Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bu çocuk sapık falan değildir dimi ?
- Konu Sahibi Tuana599
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Kasım 2015
- 6.068
- 10.871
- 248
Kız beni çok güldürdün sapıķ mı bilmiyorum ama acemi oldugu kesin
Niye tecrübelilerin öpüşürken şeyi pipisi kalkmıyo mu
- 26 Ocak 2019
- 927
- 1.148
- 33
- 29
5 üni mezunuyum 2 örgün biri lisans 3 aöf bölümü merak etmeyinBunu bilmemek için ortaokul terk falan olunmalı liseyi kesınlıkle okumadıgınızı düşünüyorum
Haklısınız erkek işte öpüyor mutlaka selamlaşma bile öpüşme şeklinde olur çünkü erkek yani
mesela kadın bundan zevk almaz hiç
Boşuna okumussunuz5 üni mezunuyum 2 örgün biri lisans 3 aöf bölümü merak etmeyin
pek ilerleyememiş bazı konularda kültürünüz (pardon biyoloji)
Konu fake ya o zaman tamam
- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Olmaması anormal değil mi zaten hanımefendi?1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Şimdi korku sardı bu çocuk sapıkmı acaba ?
bana yanlışı olmadı ama tırstım normal mi bu ?
bunu fark etmedimi :/ yorumlar?
- 26 Ocak 2019
- 927
- 1.148
- 33
- 29
Bu yazinizi okuyunca merak edip baktim, trollendigimiz kesin.
Neresi Trol bir soru pes ?
geçmişimde kimseyi ilgilendirmez
En iyisi ölelim hertürlü yargılanacağım zaten
- 9 Kasım 2015
- 6.068
- 10.871
- 248
Siz de dışarda yapmayıverin. Çok itici görünüyoAma bu durum normal olmadığı kesin değilmi
Çok utandım cidden Biri öyle görse kesin anlar tam bir rezillikti
- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
1 aylık adamla öpülecek kadar sapık mısınız ya da1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 31
Belli etmez tecrübeli erkeklerNiye tecrübelilerin öpüşürken şeyi pipisi kalkmıyo mu
- 11 Aralık 2018
- 40.349
- 250.600
- 598
Bu ablanın çok acayip fikirleri var(bkz:bir önceki konusu). O yüzden yorma kendini şekerim.Boşuna okumussunuz
pek ilerleyememiş bazı konularda kültürünüz (pardon biyoloji)
Konu fake ya o zaman tamam
Mesela amaa 5 üni mezunu ufkumuz açılırBu ablanın çok acayip fikirleri var(bkz:bir önceki konusu). O yüzden yorma kendini şekerim.
- 23 Eylül 2018
- 543
- 639
- 103
Kendisi doktor, corona vs çekiniyorsunuz ama öpüşüp koklaşıyorsunuz. Tezat buldum açıkçası. Ayrıca gayet normal durum bu anlattığınız, bi problem göremedim ben. Yalnızca doktor olması hasebiyle temas-mesafe olayına dikkat etmelisiniz, çevrenizdeki herkese karşı da bu geçerli.1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Neresi Trol bir soru pes ?
geçmişimde kimseyi ilgilendirmez
En iyisi ölelim hertürlü yargılanacağım zaten
Gecmisinden bana ne? Gecmis konularin ve bu soru cok alakasiz bir soru degil mi sencede?
Sordugun soru sanki omrunde ilk defa erkek gormus uzayli zekiye sorusu ama diger taraftan da opmeyen erkek var mi diyorsun. Bence senin canin sikilmis kolay gelsin.
5 üni mezunuyum 2 örgün biri lisans 3 aöf bölümü merak etmeyin
ama sokakta öpüşüp adamın şeyi kalktı başkalarına rezil olduk mu diye konu açıyorsun
öpüşmek ön sevişmeye dahildir
öpüşürsen adamın da kadının da cinsel istekleri harekete geçer
- 11 Aralık 2018
- 40.349
- 250.600
- 598
Kadın öpüşmemiş ki adam öpüşmüş. Kendi kendine öpüşmüş zannımca kadın öpüşmediği için tahrik olmamış.ama sokakta öpüşüp adamın şeyi kalktı başkalarına rezil olduk mu diye konu açıyorsun
öpüşmek ön sevişmeye dahildir
öpüşürsen adamın da kadının da cinsel istekleri harekete geçer
- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
bir erkeğin üstelik de arzuladığı, beğendiği bir kadını öperken erekte olmasından daha normal ne olabilir ?
tam tersi erekte olmasa sorun var der insan..
ayrıca cinsel ilişki de yaşamıyormuşsunuz, başkaları ile öyle bir ilişkisi yoksa uzun süredir sevişmemekten dolayı çok daha kolay erekte oluyordur.
nolur yurdum insanı bunları normal görsün artık yahu. yaradılış böyle..
tam tersi erekte olmasa sorun var der insan..
ayrıca cinsel ilişki de yaşamıyormuşsunuz, başkaları ile öyle bir ilişkisi yoksa uzun süredir sevişmemekten dolayı çok daha kolay erekte oluyordur.
nolur yurdum insanı bunları normal görsün artık yahu. yaradılış böyle..