- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi Blackworld_
Oğluna sevmediği birini alınca mutsuz olnuca kendini suçlar b ubir nisanlı dalında saçmalamıs bunu s>yleyerek kendisinin elinde onu susturmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 yaşında ne evlenmesi ya? Hayatınızı yakmayın...8 aylık bir iliskim var . Ben 22 o 23 yasinda. Normalde ocakta aile tanismasi bu yaz dugun vardi . Ama annem okulum tamamen bitmedigi ve babam hayatta olmadigi ben herseyi tek yetistiremeyecegim icin erteledi.
Neyse kayinvalidem icerlenmis bizi istemiyorlar mi diye . Benimkine söylememiş benimki baskasindan duymuş annesi kiz ariyormus. Gel annemle konus heni anlamiyor diyor.
Sakin konuşma hiç muhattap olma anlamiyorsa kendileri bilir yalvaracak degilsin herhalde başkalarina gitme diye konuşursan degerini düşürürsün haberin olaBeni anlamiyor diyor bir kez bu muhabbetler yuzunden 1 hafta küs kaldılar . Beni anlamıyor birde sen konus diyor
8 aylık bir iliskim var . Ben 22 o 23 yasinda. Normalde ocakta aile tanismasi bu yaz dugun vardi . Ama annem okulum tamamen bitmedigi ve babam hayatta olmadigi ben herseyi tek yetistiremeyecegim icin erteledi.
Neyse kayinvalidem icerlenmis bizi istemiyorlar mi diye . Benimkine söylememiş benimki baskasindan duymuş annesi kiz ariyormus. Gel annemle konus heni anlamiyor diyor.