Arkadaşlar birileri ad/soyadımı kullanarak instagramda sürekli hesap açıyor???

Adına sevindim canım. Umarım bir daha açmaz böyle hesaplar.

Sizinle tartismak icin yazmadim. Genel gözlem sonucu tesbitimi yaptim. Halbuki tek yorumum o degil baska yorumda yaptim bu konunuza. Sizin adiniza acilmis fake hesap resminiz kullanilarak olur. Inatla sadece adiniz olan hesap icin dert edindiniz. Kadin size eski erkek arkadasiniz da resimleriniz falan varda ondan mi cekiniyorsunuz yoksa rahat olun diyor. Sizin cevap sunu bitirdim simdi sunu okuyorum birde su var vaktim yok gibi bir cvp. O nedenle yazdim sizi tanimam kastimda yok sana

İnstagramda ''bu hesap sahte'' veya ''benim adıma açılmış'' vb. şikayet seçenekleri var.

Siz de ''bu hesap sahte'' şikayetinde bulunmuşsunuz, cevap gelmesi sizin adına açılmış olduğu anlamına gelmiyor. Israrla kabul etmiyorsunuz bunu.

Belki birini stalklamak için açılmış, belki sadece takipçi arttırmak için açılmış hesaptır, şifresi unutulmuş bir hesap olabilir ya da başka bir seçenek. Tutturmuşsunuz bi aylar önce yoktu şimdi 7 tane hesap var. Sizin resminiz olmadığı sürece problem nerede?

Resimleri olmayan hesaplar, takipçi ve takip ettiği olmayan hesaplar genelde bir iki şikayette kapatılıyor. Belki pasit kullanıcılardı, sadece bakıp bakıp çıkıyorlardı. Her neyse muradınıza ermişsiniz ama bu kadar takılmayın sizin adımız da açılması sizin çakmanız olduğu anlamına gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…