- 12 Nisan 2016
- 83
- 16
- 3
- 29
- Konu Sahibi dertlerderya461
-
Canım ne yazikki onu yapamam çünkü bunu zaten yabanci tanidigim biri baska birine dedi ben bunlari oradan birine sorarsam onun kulagina gidebilir ama ben ogrenmesini istemiyorum
Bu çikti ceviride
Thy kötü Dimaga vardır
Akışından uzak durun
Anlaşılan , iki C öldürmek
Bu nerede yeni gelen kürk iki c
Peki sadece Tory dan
Cok tesekkurler canim sanirim oradanda benim yabanciyi taniyan cikmazlivemocha diye bir site var. ingilizce öğrenme sitesi. gir ordan ekle hintlileri. "hi how are you" faslından sonra sana birşey sorabilirmiyim deyip alırsın cevabı. hepsi çok arkadaş canlısıdır.
Seni başka biri sanan biri mi.. Bu kişi seni Hintli mi sanıyor ? Sanırım sende durumlar fena karışmışCanim beni baska biri sanan biri bana bunu yazdi bu beni baska biri sanan biride benim icin onemli biri ve ne yazdigini bu yuzden ogrenmem gerekiyor :/ sabahtan beri kafama takildi hickimse de yok soracak kk bana yardimci olur diye dusundum :)
Evet canım malesef hintli saniyor o yuzden hintce konustu benim oldugumu anlamasin diye oyle demek zorunda kaldim nettende birkac hazir cumle yazdim ama işler karisti ben onu anlayamadim tabikiSeni başka biri sanan biri mi.. Bu kişi seni Hintli mi sanıyor ? Sanırım sende durumlar fena karışmış
Canim siteye girdim hesap falan olusturdumda isim arama kisminda falan kimi arayacagimi ne yapacagimi pek beceremedim hesabi acip onayladimda ama hesaba da girmedilivemocha diye bir site var. ingilizce öğrenme sitesi. gir ordan ekle hintlileri. "hi how are you" faslından sonra sana birşey sorabilirmiyim deyip alırsın cevabı. hepsi çok arkadaş canlısıdır.
Kız Allah kahretmesin ya nasıl bir atraksiyon var oradaEvet canım malesef hintli saniyor o yuzden hintce konustu benim oldugumu anlamasin diye oyle demek zorunda kaldim nettende birkac hazir cumle yazdim ama işler karisti ben onu anlayamadim tabiki
Işler sarpa sardı vallaKız Allah kahretmesin ya nasıl bir atraksiyon var oradaAllah yardımcın olsun ne diyim
Canim siteye girdim hesap falan olusturdumda isim arama kisminda falan kimi arayacagimi ne yapacagimi pek beceremedim hesabi acip onayladimda ama hesaba da girmedi
Canım ben giris yapamiyorum sifre yanlis diyor sifreyide yanlis yazmiyorumkisol tarafta Language Partners var. oraya tıkla bütün üyeler görünür. hem hindistanda yaşayanları hemde amerikadaki hintçe isimleri olanları ekleyebilirsin.
Aynen öyle canim malesef bende bir butun olusturamadimİngilizce çevirilerine baktım, anlamsız anlamsız şeyler çıkıyor. Bence hayatta anlam çıkaramazsın bu dili konuşan birini bulmadan.
Çok teşekkür ederim ilginiz alakanız için.... inanin cok yardimci olmus olacaksiniz bana :) simdiden cok tesekkurler canim mesajini bekliyorum.... :)Ben yazdım kendisine, mesajımı gördüğü zaman bana mutlaka döner.Ben size özel mesaj olarak yazarım anlamını.takibe alıcam şimdi hesabınızı profilinizi kaybetmemek adına.
Hintce ne alaka sana bunu kim yazdiEvet ben de öyle bir şeyler çıktı garip saçma sapan şeyler malesefanlamlı bir bütün oluşturamadım yardımcı olmaya calistigin icin tesekkurler canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?