Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala sosyal medya kullananları küçümsüyorsunuz :) Demek kimi sosyal medyada kimi kitapta gezer ha :) herhalde akademisyen olma hayalleriniz var,çok hayal kırıklığı yaşayacaksınız benden söylemesiBence o meşaleyi yakmadan söndürün ben burda kimseyle kafa bulmuyorum Herkesin neyi önemsediği öncelik sırası farklıdır tabi kimi sosyal hesaplarda gezer kimi kitaplarda Adımın kullanılması takipçi kasmı sitemine eklenmesini istemiyorum
iyi yapıyorsunBende şimdi instagrama baktım benim ismimde bi iki tane orjinal hesap 25 tane fake hesap vardi senden aldigim ilhamla hepsini spamladim tek tek kapaniyorlar![]()
ŞÖYLE CEVAP GELDİ MAİLİME İNSTAGRAMDAN:Ne alakası var ya ad, soyad benzerliği diye birşey var. Senin resminde yoksa ne diye kendi üstüne alındın ki? Birde insanların hesaplarını kapattırmışsın ya.
YOK ESTAğfurullah herkesin öncelik sırası farklıdır tabi kiHala sosyal medya kullananları küçümsüyorsunuz :) Demek kimi sosyal medyada kimi kitapta gezer ha :) herhalde akademisyen olma hayalleriniz var,çok hayal kırıklığı yaşayacaksınız benden söylemesi![]()
Yamayı düşündüm ama instagram şöyle cevap verdi ;Oldu olacak hepsinin adreslerini tespit ettir mahkeme zoruyla isimlerini değiştirt.
Tamam sorun halledildi canım İnstagramdan mailmie şöyle cavap geldi ;Merhaba,Sana diyoruz ki isim soyisim benzerliğinden haberi var mı, sen diyorsun ki takipçi kasma için yapıyorlar.
Sana diyoruz ki isim soyisim benzerliğinden haberin var mı, ama mantar gibi türediler.
Sana diyoruz ki isim soyisim benzerliğinden haberin var mı, ama benim ismimden neden açmışlar diyorsun. Yahu bu isim soyisimden sadece sende mi var?
İnstagram sorunu çözdü hanımlar. Mailime şöyle cevap geldi instagramdan : "Merhaba,Benim işim soyismimden de kimse yok mesela. Çünkü benim soyadım çok farklı. Hatta anlamı bile yok.
Sizinki de muhtemelen kasıtlıdır . Ama iste bu kisi kim?
Eski sevgili olabilir mi?
Ya da size uyuz olan biri.
Son bir ayinizi gözden geçirin derim. Biriyle atıştiysaniz o olma ihtimali var.
İnstagram sorunu çözdü hanımlar. Mailime şöyle cevap geldi instagramdan : "Merhaba,Takıntılı hallerinden böyle bir şey yapmasını beklerim açıkçası dört yıl boyunca bakmak filan ne bileyim biraz şey bence![]()
Hayır benim kimseyle bir alıp veremediğim yok İnstagram sorunu çözdü. Mailime şöyle cevap geldi instagramdan : "Merhaba,Hanımefendi bakın sizin adınız soyadınıza sahip biri vardır. Bugüne kadar hiç hesap açmamıştır, bu sene açmak istemiştir.. Şifresini unutur bi tane daha açar.. Canı isterse 2 tane birden kullanır. Olmadı siz spam olarak şikayet edip kapattırdığınız için bir tane daha açar.. Neyi anlamıyorsunuz ? Sizin fotoğrafınızı yada bilgilerinizi kullanmadığı sürece size hiç bir şekilde zarar veremez ki.. Hadi diyelim fotoğrafı da kullandı, bunu her türlü kanıtlarsınız zaten bilişim çağında yaşıyoruz.
Hayır sizi biri tehdit falan mı etti geçmişte 'ben seni rezil edicem, sana iftira atıcam' falan diye. Böyle bi saldırı mı bekliyorsunuz birinden ?
Niye takintili bir tipmisiniz. Benim adimla bir suru hesap vardir. Hic onemsemem gerekte yok. Resim sizin resminiz olmadikca sizin adinizla acilmis bir hesap degildir. Isminiz size patentli olmadigina gore kendinizi bu kadar buyutmeyun gozunuzde..Korku gelir derler ya ben hesapların içinde olmasamda vakit geçirmk istemesem de dışarıdan adıma açıldı mı var mı benzer hesap diye bakarım sürekli
Bu yazinizdan anladigim gereksiz bir övunme cabasi. Size sorulan soru ne verdiginiz cevaba bakin..Yok ondan değil övünmek gibi olmasın sakın yanlış anlaşılmasın ben 1. üniveriste okudum. 2. aöf okuyorum. 1. yüksek lisans yapıyorum. zamanım kalmıyor pek sosyal medyada vakit geçirmek istemediğimden dondurdum hepsini. 1 linked açıktır sadece
İnstagram soruun çözdü çok şüküraktif olmayan hesaplarmışfotonuz yok ortada.
benim arkadaşımın adıyla da açılıyordu ama fotoğrafını da kullanıyordu yapan kişi.
şikayetlerle önledi bunu. kasıtlı yapıldığı belliydi.
sizde öyle bir durum yok.
sizinki saçma bir şikayet bence.
kendinizle ilgili zannetmeyin bunu.
her insan tüm sosyal medya hesaplarını kullanacak diye bir şey yok.
sadece instagram kullanabilir.
boşuna takıntı yapmayın.
sizin derdiniz ne? Bi konu başlığına kaldırın kafanızı da bakın. Bunca yorum çözüm önerileri dışında da siz özgeçmişi mi buldunuz.Ben orda hesaplarımın neden olmadığından bahsettim. Bence siz gereksiz yere polemik çıkarma havasındasınız. vee ekledim övünmek gibi olmasın ne cümleyi doğrudüzgün okumuş ne de analiz etmişsiniz belli ki.Bu yazinizdan anladigim gereksiz bir övunme cabasi. Size sorulan soru ne verdiginiz cevaba bakin..
İnstagram sorunu çözdü. Mailime şöyle cevap geldi instagramdan : "Merhaba,fotonuz yok ortada.
benim arkadaşımın adıyla da açılıyordu ama fotoğrafını da kullanıyordu yapan kişi.
boşuna takıntı yapmayın.
fotonuz yok ortada.
boşuna takıntı yapmayın.
İnstagram sorunu çözdü. Mailime şöyle cevap geldi instagramdan : "Merhaba,Birincisi; sen niye kendi adını aratıp duruyorsun çılgınlaaarr gibiiiğğ
İkincisi; aynı isim soyisimden kim bilir kaç yüz tane insan vardır
Üçüncüsü;
Kadının biri hesaplarının kapanmasına anlam veremeyip çıldırıyor olabilir şuanda![]()