Kız beni çok güldürdünsapıķ mı bilmiyorum ama acemi oldugu kesin
5 üni mezunuyum 2 örgün biri lisans 3 aöf bölümü merak etmeyinBunu bilmemek için ortaokul terk falan olunmalı liseyi kesınlıkle okumadıgınızı düşünüyorum
Haklısınız erkek işte öpüyor mutlaka selamlaşma bile öpüşme şeklinde olur çünkü erkek yani
mesela kadın bundan zevk almaz hiç
Boşuna okumussunuz5 üni mezunuyum 2 örgün biri lisans 3 aöf bölümü merak etmeyin
Olmaması anormal değil mi zaten hanımefendi?1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Şimdi korku sardı bu çocuk sapıkmı acaba ?
bana yanlışı olmadı ama tırstım normal mi bu ?
bunu fark etmedimi :/ yorumlar?
Bu yazinizi okuyunca merak edip baktim, trollendigimiz kesin.
Siz de dışarda yapmayıverin. Çok itici görünüyoAma bu durum normal olmadığı kesin değilmi
Çok utandım cidden Biri öyle görse kesin anlar tam bir rezillikti
1 aylık adamla öpülecek kadar sapık mısınız ya da1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Belli etmez tecrübeli erkeklerNiye tecrübelilerin öpüşürken şeyi pipisi kalkmıyo mu
Bu ablanın çok acayip fikirleri var(bkz:bir önceki konusu). O yüzden yorma kendini şekerim.Boşuna okumussunuz
pek ilerleyememiş bazı konularda kültürünüz (pardon biyoloji)
Konu fake ya o zaman tamam
Mesela amaa 5 üni mezunu ufkumuz açılırBu ablanın çok acayip fikirleri var(bkz:bir önceki konusu). O yüzden yorma kendini şekerim.
Kendisi doktor, corona vs çekiniyorsunuz ama öpüşüp koklaşıyorsunuz. Tezat buldum açıkçası. Ayrıca gayet normal durum bu anlattığınız, bi problem göremedim ben. Yalnızca doktor olması hasebiyle temas-mesafe olayına dikkat etmelisiniz, çevrenizdeki herkese karşı da bu geçerli.1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Neresi Trol bir soru pes ?
geçmişimde kimseyi ilgilendirmez
En iyisi ölelim hertürlü yargılanacağım zaten
5 üni mezunuyum 2 örgün biri lisans 3 aöf bölümü merak etmeyin
Kadın öpüşmemiş ki adam öpüşmüş. Kendi kendine öpüşmüş zannımcaama sokakta öpüşüp adamın şeyi kalktı başkalarına rezil olduk mu diye konu açıyorsun
öpüşmek ön sevişmeye dahildir
öpüşürsen adamın da kadının da cinsel istekleri harekete geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?