- 10 Mart 2019
- 573
- 516
- 23
- Konu Sahibi Blackworld_
-
Anneniz haklı. Onun annesi daha gencecik ogluna kız arıyorsa var bir pislik sıze söyleyin. Once okulunuzu bitirin meslegınızı elınıze alın sonra evlilik islerine gırısı. Bak surata yazıyorum bu kısıyle evlenirsen cok degıl Ikı seneye kv benle derdi ne konuları acacaksın8 aylık bir iliskim var . Ben 22 o 23 yasinda. Normalde ocakta aile tanismasi bu yaz dugun vardi . Ama annem okulum tamamen bitmedigi ve babam hayatta olmadigi ben herseyi tek yetistiremeyecegim icin erteledi.
Neyse kayinvalidem icerlenmis bizi istemiyorlar mi diye . Benimkine söylememiş benimki baskasindan duymuş annesi kiz ariyormus. Gel annemle konus heni anlamiyor diyor.
daha burdan belli ikiniz de çocuksunuz ne evlenmesi.bi de daha bu yaşta 8 aylık sevgiliyle evlenmeye kalkmak? oturun önce okulunuzu bitirin eliniz ekmek tutsun, kendi ayaklarınızın üzerinde durun, kendinizi geliştirin, dünyayı tanıyın, koca kaçmıyo.içine girdiğiniz olaylara bak bir de.8 aylık bir iliskim var . Ben 22 o 23 yasinda. Normalde ocakta aile tanismasi bu yaz dugun vardi . Ama annem okulum tamamen bitmedigi ve babam hayatta olmadigi ben herseyi tek yetistiremeyecegim icin erteledi.
Neyse kayinvalidem icerlenmis bizi istemiyorlar mi diye . Benimkine söylememiş benimki baskasindan duymuş annesi kiz ariyormus. Gel annemle konus heni anlamiyor diyor.
Annen haklı bence8 aylık bir iliskim var . Ben 22 o 23 yasinda. Normalde ocakta aile tanismasi bu yaz dugun vardi . Ama annem okulum tamamen bitmedigi ve babam hayatta olmadigi ben herseyi tek yetistiremeyecegim icin erteledi.
Daha cok gencsin. O gonul daha kimleri sever. Once gelecegini garanti et. Merak etme seviyorsa bekler.Onu cok seviyorum kopamıyorum.
8 aylık bir iliskim var . Ben 22 o 23 yasinda. Normalde ocakta aile tanismasi bu yaz dugun vardi . Ama annem okulum tamamen bitmedigi ve babam hayatta olmadigi ben herseyi tek yetistiremeyecegim icin erteledi.
Annesi kız mı arıyormuş? Annesi mi evlenecekmişte arıyormuş? Ağırlığını koyamıyormuymuş ben bu kızı seviyorum diye? Kafamda deli sorular8 aylık bir iliskim var . Ben 22 o 23 yasinda. Normalde ocakta aile tanismasi bu yaz dugun vardi . Ama annem okulum tamamen bitmedigi ve babam hayatta olmadigi ben herseyi tek yetistiremeyecegim icin erteledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?