Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkArkadaşlar bu ne demek oluyor teste devammi etmeliyim acil yardim
Kizlar siliklestigini goruyorum acaba devammi etmeliyim
testlere 20/27 arasi pik olmus olabilirmi diye dusundum artik o ara test yapmamistim bana yardimci olurmusunuz yeni konu actim
Kizlar siliklestigini goruyorum acaba devammi etmeliyim
testlere 20/27 arasi pik olmus olabilirmi diye dusundum artik o ara test yapmamistim bana yardimci olurmusunuz yeni konu actim
Evet canim o hafta her gun oldu ben testi ikili olandan almistim eczaneden 19/20 si yaptim zaten iliski duzenliydi 27sine kadarda her gun oldu bugune dek devam ama bugunki silik cikmis doktoruma attim iki gun snra tekrar yap dedi
Evet canim o hafta her gun oldu ben testi ikili olandan almistim eczaneden 19/20 si yaptim zaten iliski duzenliydi 27sine kadarda her gun oldu bugune dek devam ama bugunki silik cikmis doktoruma attim iki gun snra tekrar yap dedi