• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar çok korkuyorum toplama gunu ya yumurtalar iyi değildi olmadı derlerse?

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
10
96
40
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
benim p.tesi gunu yumurtalarım toplanacak ama bazı yazıları okudukça içim korkuyor çok panik oldum. yani yumurta toplama işleminde ya yumurtalara zarar gelirse sonuçta iğneyle toplanıyor, içindeki sıvının içinde yumurta çıkarsa falan diyorlar. nasıl yani her yumurta sıvısının içinde yumurtalar mı var anlamadım.

hiç bunları düşünme bak ne güzel tedavinin sonuna yaklaşmışsın.hayırlısıyla bebeklerine kavuşacağını düşün.rahat ol.ilk denemen galiba.

hiç bunları düşünme bak ne güzel tedavinin sonuna yaklaşmışsın.hayırlısıyla bebeklerine kavuşacağını düşün.rahat ol.ilk denemen galiba.

Bencede canım hiiiiç düşünme hemde bunları ben lucrinleri bile vurulmaya başlamadım ama hiç stres yapmıyorum.Sen yolu yarılamışsın bile.......

canlarım evet
ilk iğnemi olduğuımda ertesi gun nasıl gelicekte iğneler ne zaman bitecek dedim
bugun kısmetse son iğnem
yarın kontrol var
en son gittiğimde iki gun daha iğne aldım yeterli buyumeyenler varmış diye çok heyecanlıyım
önumuzdeki hafta bebişlerim ya 12 gun yada 9 ay 10 gun lük benimle yola koyulcaklar.
ilk denemem ve eşimde 100 tane bile sperm çıkmıyor

canım inşallah hakkında hayırlısı olur.ama sakın endişelenme.umarım herşey yolunda gider.güzel haberlerini bekliyorum.

denizcim ya sen bunlari dert etme kendine su anda son derece sakin ve rahat olman lazım senin. bak ne guzel buyutmussun folikullerini...

bu arada aklın karismasin diye kisaca yazmak istedim. sana doktorun adetlerini ve boyutlarını soyledigi seyler aslında yumurta degil ici sıvı dolu kececikler ki onlara folikul deniyor. bu sıvı dolu keseciklerin içinde senin mikroskobik olcudeki yumurtaların var yani sıvının icinde minicikler o yuzden igne ile sıvıyı cekiyorlar sonra icinden yumurtayı bulup ayırıyorlar. bu islem sırasında da yumurtalarına hic zarar gelmez merak etme....
korkacak birsey yok yani

denizcim ya sen bunlari dert etme kendine su anda son derece sakin ve rahat olman lazım senin. bak ne guzel buyutmussun folikullerini...

bu arada aklın karismasin diye kisaca yazmak istedim. sana doktorun adetlerini ve boyutlarını soyledigi seyler aslında yumurta degil ici sıvı dolu kececikler ki onlara folikul deniyor. bu sıvı dolu keseciklerin içinde senin mikroskobik olcudeki yumurtaların var yani sıvının icinde minicikler o yuzden igne ile sıvıyı cekiyorlar sonra icinden yumurtayı bulup ayırıyorlar. bu islem sırasında da yumurtalarına hic zarar gelmez merak etme....
korkacak birsey yok yani

o zaman benim okuduklarım 10 tane kese var
onun içinden sıvıdan yumurta bulacakları için kaç tane yumurtam olacagı bellisiz mi şuan yani ??????

amma soru sordum dimi
bana ooo ooooo sen nerde kaldın deniz diyebilirsiniz
sorduğum sorularda mantık arayınca bulamıyorum :) kızmayın bana çok tecrubesizim

Deniz
bak ne güzel sonuna gelmişsin, ama foliküllerden kaç yumurta çıkacak, şöyle mi olacak böyle mi diye çok ayrıntıya takılma bence...o foliküllerde yumurta vardır merak etme.. eğer şimdiden buna endişelenirsen herşeye endişelenmen gerek.. ama için rahatlayacaksa Dr. Bulent Tıras'in sitesinde tüp bebek asamaları sırasıyla ayrıntılı var.. (bulenttıras.com), baska internet sitelerinde de sanırım bulursun, ama ne güzel sonuna gelmişsin, ben daha başlayamadım..inşallah 9 ay sonra bebişine kavuşacağın günleri düşün...

Deniz
bak ne güzel sonuna gelmişsin, ama foliküllerden kaç yumurta çıkacak, şöyle mi olacak böyle mi diye çok ayrıntıya takılma bence...o foliküllerde yumurta vardır merak etme.. eğer şimdiden buna endişelenirsen herşeye endişelenmen gerek.. ama için rahatlayacaksa Dr. Bulent Tıras'in sitesinde tüp bebek asamaları sırasıyla ayrıntılı var.. (bulenttıras.com), baska internet sitelerinde de sanırım bulursun, ama ne güzel sonuna gelmişsin, ben daha başlayamadım..inşallah 9 ay sonra bebişine kavuşacağın günleri düşün...

canım desteğiniz için çok teşekkür ederim
inşallah guzel haberler verecegiz birbirimize
pazartesi toplama gunum
salı gunu sizleri bilgilendiririm

Back