• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bu çocuk sapık falan değildir dimi ?

Bunu bilmemek için ortaokul terk falan olunmalı liseyi kesınlıkle okumadıgınızı düşünüyorum
Haklısınız erkek işte öpüyor mutlaka selamlaşma bile öpüşme şeklinde olur çünkü erkek yani

mesela kadın bundan zevk almaz hiç

Bunu bilmemek için ortaokul terk falan olunmalı liseyi kesınlıkle okumadıgınızı düşünüyorum
Haklısınız erkek işte öpüyor mutlaka selamlaşma bile öpüşme şeklinde olur çünkü erkek yani

mesela kadın bundan zevk almaz hiç
5 üni mezunuyum 2 örgün biri lisans 3 aöf bölümü merak etmeyin

1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Şimdi korku sardı bu çocuk sapıkmı acaba ?
bana yanlışı olmadı ama tırstım normal mi bu ?
bunu fark etmedimi :/ yorumlar?
Olmaması anormal değil mi zaten hanımefendi?

1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
1 aylık adamla öpülecek kadar sapık mısınız ya da 😂

Kendisi doktor, corona vs çekiniyorsunuz ama öpüşüp koklaşıyorsunuz. Tezat buldum açıkçası. Ayrıca gayet normal durum bu anlattığınız, bi problem göremedim ben. Yalnızca doktor olması hasebiyle temas-mesafe olayına dikkat etmelisiniz, çevrenizdeki herkese karşı da bu geçerli.

Neresi Trol bir soru pes ?
geçmişimde kimseyi ilgilendirmez
En iyisi ölelim hertürlü yargılanacağım zaten

Gecmisinden bana ne? Gecmis konularin ve bu soru cok alakasiz bir soru degil mi sencede?
Sordugun soru sanki omrunde ilk defa erkek gormus uzayli zekiye sorusu ama diger taraftan da opmeyen erkek var mi diyorsun. Bence senin canin sikilmis kolay gelsin.

ama sokakta öpüşüp adamın şeyi kalktı başkalarına rezil olduk mu diye konu açıyorsun

öpüşmek ön sevişmeye dahildir

öpüşürsen adamın da kadının da cinsel istekleri harekete geçer
Kadın öpüşmemiş ki adam öpüşmüş. Kendi kendine öpüşmüş zannımca 😂 kadın öpüşmediği için tahrik olmamış.

bir erkeğin üstelik de arzuladığı, beğendiği bir kadını öperken erekte olmasından daha normal ne olabilir ?
tam tersi erekte olmasa sorun var der insan..
ayrıca cinsel ilişki de yaşamıyormuşsunuz, başkaları ile öyle bir ilişkisi yoksa uzun süredir sevişmemekten dolayı çok daha kolay erekte oluyordur.

nolur yurdum insanı bunları normal görsün artık yahu. yaradılış böyle..

Back
X