Arkadaşlar birileri ad/soyadımı kullanarak instagramda sürekli hesap açıyor???

Bende şimdi instagrama baktım benim ismimde bi iki tane orjinal hesap 25 tane fake hesap vardi senden aldigim ilhamla hepsini spamladim tek tek kapaniyorlar

Hala sosyal medya kullananları küçümsüyorsunuz :) Demek kimi sosyal medyada kimi kitapta gezer ha :) herhalde akademisyen olma hayalleriniz var,çok hayal kırıklığı yaşayacaksınız benden söylemesi

Ne alakası var ya ad, soyad benzerliği diye birşey var. Senin resminde yoksa ne diye kendi üstüne alındın ki? Birde insanların hesaplarını kapattırmışsın ya.
ŞÖYLE CEVAP GELDİ MAİLİME İNSTAGRAMDAN:
Merhaba,

Taklit hesap olarak şikayet ettiğiniz bir veya daha fazla kullanıcı adının aktif olmadığı tespit edilmiştir. Görünüşe göre, söz konusu içerik Instagram'dan zaten kaldırılmış. Bu durum şikayetinizin giderildiğini göstermektedir.

Hala sosyal medya kullananları küçümsüyorsunuz :) Demek kimi sosyal medyada kimi kitapta gezer ha :) herhalde akademisyen olma hayalleriniz var,çok hayal kırıklığı yaşayacaksınız benden söylemesi
YOK ESTAğfurullah herkesin öncelik sırası farklıdır tabi ki

Oldu olacak hepsinin adreslerini tespit ettir mahkeme zoruyla isimlerini değiştirt.
Yamayı düşündüm ama instagram şöyle cevap verdi ;
Merhaba,

Taklit hesap olarak şikayet ettiğiniz bir veya daha fazla kullanıcı adının aktif olmadığı tespit edilmiştir. Görünüşe göre, söz konusu içerik Instagram'dan zaten kaldırılmış. Bu durum şikayetinizin giderildiğini göstermektedir.

Tamam sorun halledildi canım İnstagramdan mailmie şöyle cavap geldi ;Merhaba,

İnstagram sorunu çözdü hanımlar. Mailime şöyle cevap geldi instagramdan : "Merhaba,

Taklit hesap olarak şikayet ettiğiniz bir veya daha fazla kullanıcı adının aktif olmadığı tespit edilmiştir. Görünüşe göre, söz konusu içerik Instagram'dan zaten kaldırılmış. Bu durum şikayetinizin giderildiğini göstermektedir."

İnstagram sorunu çözdü hanımlar. Mailime şöyle cevap geldi instagramdan : "Merhaba,

Taklit hesap olarak şikayet ettiğiniz bir veya daha fazla kullanıcı adının aktif olmadığı tespit edilmiştir. Görünüşe göre, söz konusu içerik Instagram'dan zaten kaldırılmış. Bu durum şikayetinizin giderildiğini göstermektedir."

Takıntılı hallerinden böyle bir şey yapmasını beklerim açıkçası dört yıl boyunca bakmak filan ne bileyim biraz şey bence

Hayır benim kimseyle bir alıp veremediğim yok İnstagram sorunu çözdü. Mailime şöyle cevap geldi instagramdan : "Merhaba,

Birincisi; sen niye kendi adını aratıp duruyorsun çılgınlaaarr gibiiiğğ
İkincisi; aynı isim soyisimden kim bilir kaç yüz tane insan vardır
Üçüncüsü;
Kadının biri hesaplarının kapanmasına anlam veremeyip çıldırıyor olabilir şuanda

Korku gelir derler ya ben hesapların içinde olmasamda vakit geçirmk istemesem de dışarıdan adıma açıldı mı var mı benzer hesap diye bakarım sürekli
Niye takintili bir tipmisiniz. Benim adimla bir suru hesap vardir. Hic onemsemem gerekte yok. Resim sizin resminiz olmadikca sizin adinizla acilmis bir hesap degildir. Isminiz size patentli olmadigina gore kendinizi bu kadar buyutmeyun gozunuzde..

fotonuz yok ortada.
benim arkadaşımın adıyla da açılıyordu ama fotoğrafını da kullanıyordu yapan kişi.
şikayetlerle önledi bunu. kasıtlı yapıldığı belliydi.
sizde öyle bir durum yok.
sizinki saçma bir şikayet bence.
kendinizle ilgili zannetmeyin bunu.
her insan tüm sosyal medya hesaplarını kullanacak diye bir şey yok.
sadece instagram kullanabilir.
boşuna takıntı yapmayın.

Bu yazinizdan anladigim gereksiz bir övunme cabasi. Size sorulan soru ne verdiginiz cevaba bakin..

İnstagram soruun çözdü çok şüküraktif olmayan hesaplarmış

Bu yazinizdan anladigim gereksiz bir övunme cabasi. Size sorulan soru ne verdiginiz cevaba bakin..
sizin derdiniz ne? Bi konu başlığına kaldırın kafanızı da bakın. Bunca yorum çözüm önerileri dışında da siz özgeçmişi mi buldunuz.Ben orda hesaplarımın neden olmadığından bahsettim. Bence siz gereksiz yere polemik çıkarma havasındasınız. vee ekledim övünmek gibi olmasın ne cümleyi doğrudüzgün okumuş ne de analiz etmişsiniz belli ki.

İnstagram sorunu çözdü. Mailime şöyle cevap geldi instagramdan : "Merhaba,

İnstagram sorunu çözdü. Mailime şöyle cevap geldi instagramdan : "Merhaba,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…