Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım daha küçücüksün 22 yaş ne bu acele !!! Okulunu bitir mesleğini al koca eline bakma !! Kafanı duvarlara vurursun sonra !!! O da çocuk 23 yaşında bu sorumluluğu alabilicek mi acaba !!! Annen haklı okulunu bitir
8 aylık bir iliskim var . Ben 22 o 23 yasinda. Normalde ocakta aile tanismasi bu yaz dugun vardi . Ama annem okulum tamamen bitmedigi ve babam hayatta olmadigi ben herseyi tek yetistiremeyecegim icin erteledi.
Neyse kayinvalidem icerlenmis bizi istemiyorlar mi diye . Benimkine söylememiş benimki baskasindan duymuş annesi kiz ariyormus. Gel annemle konus heni anlamiyor diyor.
Sakin konuşma hiç muhattap olma anlamiyorsa kendileri bilir yalvaracak degilsin herhalde başkalarina gitme diye konuşursan degerini düşürürsün haberin ola
8 aylık bir iliskim var . Ben 22 o 23 yasinda. Normalde ocakta aile tanismasi bu yaz dugun vardi . Ama annem okulum tamamen bitmedigi ve babam hayatta olmadigi ben herseyi tek yetistiremeyecegim icin erteledi.
Neyse kayinvalidem icerlenmis bizi istemiyorlar mi diye . Benimkine söylememiş benimki baskasindan duymuş annesi kiz ariyormus. Gel annemle konus heni anlamiyor diyor.