arkadaşlar çok önemli benim için bakabilir misiniz

dertlerderya461

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
167
62
48
Bu forumu uzun süredir takip ediyorum ancak üyeliğim yoktu herkesin birbirine yardımcı olnaya çalıştığını görünce belki bana da yardımcı olursunuz diye düşündüm ve bugun uyelik açtım konu basit gibi görünsede benim için çok çok önemli aslında, hintçe bilen arkadaşlar muhakkak vardır forumda birkaç cümlenin çevirisi lazım bana internette cevirilerde vs. Aradim fakat duzgun cevirmiyor umarim forumdaki arkadaslar bana yardimci olurlar gercekten cok cok onemli benim için hintçe bilen arkadaslarin yardimlarini bekliyorum.... cümleler şunlar (kısaltmalar var sanırım) :
Dimagh khrab h tera
Us k sae se bh dor rhna
Jan se mar do ga samjha
Jaha rhta ha naw whi aakar phar do ga
Theak ha bs tori se
Tjhe samjhaya ha na abhi kch!

google çeviriye danıştım,garip gurup bişiler çıktı ama fikir verebilir size.
Kürk vs gibi bişeyden mi bahsediyor siz çevirdiğinizde de

Evet ben de öyle bir şeyler çıktı garip saçma sapan şeyler malesef anlamlı bir bütün oluşturamadım yardımcı olmaya calistigin icin tesekkurler canım...

Vallahi Hintçe bilen biri varsa burda, ben kendisiyle tanışıp tebrik etmek isterim bir de üzerine alnından öpmek isterim. İngilizceyi söktük de Hintçe mi kaldı yahu. Ben sanmıyorum pek Hintçe bilen biri olsun te buralarda. Hindistanla tek bağlantımız, Amir Khan filmleridir herhalde. Ama Arapça ve Osmanlıca isterseniz yardım edebilirim, bir de Hint dansı yaparım güzel

Öyle mi diyorsun canım ya hiç yok mudur kime soracağımı şasırdım etrafımda da böyle kimse yok koca kk'da yok mudur ki hint dansı mı ne güzel valla hep istemişimdir böyle danslar falan çok severimde hiç beceremem

Toprakkahve , kfusun , zeyneplara acaba hâlâ sitedeler mi???? Onlar hintçe biliyormuş ama? Bayanlar yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum gerçekten yeni üyeyim isim etiketlemeyi de becerebildim mi bilmiyorum

ben burda hintçe bilen birinin olacağını sanmıyorum. ama şöyle yapabilirsin. internette ingilizce öğrenirken bin tane hintliyle tanışıyorsun. ingilizce tanıştıktan sonra sorarsın.

Toprakkahve , kfusun , zeyneplara acaba hâlâ sitedeler mi???? Onlar hintçe biliyormuş ama? Bayanlar yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum gerçekten yeni üyeyim isim etiketlemeyi de becerebildim mi bilmiyorum

etiketleme olmamış.

ismin başına @ işareti koyun. D dertlerderya461

Bence yoktur yani canım benim hani malum ingilizceyi sökemediğimizden hintçeye fırsat gelmedi, ama dediğim gibi varsa da tebrik ederim arkadaşları.. Dans konusunda da ciddiyim, eşim bir oyun indirmiş dans ederek puan topluyorsun. Hint dansında birinci oldum

ben burda hintçe bilen birinin olacağını sanmıyorum. ama şöyle yapabilirsin. internette ingilizce öğrenirken bin tane hintliyle tanışıyorsun. ingilizce tanıştıktan sonra sorarsın.
Canım ne yazikki onu yapamam çünkü bunu zaten yabanci tanidigim biri baska birine dedi ben bunlari oradan birine sorarsam onun kulagina gidebilir ama ben ogrenmesini istemiyorum

Forumda 3 kisi varmis bilen ama bulunur mu mechul ahahaha yetenek işi birazda ben dans pek beceremiyorum ne mutlu sana

Hadi ya Bu arada bu yazının hikayesi nedir, sizi bu kadar araştırmalara ittiğine göre önemli bir yazı olsa gerek
Canim beni baska biri sanan biri bana bunu yazdi bu beni baska biri sanan biride benim icin onemli biri ve ne yazdigini bu yuzden ogrenmem gerekiyor :/ sabahtan beri kafama takildi hickimse de yok soracak kk bana yardimci olur diye dusundum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…