- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
- Konu Sahibi tuxgxba_83
-
ya kızlar ben de mi bi acayiplik var aceba ben hala çorabımı giyebiliyorum 3. kata çok zorlanmadan çıkyorum ee eğilip ayakkabımı da bağlıyorum dün yerleri sildim gene çömelerek bilmem ben bile 7. ayımı bitirdiğime inanamıyorum uzun boylu olduğumdan mı acaba karnım pek de büyümedi zaten tabi hareketlerimçok seri değl ama eşim benden çabuk yoruluyo yürürken:))
arkadaşlar bişey sorcam
benım belimden sag bacagıma dogru agrıalr gırıyor yürüken oluyor sedece ve de yürüyemıyorum zaten.
otururken hıc bırşeyım yok ama ayaga kalktıgımda bıcak saplanır gıbı agrılarla yürümeye çelışıyorum. dr aradım söyledım magnezyum iç dedi agrı kesıcı falan iç dedi ama hıc faydası yok gunlerdır gecmedı. inliyorum acıdan hep. evde hava akımında cok kaldım kas spazmı olabılır mı dedım doktora ama pek de ilgilenmedi söyledıklerımle. normal gebelık sırt bel agrıları dıye sanırım. benım gıbı sorun yaşayan var mı ? merak ettim
Merhaba bende aynı sorunu yaşadım bir süre bunu çekeceksin magnezyum ve ağrı kesici işe yaramıyor çünkü saniyelik sancı çekiyorsun doktorum vücudumun doğuma hazırlandığını söylemişti yürümeye çalış ayakta dur oturudukça devam edecektir ben üzerine gittim açıkçası ve şimdi rahatım geçti sanki aynı sorunu yaşayacakmışım gibi geliyor ama inan şimdi çok rahatım süt ve süt ürünlerini ihmal etme magnezyumu al ama ağrı kesici bi işe yaramaz dikkat et kendine yerden bişey alma iyi hissettiğinde kalk gez. Geçmiş olsun bir süre çekeceksin düzelecek...a.s
Amin kimseye çektirmesin cidden çok zor kan şekerin düşmeye başladımı elim ayağım titriyor bu aralar benim bir anda fenalaşıveriyorsun onun içinde yanımda şeker çikolata taşıyorum aklında olsun başka türlü atlatamıyorsun bu durumuda doktorumda şeker taşımamı önerdi bu durum için tansiyona dikkat tabiki her zaman olduğu gibi her ay düzenli sağlık ocağına gidiyormusun tansiyon kilo ölçümü yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?