- 8 Eylül 2018
- 226
- 50
- 48
- 26
- Konu Sahibi Blackworld_
-
Ben bakmadim bileAy evet. Bi baktım eski konulara.
İnsanların neler yaşadığını bilmeden ne çok ahkam keser , alaycı olmuş milletimiz.
Bak bu alttaki bu siteye yazdığın 2. Mesaj.Ve bana hakaret edip dövmeye kalktı sonra ise çekti gitti.
Sizi çok iyi anlıyorumm22 yaşında 6 aylık evliyim . Annemin evi otobüsle 15 dk ama ben dayanamıyorum . İçimi size nasıl anlatsam bilmiyorum. Anneme hep öfkem vardı fazlaca . Babamida 15 yaşında kaybetmiştim. Evlendigimden beri anneme ettiğim laflar haklı veya haksız hiç bir önemi yok aklımdan çıkmıyor. O tek başına yaşıyor diğer tüm kardeşler evliyiz abim altli üstlü annemle bir ablamda aynı sokakta. Ben annemi terketmiş gibi hissediyorum. Çok pişmanım çok korkuyorum ya ona birşey olursa diye çok özlüyorum çok pişmanım.Hep ağlıyorum çok duygusal birine dönüştümAnnem 60 yaşında sessiz sakin kendi halinde bir kadın ben ona nasıl kıydım onu terkedip gittim kendimden nefret ediyorum kimse onun yerini tutamaz ellerde gerçekten kadir kıymet bilmiyor.
Üzülme canım yalnız değilmiş bu saatten sonra sana düşen gönlünü hoş etmek olur.22 yaşında 6 aylık evliyim . Annemin evi otobüsle 15 dk ama ben dayanamıyorum . İçimi size nasıl anlatsam bilmiyorum. Anneme hep öfkem vardı fazlaca . Babamida 15 yaşında kaybetmiştim. Evlendigimden beri anneme ettiğim laflar haklı veya haksız hiç bir önemi yok aklımdan çıkmıyor. O tek başına yaşıyor diğer tüm kardeşler evliyiz abim altli üstlü annemle bir ablamda aynı sokakta. Ben annemi terketmiş gibi hissediyorum. Çok pişmanım çok korkuyorum ya ona birşey olursa diye çok özlüyorum çok pişmanım.Hep ağlıyorum çok duygusal birine dönüştümAnnem 60 yaşında sessiz sakin kendi halinde bir kadın ben ona nasıl kıydım onu terkedip gittim kendimden nefret ediyorum kimse onun yerini tutamaz ellerde gerçekten kadir kıymet bilmiyor.
Şapka çıkaran emojiBen bakmadim bile
Beni anladığınız için çok teşekkür ederim . Universitedeye gittigim zamanlar vs hiç böyle değildi. Evlendikten sonra çok özler oldum . Psikolojik sorun haline geldi. Ya onada birşey olursa korkusu sardı. Annem tek başına çok sıkılıyordur onu nasıl bıraktım diye içim içimi yer oldu. Aramız çok iyi ama ben onunla telde konuşurken bile ağlıyorum.Yaşın erken evlenmeseydin keşke ama olan olmuş evlendiğin için değil annene gereken değer vermediğin için bu kadar üzgünsün uzaklaştığın için falan değil yani vicdanen annenin kalbini kırışların seni onun yanına gitmeye zorluyor. Yan yana geldiğinizde üzgün olduğunu vicdanen rahat olmadığını cahillik ettiğini söyle annenin de elini öp özür dile kırma kalbini bi dahada Allah gecinden versinde rahmetli olacak elbet bir gün o zaman kendini hç affetmezsin haklıyken hakkını savunduğun için söylediğin o sözler bile ah dedirtie keşke sussaydımda annemi kırmasaydım dersn şimdi en azından hala anacığının kalbini rahatlatmak için şansın var
Yalnız canim kimseye kapısını açmaz konuşmazÜzülme canım yalnız değilmiş bu saatten sonra sana düşen gönlünü hoş etmek olur.
Gidiyorum zaten ama yinede dayanamıyorum içim çok garipAnneni ozlediysen neden otobuse binip gitmiyorsun. Uzakta da degilmis. Esin evden mi cikarmiyor? Anneye gitmek icin izin alman gerekmiyor ki. Haber ver yeter.
Annem ölse de gelmez . Zaten kayınvalidemler üst katta.Sizi çok iyi anlıyorummeğer eşiniz anlayışı bir insansa yanınıza alın annenizi hem böylece vicdan azabınızı bir nebzede olsada rahatlatmış olursunuz belki
ben 15 saatlik mesafedeyim 2 ablam 18 saatlik uzaklıkta annem 70 yaşında 2 oğlu yanı başında bir gün halini hatırını sormazlar tek başına yaşıyor siz şanslısınız üzülecek bir durum yok ortada siz kendi kendinize sorun ediyorsunuzAramızda bir sorun yok zaten ama telefonda dahi konuşunca ağlayasim geliyor dayanamıyorum çok özlüyorum
Evlenince öyle oluyor. Bende öyle oldum ki bu yaşıma kadar anneme asla sesimi yükseltmedim ters bişi demedim yinede elimden geleni yapmadım mı acaba diye düşünür olmuştum. Benm annemde 65 yaşında yalnız yaşıyor aklım sürekli ondaydıBeni anladığınız için çok teşekkür ederim . Universitedeye gittigim zamanlar vs hiç böyle değildi. Evlendikten sonra çok özler oldum . Psikolojik sorun haline geldi. Ya onada birşey olursa korkusu sardı. Annem tek başına çok sıkılıyordur onu nasıl bıraktım diye içim içimi yer oldu. Aramız çok iyi ama ben onunla telde konuşurken bile ağlıyorum.
Niye annesini yanina alsin ki? O kendi yuvaaini kurmus, doganin kanunu boyle. Evlenirken annesinin yalniz kalacagini da biliyordu ustelik. Ev ev ustune olmazSizi çok iyi anlıyorummeğer eşiniz anlayışı bir insansa yanınıza alın annenizi hem böylece vicdan azabınızı bir nebzede olsada rahatlatmış olursunuz belki
Pardonda senin amacın ne bu eski konuyu açıyorsun giren çıkan mi var. Bu konuyu burda söyleyip açmanın ne gereği var ?Bak bu alttaki bu siteye yazdığın 2. Mesaj.
Eee abin varmış aynı binada ablanda yakın aynı sokakta.Sık sık anneni git gör sevdiği birşeyi yap küçük birşey al çok mutlu olur.Ben bazen arada sürpriz giderim kapıyı açıp girince annem çok sevinir.Yalnız canim kimseye kapısını açmaz konuşmaz
Yalniz sayılır kimseye kapısını acmaZÇok kardeşiz ve hiç birimiz aynı şehirde yaşamıyoruz annemle.
Çok üzücü ama her gün arayıp onu güldürmek günümüze dahil etmek ara sıra ziyaret etmek ve iyi olduğumuzu söylemek ona yetiyor. Yetmiyordur elbette içeride bi yerlerde ama kadere de bazen teslim olmak gerek durmadan dövünmek yerine.
Ki kadın yalnız bile değilmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?