Arkadaşlar bu ben kötü biseymi çok korkuyorum yıllardır var ama daha yeni aklıma geldi

hahsjisooeo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
23
4
1
23
Arkadaşlar bu bende yillardr var 6 yıldır 7 yıldır ama daha bugün bakım dedim hep goglede kötü şeyler soyluyo bu cilt kanseri benimi

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-22-15-44-52-816_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2025-03-22-15-44-52-816_com.miui.gallery.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 63
6-7 yılda büyüme, küçülme, şekil değişikliği oldu mu? sadece bir ben olabilir. içinize sinmesi için bir dermatoloğa gidebilirsiniz

Arkadaşlar bu bende yillardr var 6 yıldır 7 yıldır ama daha bugün bakım dedim hep goglede kötü şeyler soyluyo bu cilt kanseri benimi
googledan kanser oldugunuzu ogrenmek cok kolay. bu kadar zamandir aklinizda ve rahatsiz ediyorsa neden google yerine bir doktora gozukmuyorsunuz?

Hiç fark etmedim onu işte
böyle bir şey demek çok zor

benim babamın bir beni önce büyüdü, sonra küçüldü, sonra şekli değişti. melanoma A-B-C-D-E’si var, hepsi vardı o zaman. özel bir doktora gitmişti, bir cihazla bakıp endişelenecek bir şey gibi durmuyor demişti, keza patoloji de temiz geldi. ama bazen hiç fark edilmeyen küçük bir leke de kanser olabiliyor. bilmenin tek yolu doktora gitmek

İnternet doktorculuğu yapma :)
Her zaman en kötüsü yazar.
al randevunu kafan rahat etsin :)
Ne yani biz şimdi sana normal desek için rahat mı edecek :p

benim babamın bir beni önce büyüdü, sonra küçüldü, sonra şekli değişti. melanoma A-B-C-D-E’si var, hepsi vardı o zaman. özel bir doktora gitmişti, bir cihazla bakıp endişelenecek bir şey gibi durmuyor demişti, keza patoloji de temiz geldi. ama bazen hiç fark edilmeyen küçük bir leke de kanser olabiliyor. bilmenin tek yolu doktora gitmek
Teşekkürler gidecem doktora tabi ama ben çok takıntılı birym şuan çok korkuyorum ben kötü mü duruyo diye sorim dedim

simetrik, yuvarlak, temiz görünümlü; bakınca kötü durmuyor. 6-7 yıl da melanoma için bayağı uzun bir vakit.

Sendedemi var böyle benler ailemde hiç yok cilt kanseri
Benimde göbeğimde vardı doktor baktı sıradan bir ben dedi. Sen de şimdi hemen bir randevu al.
Biraz evham yapmışsın sen internete hiç sorma orası sağlam insanı öldürür.
Kafanda da çağırma hastalığı 🌸

Büyüme yada yeni. Başlayan ağrı kasinti vb şeyler var mı . Benimde yıllardır olan bir lekem mevcut ve birkac aydır büyümeye basladi ben doktora gittim şüpheli gördü tamamen alınıp patalojiye gonderilecek sizde bir müddet takip edin büyüme veya farklı bir durum fark ederseniz doktora gidin

Benimde bacağımda bir leke mevcut ve A B C D E kuralına uyuyor uzun yıllardır varolan bir leke ama büyüdü bu yüzden bende melenoma şüphesiyle doktora gittim Perşembe günü pataloji alınacak sizin babanızın sonucu kaç günde çıkmıştı acaba çok geçmiş olsun bu arada

Değil canım.Şekli bozuk oluyor cilt kanseri benlerinin.Eniştemde yaşadık ordan biliyorum.Rengi de böyle değil.Bu benlerden bende de var.Ayağımda karnımda kolumda .

Back
X