- 26 Kasım 2020
- 277
- -251
- 48
- 25
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
-
Ben çirkin kadın olduğuna inanmıyorum. Çirkin değilde bakımsız kadınlar var biraz bakim yaparsan belki dis görünüşün değişebilir bakim dediğim saçlarda değişiklik saç şekli degisimi boya falanFotoğrafımı atmak istemiyorum bildiğin çirkinim yani.
Yüzümde iticillik var erkekler öyle diyor erkek gibi diyor yüzümde asimetri var sanırım bütün olarak güzel değil ama parça parça güzel öyle söyleyeyim.
Bugüne kadar hiç teklif almadım beğenilmedim yaş 24 oldu.
Mesela burnum buyuk hafif alnım çok geniş.
Bunları yaptıracağım ama param yok.
Üniversite sınavını kazanarak mesleğimi olsturmak zorundayım çünkü.
Kasiyerlik olsun tezgahtarlık olsun ,garsonluk olsun her türlü mesleğe başvurdum 30 yere ama dış görünüşüm kötü olduğu için.
Almiyorlar boyumda kısa .
Ailemin maddi durumuda iyi değil.
Hepsini yaptım boyamadigim renk kalmadı her saç stilini denedim makyaj yapıyorum cildime bakıyorum ama yüzüm çirkin.Ben çirkin kadın olduğuna inanmıyorum. Çirkin değilde bakımsız kadınlar var biraz bakim yaparsan belki dis görünüşün değişebilir bakim dediğim saçlarda değişiklik saç şekli degisimi boya falan
Yüzde oran orantı yoksa ne yapsan boş.Hepsini yaptım boyamadigim renk kalmadı her saç stilini denedim makyaj yapıyorum cildime bakıyorum ama yüzüm çirkin.
Sizi işe almayanlar çirkin olduğunuz için mi işe almadıklarını söylüyorlar?Fotoğrafımı atmak istemiyorum bildiğin çirkinim yani.
Yüzümde iticillik var erkekler öyle diyor erkek gibi diyor yüzümde asimetri var sanırım bütün olarak güzel değil ama parça parça güzel öyle söyleyeyim.
Bugüne kadar hiç teklif almadım beğenilmedim yaş 24 oldu.
Mesela burnum buyuk hafif alnım çok geniş.
Bunları yaptıracağım ama param yok.
Üniversite sınavını kazanarak mesleğimi olsturmak zorundayım çünkü.
Kasiyerlik olsun tezgahtarlık olsun ,garsonluk olsun her türlü mesleğe başvurdum 30 yere ama dış görünüşüm kötü olduğu için.
Almiyorlar boyumda kısa .
Ailemin maddi durumuda iyi değil.
Yani mankenlik fotomodellik başvurusu olsa anlayacağım ama onlarda bile artık genel geçer güzellik algısı dışında modeller tercih edilir oldu. Body positivity yapılıyor. Bence genç bir kızın hüsnü kuruntulari bunlar.Sizi işe almayanlar çirkin olduğunuz için mi işe almadıklarını söylüyorlar?
Yani kasiyerlik ve tezgahtarlık için kimse sen çirkinsin seni işe alamayız demez diye düşünüyorum.Yani mankenlik fotomodellik başvurusu olsa anlayacağım ama onlarda bile artık genel geçer güzellik algısı dışında modeller tercih edilir oldu. Body positivity yapılıyor. Bence genç bir kızın hüsnü kuruntulari bunlar.
Fotoğrafıni atar misin ona göre bizde yorum yapalım kendine biraz ozguvenin olsun çirkin kadın yoktur çirkinim diye diye de psikolojini bozuyorsunHepsini yaptım boyamadigim renk kalmadı her saç stilini denedim makyaj yapıyorum cildime bakıyorum ama yüzüm çirkin.
Fotoğrafıni atar misin ona göre bizde yorum yapalım kendine biraz ozguvenin olsun çirkin kadın yoktur çirkinim diye diye de psikolojin
Fotoğrafımı atayım beni pohpohlayın konusu bu artık 2. Ye. Evet alnın geniş kahkül perçem gibi alternatif saç modelleri kullanabilirsin. Makyaj tonlarını ve stilini değiştir. Bunlar dışında sıradan bir türk kızısın işte.
Fotoğraf daha önce attım.Bence çirkin değilsiniz. Çirkinim diyen genç kızlara bakıyorum da hepsi bebek gibi güzel. Bir foto atın da daha objektif yorumlayalim.
Fotoğrafıni atar misin ona göre bizde yorum yapalım kendine biraz ozguvenin olsun çirkin kadın yoktur çirkinim diye diye de psikolojin
Fotoğrafımı atayım beni pohpohlayın konusu bu artık 2. Ye. Evet alnın geniş kahkül perçem gibi alternatif saç modelleri kullanabilirsin. Makyaj tonlarını ve stilini değiştir. Bunlar dışında sıradan bir türk kızısın işte.
Fotoğraf daha önce attım.Bence çirkin değilsiniz. Çirkinim diyen genç kızlara bakıyorum da hepsi bebek gibi güzel. Bir foto atın da daha objektif yorumlayalim.
Kahkül kullanıyorum ama olmuyor yzuum kotu.Fotoğrafımı atayım beni pohpohlayın konusu bu artık 2. Ye. Evet alnın geniş kahkül perçem gibi alternatif saç modelleri kullanabilirsin. Makyaj tonlarını ve stilini değiştir. Bunlar dışında sıradan bir türk kızısın işte.
Söylemiyorlar ama belli aldıkları kadınlar uzun boylu ve zayıf üstüne güzel yüzlü gözlemledimSizi işe almayanlar çirkin olduğunuz için mi işe almadıklarını söylüyorlar?
Bebek gibi filan değilim erkeklere sordum yüzde 90 ni begenmiyorBence çirkin değilsiniz. Çirkinim diyen genç kızlara bakıyorum da hepsi bebek gibi güzel. Bir foto atın da daha objektif yorumlayalim.
O güzellik algısına uymayan mankenler bile benden güzeldir.Yani mankenlik fotomodellik başvurusu olsa anlayacağım ama onlarda bile artık genel geçer güzellik algısı dışında modeller tercih edilir oldu. Body positivity yapılıyor. Bence genç bir kızın hüsnü kuruntulari bunlar.
Erkekler begenmiyor .Konu sahibinin önceki konusundaki fotosuna baktım şimdi. Tam da düşündüğüm gibi. Çok da güzel bir kız. Takıntiy yapıyor bence.
Siz kendiniz kurup oynuyorsunuz yani,anladım. Hiç teklif almayışınızın çirkinlikle ne alakası var? Belki cesaret edemiyorlardırSöylemiyorlar ama belli aldıkları kadınlar uzun boylu ve zayıf üstüne güzel yüzlü gözlemledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?