Arkadaşlar dayanamıyorum psikolojim çok bozuldu napicam?

Sizi çok iyi anlıyorumm eğer eşiniz anlayışı bir insansa yanınıza alın annenizi hem böylece vicdan azabınızı bir nebzede olsada rahatlatmış olursunuz belki

Anneni ozlediysen neden otobuse binip gitmiyorsun. Uzakta da degilmis. Esin evden mi cikarmiyor? Anneye gitmek icin izin alman gerekmiyor ki. Haber ver yeter.

Üzülme canım yalnız değilmiş bu saatten sonra sana düşen gönlünü hoş etmek olur.

Beni anladığınız için çok teşekkür ederim . Universitedeye gittigim zamanlar vs hiç böyle değildi. Evlendikten sonra çok özler oldum . Psikolojik sorun haline geldi. Ya onada birşey olursa korkusu sardı. Annem tek başına çok sıkılıyordur onu nasıl bıraktım diye içim içimi yer oldu. Aramız çok iyi ama ben onunla telde konuşurken bile ağlıyorum.

Aramızda bir sorun yok zaten ama telefonda dahi konuşunca ağlayasim geliyor dayanamıyorum çok özlüyorum
ben 15 saatlik mesafedeyim 2 ablam 18 saatlik uzaklıkta annem 70 yaşında 2 oğlu yanı başında bir gün halini hatırını sormazlar tek başına yaşıyor siz şanslısınız üzülecek bir durum yok ortada siz kendi kendinize sorun ediyorsunuz

4 aylık evliyim. Eşimle cinsel konuda çok tartışıyoruz . Hiç beni ciddiye almıyor . İşe gidecek o kadar vakti varken son 10 dkkada yapıp bırakıyor sonra gidiyor geliyor ben uzaninca kıyamet kopuyor . Hicbirsey hissedemiyorum mal gibi hissediyorum sonra niye robot gibi uzanmisim ee gel sarıl o zaman . Karnima kasığıma agri giriyor orgazm olamadigimdan. Kaç kere söyledim tık yok . En son diyoki suratın ne öyle ne gerizekalı degisiksin. Kendini sorgulamiyor. Dedimki diyorsun ya o kırılır bu kırılır sus kimseye ağzını açma laflarını on kere düşün kendine bak bı karşındaki ne düşünür diye bana bagiririp çağırdı . Bende dedim ki doğru ben son ana bıraktığın 10 dakikayim . Beni dovecekti nerdeyse nasıl bağırıp hakaretler etti ben napayım arkadaşlar ben nefret ettim herşeyden herkesten... Bu diğer konunuz Sorunun anneniz olduğundan eminmisiniz ?

Evlenince öyle oluyor. Bende öyle oldum ki bu yaşıma kadar anneme asla sesimi yükseltmedim ters bişi demedim yinede elimden geleni yapmadım mı acaba diye düşünür olmuştum. Benm annemde 65 yaşında yalnız yaşıyor aklım sürekli ondaydı

Sizi çok iyi anlıyorumm eğer eşiniz anlayışı bir insansa yanınıza alın annenizi hem böylece vicdan azabınızı bir nebzede olsada rahatlatmış olursunuz belki
Niye annesini yanina alsin ki? O kendi yuvaaini kurmus, doganin kanunu boyle. Evlenirken annesinin yalniz kalacagini da biliyordu ustelik. Ev ev ustune olmaz

Yalnız canim kimseye kapısını açmaz konuşmaz
Eee abin varmış aynı binada ablanda yakın aynı sokakta.Sık sık anneni git gör sevdiği birşeyi yap küçük birşey al çok mutlu olur.Ben bazen arada sürpriz giderim kapıyı açıp girince annem çok sevinir.

Ergenlikte herkez hatalar yapar.Bir coğumuzu aillerimizin onaylamadiği seyleri yapmisizdir.artik sizde evlisiniz annenize daha fazla vakit ayirmaya calisin bu zamandan sonra gonlunu hos edin.inanin siz mutlu olursaniz o daha fazla mutlu olur.

Yalniz sayılır kimseye kapısını acmaZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…