmış aslında. bazı durumlarda kanama olabiliyor bence umutsuz olmayın. inşallah güzel sonuclar alırsınProgestan verdi dün içtim ama hala kanama var yoğun olmasa da. Açıkçası normal bir gebelik ihtimali vermiyorum kimyasal veya dış gebelik ise zararı olur diye de korkuyorum
Pıhtı olur mu peki hiç duydunuz mu asırı parçalar olmasa bi ihtimal derdim ama bildiğiniz parça filan geldi bisürübeta güzel artmış aslında. bazı durumlarda kanama olabiliyor bence umutsuz olmayın. inşallah güzel sonuclar alırsın
ya benim duyduklarım hep lekelenme şeklindeydi. ama sizin de öyle büyük kanama olsa karından ultrasonda kanama alanı görünürdü diye düşünüyorum. bence bekleyin içinizi ferah tutun.Pıhtı olur mu peki hiç duydunuz mu asırı parçalar olmasa bi ihtimal derdim ama bildiğiniz parça filan geldi bisürü
KESE OLMADAN SÖYLEDĞİNİZ ŞEY İÇİN DÜŞÜK ÖNLEYİCİ HERHANGİ BİR ŞEY YAPMIYORLARkanama alanı olsa karından da görürdü diye düsünüyorum. ama düsük önleyici başlatması gerekirdi bence. vajinal ultrason düsük riski varsa ekstra tehlikeli gibi geliyor bana
MERHABA BEN OCAK 18 DE LEKE İLE 4.GÜNÜN SONUNDA BETA DEĞERİM 12 İDİ O TARİHTE NORMALDE ADET GÜNÜM OLDUĞU İÇİN ÖNEMSEMEDM 18 OCAKT AKŞAMDA KANAMAM BAŞLADI ADET OLUYORDUM DOKTORA GİTTİĞMDE 2 GÜNDE BİR ARTTI EN FAZLA 130 A KADAR YÜKSELDİ AMA KANAMAM BİTMEDİ DEĞERLER Bİ DÜŞTÜ ÇIKINCA DIŞ GEBELİK TEŞHİSİ KONULDU DAHA SONRA TEK DOZ İĞNE İLE SONLANDI BETA DEGERİNİ 2 GÜNDE BİR KAN VEREREK BAKACAKSNZ EĞER Kİ DÜŞTÜ İSE SIKINTIArkadaslar bilgisi olan yok mudur?
Peki gaz sancısı gibi ağrınız olmuş muydu benim en son testte cok az bir yükselme oldu. Rahim içi ince iç gebelik olmadığı anlasıldı. İnsallah kimyasaldır diye dua ediyorum gaz sancısıyla birlikte kanama geliyor 2 dirŞÖYLEKİ HERKESİN VÜCUT RAHMİ FARKLI BU YÜZDEN ONUN LEKELİ OLUR BENM PITILI OLUR DİYE DÜŞÜNMEYN BENM 40 GÜN SÜRDÜ 1 HAFTA ADETİM DAHA SONRASINDA LEKELENME İLE DEVAM ETTİ BU YÜZDEN TAKİP EDİN KESEYİ GÖRENE KADAR AMA EN NİYAHATNDE 2 GÜNDE BİR KAN VERİN ERKEN TEŞHİS BU DRUMDA ÖNEMLİ
Bir de hastanede mi yattınızMERHABA BEN OCAK 18 DE LEKE İLE 4.GÜNÜN SONUNDA BETA DEĞERİM 12 İDİ O TARİHTE NORMALDE ADET GÜNÜM OLDUĞU İÇİN ÖNEMSEMEDM 18 OCAKT AKŞAMDA KANAMAM BAŞLADI ADET OLUYORDUM DOKTORA GİTTİĞMDE 2 GÜNDE BİR ARTTI EN FAZLA 130 A KADAR YÜKSELDİ AMA KANAMAM BİTMEDİ DEĞERLER Bİ DÜŞTÜ ÇIKINCA DIŞ GEBELİK TEŞHİSİ KONULDU DAHA SONRA TEK DOZ İĞNE İLE SONLANDI BETA DEGERİNİ 2 GÜNDE BİR KAN VEREREK BAKACAKSNZ EĞER Kİ DÜŞTÜ İSE SIKINTI
Insallah kimyasaldır diye 2 gün dua ederek doktora gittim. Beta degerim 3. Haftadan sonra 2 kat artmadi. Cok yavas da olsa hep yukseldi. En son cumartesi günü gebeliğin 5 hafta 5 günü vajinal ultrasonla sağ tüpümde bir hücre yoğunluğu tespit edildi ve ne yazik ki dış gebelik olduğu kesinleşti. Benim hic kanamam ve ekstra ağrım olmadı sadece betadan şüphelenen doktorum ki kendisinden Allah bin kez razı olsun. O tüpteki hücre odağını görmek de kolay değil. Aynı gün acil hastaneye yatışım yapıldı. Genel anesteziyle kürtaj oldum. Bir de methotrexate igne yapildi. Ayni gün taburcu oldum. Lekelenme şeklinde kanamam 2 gün sürdü. Bugün tamamen kesildi. 2 gün sonra kontrole gidip beta baktiracagim umarim düşer. Yani bu süreçte ne yazik ki beta hcg pek yaniltmiyorPeki gaz sancısı gibi ağrınız olmuş muydu benim en son testte cok az bir yükselme oldu. Rahim içi ince iç gebelik olmadığı anlasıldı. İnsallah kimyasaldır diye dua ediyorum gaz sancısıyla birlikte kanama geliyor 2 dir
Öncelikle cok gecmis olsun insallah düştüğünü görürsünüz. Ben bir de şeyi okudum önce düşüp sonra artadabiliyormus dış gebelikte. Benim en son ki testte düştü. Bugün kan vereceğim insallah düşüş devam eder kimyasaldır. Çok korkuyorum ki halimi cok iyi anlarsınız. Sizin hiç düşmemişti galiba değil miInsallah kimyasaldır diye 2 gün dua ederek doktora gittim. Beta degerim 3. Haftadan sonra 2 kat artmadi. Cok yavas da olsa hep yukseldi. En son cumartesi günü gebeliğin 5 hafta 5 günü vajinal ultrasonla sağ tüpümde bir hücre yoğunluğu tespit edildi ve ne yazik ki dış gebelik olduğu kesinleşti. Benim hic kanamam ve ekstra ağrım olmadı sadece betadan şüphelenen doktorum ki kendisinden Allah bin kez razı olsun. O tüpteki hücre odağını görmek de kolay değil. Aynı gün acil hastaneye yatışım yapıldı. Genel anesteziyle kürtaj oldum. Bir de methotrexate igne yapildi. Ayni gün taburcu oldum. Lekelenme şeklinde kanamam 2 gün sürdü. Bugün tamamen kesildi. 2 gün sonra kontrole gidip beta baktiracagim umarim düşer. Yani bu süreçte ne yazik ki beta hcg pek yaniltmiyorkimyasal için düşmesi gerekir degerin. Artiyor ama yavas artiyorsa yuksek ihtimal dış gebelik oluyor. Hiç korkmayın süreç korkunç gelebilir ama başa gelince insana bir güç geliyor akliniza takilan bir sey olursa mesaj atın bana
A bir de en yüksek değeriniz neydi? Benimki en cok 699 a yükseldi. Zaten ben çok kanama yasamıstım. Rahim içinde hiç birsey yoktu beta hala yükselirken. Ondan dış olduğunu düşündümInsallah kimyasaldır diye 2 gün dua ederek doktora gittim. Beta degerim 3. Haftadan sonra 2 kat artmadi. Cok yavas da olsa hep yukseldi. En son cumartesi günü gebeliğin 5 hafta 5 günü vajinal ultrasonla sağ tüpümde bir hücre yoğunluğu tespit edildi ve ne yazik ki dış gebelik olduğu kesinleşti. Benim hic kanamam ve ekstra ağrım olmadı sadece betadan şüphelenen doktorum ki kendisinden Allah bin kez razı olsun. O tüpteki hücre odağını görmek de kolay değil. Aynı gün acil hastaneye yatışım yapıldı. Genel anesteziyle kürtaj oldum. Bir de methotrexate igne yapildi. Ayni gün taburcu oldum. Lekelenme şeklinde kanamam 2 gün sürdü. Bugün tamamen kesildi. 2 gün sonra kontrole gidip beta baktiracagim umarim düşer. Yani bu süreçte ne yazik ki beta hcg pek yaniltmiyorkimyasal için düşmesi gerekir degerin. Artiyor ama yavas artiyorsa yuksek ihtimal dış gebelik oluyor. Hiç korkmayın süreç korkunç gelebilir ama başa gelince insana bir güç geliyor akliniza takilan bir sey olursa mesaj atın bana
74 le öğrendim adet olmam gereken gün. 2 gün sonra 188 oldu progesteronum da 35 olunca doktorum sürec normal 1 hafta sonra gel dedi. 8 gün sonra gittim normalde en az 2.500 olmasi gereken degerim 498 çıktı progesteronum da 19 a düşmüş o sırada. 2 gün sonrasinda da 593 le teşhis kondu. Bende hic duşme olmadi evet yavaş ilerledi. Bir de kanama ağrı sızı da hiç olmadi. Rahim kalinlasmis baya o nedenle sanirim kürtaj da yapmayı uygun gördü. Simdi yukselsin diye dua ettiğim deger düşsün diye dua ediyorum.A bir de en yüksek değeriniz neydi? Benimki en cok 699 a yükseldi. Zaten ben çok kanama yasamıstım. Rahim içinde hiç birsey yoktu beta hala yükselirken. Ondan dış olduğunu düşündüm
Evet çok ilginç bir süreç bu ben hele 14 ile regl iken öğrendim nasılsa sıfırlanmıstır derken yükselmeye basladı. İnsallah benimki kendiliğinden düşer. Siz hastanede yatmamıssınız bir de genelde yatırıyorlarmıs. İnsallah sıfırlandığını görün biran evvel sizin içinde dua edeceğim. Tüplerinizde bir sorun var mıydı? Bu neden oldu hiç anlamadım74 le öğrendim adet olmam gereken gün. 2 gün sonra 188 oldu progesteronum da 35 olunca doktorum sürec normal 1 hafta sonra gel dedi. 8 gün sonra gittim normalde en az 2.500 olmasi gereken degerim 498 çıktı progesteronum da 19 a düşmüş o sırada. 2 gün sonrasinda da 593 le teşhis kondu. Bende hic duşme olmadi evet yavaş ilerledi. Bir de kanama ağrı sızı da hiç olmadi. Rahim kalinlasmis baya o nedenle sanirim kürtaj da yapmayı uygun gördü. Simdi yukselsin diye dua ettiğim deger düşsün diye dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?