- 26 Kasım 2020
- 277
- -251
- 48
- 25
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
-
Bununla ilgili soruyu kizlarsoruyorda sordum.Siz kendiniz kurup oynuyorsunuz yani,anladım. Hiç teklif almayışınızın çirkinlikle ne alakası var? Belki cesaret edemiyorlardır
Bununla ilgili soruyu kizlarsoruyorda sordum.Siz kendiniz kurup oynuyorsunuz yani,anladım. Hiç teklif almayışınızın çirkinlikle ne alakası var? Belki cesaret edemiyorlardır
Alınan tipler nedense hep güzel .Yani kasiyerlik ve tezgahtarlık için kimse sen çirkinsin seni işe alamayız demez diye düşünüyorum.
Mutlaka ki güzelsinizdir bunun enerji ile alakası yok.İki günlüğüne profil fotosu yapsana kendini. Gören yorum yapar şöyle yap böyle yap diye.
Sonra kaldırırsın.
Ayrıca erkekler güzelliğe değil genelde enerjiye bakar. Benim hayatıma pek çok erkek girmiştir, çekici bir kadinim. Ama hicbiri bana ay şöyle güzelsin böyle guzelsin demez. Ki çok da guzel değilim yani, Karadenizliyim burnum büyük,memem küçük,disetlerimde kayma var dislerim çarpık, sesim cırtlak, sırtım kıllıama hiç önemli değil, benim hayatımdaki insanlar hep enerjimi , yaşam sevincimi,pozitifliğimi falan överler, neşe veriyorsun - senin yanında kendimi çok mutlu hissediyorum derler. Bu bir iki üç değil yani, hepsi böyle:) her türlü ülkeden , dinden, dilden,burçtan,birbirini tanımayan adamlar aynı cümleyi kuranlar.
Yani iş güzellikte değil, kendini sevmekte, enerji vermekle.
Eminim senin yüzüne fiziğine sahip olsam da kapimda kuyruk olurlardı. Ve eminim sen benim yüzümü fizigimi alsan oooyle insanların içinde dolanır durur, çok çirkinim-erkekler beni sevmiyor derdin.
Bazı şeylerin tiple hiç alakasi yok
Boş mu bırakmazlar? Nasıl yanii?Bununla ilgili soruyu kizlarsoruyorda sordum.
Fotoğrafımı attım bir kaç erkeğe güzel değilsin dediler.
O an anladım iyice güzel olmadığımı guzell olsam boş birakmazlar.
Binde bir fotoğraflarda güzel cikiyorum zaten ayrıntılı bir şekilde atsam sende beğenmezsin hak verirsin.
Özelden at bana bakiimBununla ilgili soruyu kizlarsoruyorda sordum.
Fotoğrafımı attım bir kaç erkeğe güzel değilsin dediler.
O an anladım iyice güzel olmadığımı guzell olsam boş birakmazlar.
Binde bir fotoğraflarda güzel cikiyorum zaten ayrıntılı bir şekilde atsam sende beğenmezsin hak verirsin.
AttimÖzelden at bana bakiim
Negatifsin ve kendini beğenmiyorsun. Haliyle insanlara verdiğin enerji de 'ben çirkinim/ben sevilmeye layık degilim' enerjisi. Yoksa benim kasdettigim üşengeç olmayan enerjiklik değil.Mutlaka ki güzelsinizdir bunun enerji ile alakası yok.
Bende enerjik bir insanım burada dert yansamda .
Dışarı bu derdimi taşıyan insan değilim .
Zaten enerjik bir insan olduğum hallde begenmemeleri sıkıntı.
Fotoğrafımı atmak istemiyorum bildiğin çirkinim yani.
Yüzümde iticillik var erkekler öyle diyor erkek gibi diyor yüzümde asimetri var sanırım bütün olarak güzel değil ama parça parça güzel öyle söyleyeyim.
Bugüne kadar hiç teklif almadım beğenilmedim yaş 24 oldu.
Mesela burnum buyuk hafif alnım çok geniş.
Bunları yaptıracağım ama param yok.
Üniversite sınavını kazanarak mesleğimi olsturmak zorundayım çünkü.
Kasiyerlik olsun tezgahtarlık olsun ,garsonluk olsun her türlü mesleğe başvurdum 30 yere ama dış görünüşüm kötü olduğu için.
Almiyorlar boyumda kısa .
Ailemin maddi durumuda iyi değil.
Ben bazı güzelliklerin yüz vs olduğunu dusunmyrm zaten bakarsanız güzellik yarışmalarında görürsün. Giyim daha ön planda kısa bile olsan fizik önemli yani zayıf olmak güzel bir vücudun olması. Kendi yüzüne yakışan saç modeli bulmak küpe takmak yakisiyorsa makyaj yapmak vs ben saçımı fon cektirinxe farklı oluyorm topuz farklı mesela şuan hamileyim beyazlarım çıktı öyle böyle değil al sana ne güzellik kaldı ne bişeyFotoğrafımı atmak istemiyorum bildiğin çirkinim yani.
Yüzümde iticillik var erkekler öyle diyor erkek gibi diyor yüzümde asimetri var sanırım bütün olarak güzel değil ama parça parça güzel öyle söyleyeyim.
Kasiyerlik olsun tezgahtarlık olsun ,garsonluk olsun her türlü mesleğe başvurdum 30 yere ama dış görünüşüm kötü olduğu için.
Buradan veya özelden fotonu gönder, sana ne kadar haklı veya haksız olduğunu söyleyelim, bu arada sen hiç çirkin kız görmemişsindir, belki atacağın foton ile sana bir erkek arkadaş bile bulabiliriz.Fotoğrafımı atmak istemiyorum bildiğin çirkinim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?