- 5 Ağustos 2016
- 145
- 24
- 98
BİR ayda 7 hesap açmış ama hepsini spamladım yine bu sabah bir tane daha gördüm. önceden yoktubelki sadece instagram kullanan biri var seninle aynı ada ve soyada sahip olan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BİR ayda 7 hesap açmış ama hepsini spamladım yine bu sabah bir tane daha gördüm. önceden yoktubelki sadece instagram kullanan biri var seninle aynı ada ve soyada sahip olan
Benim adıma 4 yıl instagramda hesap olmayıpta yaklaşık bir ay önce böyle hesap patlaması yaşanırsa ne yapmamı beklersiniz? Tabi ki rahatsız olu r şüpheye düşerim. Diğer sosyal hesaplarda içine girip foto paylaşıp saatlarce kaç yorum kaç beğeni o ne yapmış bu ne payalşmış yapmam. Ama böyle bir ay için hesapların yokken yoğunluğunun artması beni şühelendirdi.için ucunda kasıt var mı diye aradım. Yani belki beni tanıyan yakın çevremden gıcıklığıan falan diye kimseden korkum yok çok şükür alnım temiz
Sizin ad ve soyadınıza sahip biri vardır. Benim amcam gibi her seferinde face'e giriş yapıyorum zannederken yeni bir hesap açıyordurdiğer sosyal hesaplarda yok ki benim adımda her gün her gün açılıyor ama
O değil de hesabınız olmadığı halde 4 yıl boyunca instagramda kendinizi mi aratıyordunuz gerçekten ? Şahsen ben kendimi 1 kere bile aramadım, dur kız arayayım bakayım ne çıkacakBenim adıma 4 yıl instagramda hesap olmayıpta yaklaşık bir ay önce böyle hesap patlaması yaşanırsa ne yapmamı beklersiniz? Tabi ki rahatsız olu r şüpheye düşerim. Diğer sosyal hesaplarda içine girip foto paylaşıp saatlarce kaç yorum kaç beğeni o ne yapmış bu ne payalşmış yapmam. Ama böyle bir ay için hesapların yokken yoğunluğunun artması beni şühelendirdi.için ucunda kasıt var mı diye aradım. Yani belki beni tanıyan yakın çevremden gıcıklığıan falan diye kimseden korkum yok çok şükür alnım temiz
Takıntılı hallerinden böyle bir şey yapmasını beklerim açıkçası dört yıl boyunca bakmak filan ne bileyim biraz şey benceO değil de hesabınız olmadığı halde 4 yıl boyunca instagramda kendinizi mi aratıyordunuz gerçekten ?
Umarım o da yapıyodurSizin ad ve soyadınıza sahip biri vardır. Benim amcam gibi her seferinde face'e giriş yapıyorum zannederken yeni bir hesap açıyordur![]()
1 ay önce açılmayıpta aniden 7 hesap olması yani dışarıdan sanki ben boş boş hesaplar açıyormuşum izlenimi veriyor. bu da beni rahatsız ediyor.Ne gibi kasıt olabılır boş hesaplarda? Zarar vermek istese, gıcık etmek istese, rahatsızlık vermek istese tanıdığın kişilere ulaşırdı zaten. Resimlerini kullanırdı bişeyler yapardı. Kendi kuruntunuzdan başka birşey göremedim ben.
İşte ya korktuğum başıma geldi. mantar gibi türüyorTakıntılı hallerinden böyle bir şey yapmasını beklerim açıkçası dört yıl boyunca bakmak filan ne bileyim biraz şey bence![]()
Bence o meşaleyi yakmadan söndürün ben burda kimseyle kafa bulmuyorum Herkesin neyi önemsediği öncelik sırası farklıdır tabi kimi sosyal hesaplarda gezer kimi kitaplarda Adımın kullanılması takipçi kasmı sitemine eklenmesini istemiyorumHesap kullanmayı sevmiyor ama her gün adıma yeni bir hesap açılmış mı diye kontrol ediyor zaten akademik yoğunluğu yüzünden vakti de yok :) Akademi içinde bu hesapları olan arkadaşlara bunu ileteyim nitekim hepimiz boş adamlarız vesselam hepimizde twitter olsun instagram olsun face olsun mevcut resim atan video atan :)
"Bu konu fake" meşalesini bugün ben yakıyorum dostlar gerçekse de fake olmasını diliyorum![]()
Sanırım o hesapların niye açıldığını anladım. Takipçi kasma 1000 takipçiye 10 lira gibi farklı amaçlarla insanların hesapları yokken isimleri yerlaıyor sosyal mecrada İnstagram sahte fake hesaplara kimlik teyit ettirmeli gönderdiği kimlikle kullanucu adı uyuşmuyorsa kapatmalı bence bir de en güvenilir sosyal hesabız derlerNe alakası var ya ad, soyad benzerliği diye birşey var. Senin resminde yoksa ne diye kendi üstüne alındın ki? Birde insanların hesaplarını kapattırmışsın ya.
Sanırım o hesapların niye açıldığını anladım. Takipçi kasma 1000 takipçiye 10 lira gibi farklı amaçlarla insanların hesapları yokken isimleri yerlaıyor sosyal mecrada İnstagram sahte fake hesaplara kimlik teyit ettirmeli gönderdiği kimlikle kullanucu adı uyuşmuyorsa kapatmalı bence bir de en güvenilir sosyal hesabız derler
diğer sosyal hesaplarda yok ki benim adımda her gün her gün açılıyor ama
Benim işim soyismimden de kimse yok mesela. Çünkü benim soyadım çok farklı. Hatta anlamı bile yok.Hayır gerçekten yok diğer sosyal hesaplarda da olurdu çünkü