- 8 Eylül 2018
- 226
- 50
- 48
- 26
- Konu Sahibi Blackworld_
-
Özür dileyin ve helallik alın. Ne denir ki başka22 yaşında 6 aylık evliyim . Annemin evi otobüsle 15 dk ama ben dayanamıyorum . İçimi size nasıl anlatsam bilmiyorum. Anneme hep öfkem vardı fazlaca . Babamida 15 yaşında kaybetmiştim. Evlendigimden beri anneme ettiğim laflar haklı veya haksız hiç bir önemi yok aklımdan çıkmıyor. O tek başına yaşıyor diğer tüm kardeşler evliyiz abim altli üstlü annemle bir ablamda aynı sokakta. Ben annemi terketmiş gibi hissediyorum. Çok pişmanım çok korkuyorum ya ona birşey olursa diye çok özlüyorum çok pişmanım.Hep ağlıyorum çok duygusal birine dönüştümAnnem 60 yaşında sessiz sakin kendi halinde bir kadın ben ona nasıl kıydım onu terkedip gittim kendimden nefret ediyorum kimse onun yerini tutamaz ellerde gerçekten kadir kıymet bilmiyor.
Ya ona birşey olursa ben nasıl dayanırım hiç gözümün önünden gitmiyor biran olsunÖzür dileyin ve helallik alın. Ne denir ki başka
O zaman neyi bekliyon annenin yanına gidip gönlünü alsana. Oturduğun yerden ağlayarak olmaz böyleYa ona birşey olursa ben nasıl dayanırım hiç gözümün önünden gitmiyor biran olsun
anneler af eder siz gönlünü almaya çalışın 15 dk uzak bir mesafe değil hatalı olduğunuzun farkına vardığınız için üzülüyorsunuz22 yaşında 6 aylık evliyim . Annemin evi otobüsle 15 dk ama ben dayanamıyorum . İçimi size nasıl anlatsam bilmiyorum. Anneme hep öfkem vardı fazlaca . Babamida 15 yaşında kaybetmiştim. Evlendigimden beri anneme ettiğim laflar haklı veya haksız hiç bir önemi yok aklımdan çıkmıyor. O tek başına yaşıyor diğer tüm kardeşler evliyiz abim altli üstlü annemle bir ablamda aynı sokakta. Ben annemi terketmiş gibi hissediyorum. Çok pişmanım çok korkuyorum ya ona birşey olursa diye çok özlüyorum çok pişmanım.Hep ağlıyorum çok duygusal birine dönüştümAnnem 60 yaşında sessiz sakin kendi halinde bir kadın ben ona nasıl kıydım onu terkedip gittim kendimden nefret ediyorum kimse onun yerini tutamaz ellerde gerçekten kadir kıymet bilmiyor.
Eger esinizi gercekten sevseydiniz ve evlilikte mutlu olsaydiniz annenize degil 15 dk, 15 saat uzakta olsaniz koymazdi. Arada biner ucaga gider gorurum derdiniz. Bence asil sorununuz annenizle degil, esinizle. Bir de boyle dusunun
Herşeyden herkesten soğudum zaten. Anneme hep birşey olursa korkusu içindeyim babamı kaybettim dayandım bir parçam kaldi ama anneme birşey olursa dayanamamEger esinizi gercekten sevseydiniz ve evlilikte mutlu olsaydiniz annenize degil 15 dk, 15 saat uzakta olsaniz koymazdi. Arada biner ucaga gider gorurum derdiniz. Bence asil sorununuz annenizle degil, esinizle. Bir de boyle dusunun
Ay evet. Bi baktım eski konulara.Eger esinizi gercekten sevseydiniz ve evlilikte mutlu olsaydiniz annenize degil 15 dk, 15 saat uzakta olsaniz koymazdi. Arada biner ucaga gider gorurum derdiniz. Bence asil sorununuz annenizle degil, esinizle. Bir de boyle dusunun
Çok iyiyiz zaten . Suratına bakınca dahi ağlayasım geliyor geçer dedim geçmedi telefonda onun sesini duyunca dahi aglayasim geliyorO zaman neyi bekliyon annenin yanına gidip gönlünü alsana. Oturduğun yerden ağlayarak olmaz böyle
Arkadaş çok doğru söylemiş . İnsanın evinde huzur olup eşiyle sıkıntı yaşamasa bu eksikliğin üzerine düşmez. Ve evlenirken bu durumun farkındaydıniz . Sanırım evlilik beklentinizi karşılamadi . Siz mutsuzluğun sebebi olarak bunu düşünüyor olabilirsinizEger esinizi gercekten sevseydiniz ve evlilikte mutlu olsaydiniz annenize degil 15 dk, 15 saat uzakta olsaniz koymazdi. Arada biner ucaga gider gorurum derdiniz. Bence asil sorununuz annenizle degil, esinizle. Bir de boyle dusunun
Aramızda bir sorun yok zaten ama telefonda dahi konuşunca ağlayasim geliyor dayanamıyorum çok özlüyorumanneler af eder siz gönlünü almaya çalışın 15 dk uzak bir mesafe değil hatalı olduğunuzun farkına vardığınız için üzülüyorsunuz
Yani demek istediğim İçindekileri bize değil asıl duyması gereken kişiye (annene) anlat. Başka türlü rahatlayamazsınÇok iyiyiz zaten . Suratına bakınca dahi ağlayasım geliyor geçer dedim geçmedi telefonda onun sesini duyunca dahi aglayasim geliyor
Yaşın erken evlenmeseydin keşke ama olan olmuş evlendiğin için değil annene gereken değer vermediğin için bu kadar üzgünsün uzaklaştığın için falan değil yani vicdanen annenin kalbini kırışların seni onun yanına gitmeye zorluyor. Yan yana geldiğinizde üzgün olduğunu vicdanen rahat olmadığını cahillik ettiğini söyle annenin de elini öp özür dile kırma kalbini bi dahada Allah gecinden versinde rahmetli olacak elbet bir gün o zaman kendini hç affetmezsin haklıyken hakkını savunduğun için söylediğin o sözler bile ah dedirtie keşke sussaydımda annemi kırmasaydım dersn şimdi en azından hala anacığının kalbini rahatlatmak için şansın var22 yaşında 6 aylık evliyim . Annemin evi otobüsle 15 dk ama ben dayanamıyorum . İçimi size nasıl anlatsam bilmiyorum. Anneme hep öfkem vardı fazlaca . Babamida 15 yaşında kaybetmiştim. Evlendigimden beri anneme ettiğim laflar haklı veya haksız hiç bir önemi yok aklımdan çıkmıyor. O tek başına yaşıyor diğer tüm kardeşler evliyiz abim altli üstlü annemle bir ablamda aynı sokakta. Ben annemi terketmiş gibi hissediyorum. Çok pişmanım çok korkuyorum ya ona birşey olursa diye çok özlüyorum çok pişmanım.Hep ağlıyorum çok duygusal birine dönüştümAnnem 60 yaşında sessiz sakin kendi halinde bir kadın ben ona nasıl kıydım onu terkedip gittim kendimden nefret ediyorum kimse onun yerini tutamaz ellerde gerçekten kadir kıymet bilmiyor.
Çok kardeşiz ve hiç birimiz aynı şehirde yaşamıyoruz annemle.22 yaşında 6 aylık evliyim . Annemin evi otobüsle 15 dk ama ben dayanamıyorum . İçimi size nasıl anlatsam bilmiyorum. Anneme hep öfkem vardı fazlaca . Babamida 15 yaşında kaybetmiştim. Evlendigimden beri anneme ettiğim laflar haklı veya haksız hiç bir önemi yok aklımdan çıkmıyor. O tek başına yaşıyor diğer tüm kardeşler evliyiz abim altli üstlü annemle bir ablamda aynı sokakta. Ben annemi terketmiş gibi hissediyorum. Çok pişmanım çok korkuyorum ya ona birşey olursa diye çok özlüyorum çok pişmanım.Hep ağlıyorum çok duygusal birine dönüştümAnnem 60 yaşında sessiz sakin kendi halinde bir kadın ben ona nasıl kıydım onu terkedip gittim kendimden nefret ediyorum kimse onun yerini tutamaz ellerde gerçekten kadir kıymet bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?