Haklısın canım ama 1 ay içinde böyle artar mı ama? sabahta açıldı?Bende sandim senin fotolarini alip sahte hesap acilmis.Senin ismin ve soyisminden tr de bi tane mi var bosver
diğer sosyal hesaplarda yok ki benim adımda her gün her gün açılıyor amaKoca türkiyede tek ad soyada sahip olan sizdiniz çünküyani sizin isminizden soyisminizden dolu vardır niye büyütüyorsunuz bu kadar hey allahım
Hayır gerçekten yok diğer sosyal hesaplarda da olurdu çünküKoca türkiyede tek ad soyada sahip olan sizdiniz çünküyani sizin isminizden soyisminizden dolu vardır niye büyütüyorsunuz bu kadar hey allahım
Korkunuz olmasın o zaman bir şeylerden birilerinden korkmuyorsanız takılmayın. Yok eski erkek arkadaşımda biraz resimler vardı filan diye kara kara düşünüyorsanız o başka. Korkunuz yoksa da boşverindiğer sosyal hesaplarda yok ki benim adımda her gün her gün açılıyor ama
Haklısın canım ama 1 ay içinde böyle artar mı ama? sabahta açıldı?
aynı soyisim ad olsa neden 1 ay önce yoktu peki bu açılan hesaplarda takipçi yok takip eden yok profil yok. vara yoğa hesap açıyorlarAynı isim ve soyisimdeki insanlar olmasın?
Belkide gerçek hesaptır ama sonuçta aynı isim ve soyisime sahip bir sürü insan var siz şikayet edip hesap kapanıyorsa açan kişide eğer gerçek hesapsa mecbur kalıp yeniden açıyordur size ait olduğuna dair fotografınız falan var mı?Haklısın canım ama 1 ay içinde böyle artar mı ama? sabahta açıldı?
aynı soyisim ad olsa neden 1 ay önce yoktu peki bu açılan hesaplarda takipçi yok takip eden yok profil yok. vara yoğa hesap açıyorlar
Yok ondan değil övünmek gibi olmasın sakın yanlış anlaşılmasın ben 1. üniveriste okudum. 2. aöf okuyorum. 1. yüksek lisans yapıyorum. zamanım kalmıyor pek sosyal medyada vakit geçirmek istemediğimden dondurdum hepsini. 1 linked açıktır sadeceKorkunuz olmasın o zaman bir şeylerden birilerinden korkmuyorsanız takılmayın. Yok eski erkek arkadaşımda biraz resimler vardı filan diye kara kara düşünüyorsanız o başka. Korkunuz yoksa da boşverin
ben şikayet etmeden önce 7 tane birden oldu. sonra tek tek şikayet ettim instagram fotosuz olunca pek bir şey yapmadı yok boş hesap gibi takipçi yok takip eden yok profili de yokBelkide gerçek hesaptır ama sonuçta aynı isim ve soyisime sahip bir sürü insan var siz şikayet edip hesap kapanıyorsa açan kişide eğer gerçek hesapsa mecbur kalıp yeniden açıyordur size ait olduğuna dair fotografınız falan var mı?
Peki o zaman arkadaşların dedikleri doğru sizinle aynı ada soyada sahip biri bir aydır instagram hesabı açmak istiyordur ama siz şikayet edince kapatıyorlardır tekrar açıyordur filan. Bir de zamanınız yoksa her gün instagramda kendinizi arayacak vakti nerden buluyorsunuz allah aşkına biraz rahat olun yahuYok ondan değil övünmek gibi olmasın sakın yanlış anlaşılmasın ben 1. üniveriste okudum. 2. aöf okuyorum. 1. yüksek lisans yapıyorum. zamanım kalmıyor pek sosyal medyada vakit geçirmek istemediğimden dondurdum hepsini. 1 linked açıktır sadece
AMA profil yok takipçi yok takip eden yok açılıyor sanki tekrarı gibiBelki kadın evlendi soyadı değişti, yeni hesap açtı ne bileyim. Benim eski soyadımla bir sürü hesap vardı, kendi adımı alamıyordum. Evlenince eşimin soyadıyla denedim. Adım ve soyadımla kimse almamış. Hemen değiştirdim kullanıcı adımı. Saçma sapan yok iiii, ooo falan gibi uzatmalı bir isim olmadı en azından. İsim soyisim oh mis.
ben şikayet etmeden önce 7 tane birden oldu. sonra tek tek şikayet ettim instagram fotosuz olunca pek bir şey yapmadı yok boş hesap gibi takipçi yok takip eden yok profili de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?