• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar birileri ad/soyadımı kullanarak instagramda sürekli hesap açıyor???

Yorumlarına akşam cevap vermeye çalışacağım cevaplar ve görüşler için teşekkürler kk arkadaşalr

Benim adıma 4 yıl instagramda hesap olmayıpta yaklaşık bir ay önce böyle hesap patlaması yaşanırsa ne yapmamı beklersiniz? Tabi ki rahatsız olu r şüpheye düşerim. Diğer sosyal hesaplarda içine girip foto paylaşıp saatlarce kaç yorum kaç beğeni o ne yapmış bu ne payalşmış yapmam. Ama böyle bir ay için hesapların yokken yoğunluğunun artması beni şühelendirdi.için ucunda kasıt var mı diye aradım. Yani belki beni tanıyan yakın çevremden gıcıklığıan falan diye kimseden korkum yok çok şükür alnım temiz

Ne gibi kasıt olabılır boş hesaplarda? Zarar vermek istese, gıcık etmek istese, rahatsızlık vermek istese tanıdığın kişilere ulaşırdı zaten. Resimlerini kullanırdı bişeyler yapardı. Kendi kuruntunuzdan başka birşey göremedim ben.

Benim adıma 4 yıl instagramda hesap olmayıpta yaklaşık bir ay önce böyle hesap patlaması yaşanırsa ne yapmamı beklersiniz? Tabi ki rahatsız olu r şüpheye düşerim. Diğer sosyal hesaplarda içine girip foto paylaşıp saatlarce kaç yorum kaç beğeni o ne yapmış bu ne payalşmış yapmam. Ama böyle bir ay için hesapların yokken yoğunluğunun artması beni şühelendirdi.için ucunda kasıt var mı diye aradım. Yani belki beni tanıyan yakın çevremden gıcıklığıan falan diye kimseden korkum yok çok şükür alnım temiz
O değil de hesabınız olmadığı halde 4 yıl boyunca instagramda kendinizi mi aratıyordunuz gerçekten ? Şahsen ben kendimi 1 kere bile aramadım, dur kız arayayım bakayım ne çıkacak :KK55:

O değil de hesabınız olmadığı halde 4 yıl boyunca instagramda kendinizi mi aratıyordunuz gerçekten ?
Takıntılı hallerinden böyle bir şey yapmasını beklerim açıkçası dört yıl boyunca bakmak filan ne bileyim biraz şey bence :D

Hesap kullanmayı sevmiyor ama her gün adıma yeni bir hesap açılmış mı diye kontrol ediyor zaten akademik yoğunluğu yüzünden vakti de yok :) Akademi içinde bu hesapları olan arkadaşlara bunu ileteyim nitekim hepimiz boş adamlarız vesselam hepimizde twitter olsun instagram olsun face olsun mevcut resim atan video atan :)

"Bu konu fake" meşalesini bugün ben yakıyorum dostlar gerçekse de fake olmasını diliyorum :deli:

Ne gibi kasıt olabılır boş hesaplarda? Zarar vermek istese, gıcık etmek istese, rahatsızlık vermek istese tanıdığın kişilere ulaşırdı zaten. Resimlerini kullanırdı bişeyler yapardı. Kendi kuruntunuzdan başka birşey göremedim ben.
1 ay önce açılmayıpta aniden 7 hesap olması yani dışarıdan sanki ben boş boş hesaplar açıyormuşum izlenimi veriyor. bu da beni rahatsız ediyor.

Hesap kullanmayı sevmiyor ama her gün adıma yeni bir hesap açılmış mı diye kontrol ediyor zaten akademik yoğunluğu yüzünden vakti de yok :) Akademi içinde bu hesapları olan arkadaşlara bunu ileteyim nitekim hepimiz boş adamlarız vesselam hepimizde twitter olsun instagram olsun face olsun mevcut resim atan video atan :)

"Bu konu fake" meşalesini bugün ben yakıyorum dostlar gerçekse de fake olmasını diliyorum :deli:
Bence o meşaleyi yakmadan söndürün ben burda kimseyle kafa bulmuyorum Herkesin neyi önemsediği öncelik sırası farklıdır tabi kimi sosyal hesaplarda gezer kimi kitaplarda Adımın kullanılması takipçi kasmı sitemine eklenmesini istemiyorum

Ne alakası var ya ad, soyad benzerliği diye birşey var. Senin resminde yoksa ne diye kendi üstüne alındın ki? Birde insanların hesaplarını kapattırmışsın ya.
Sanırım o hesapların niye açıldığını anladım. Takipçi kasma 1000 takipçiye 10 lira gibi farklı amaçlarla insanların hesapları yokken isimleri yerlaıyor sosyal mecrada İnstagram sahte fake hesaplara kimlik teyit ettirmeli gönderdiği kimlikle kullanucu adı uyuşmuyorsa kapatmalı bence bir de en güvenilir sosyal hesabız derler

Sanırım o hesapların niye açıldığını anladım. Takipçi kasma 1000 takipçiye 10 lira gibi farklı amaçlarla insanların hesapları yokken isimleri yerlaıyor sosyal mecrada İnstagram sahte fake hesaplara kimlik teyit ettirmeli gönderdiği kimlikle kullanucu adı uyuşmuyorsa kapatmalı bence bir de en güvenilir sosyal hesabız derler

Sana diyoruz ki isim soyisim benzerliğinden haberi var mı, sen diyorsun ki takipçi kasma için yapıyorlar.

Sana diyoruz ki isim soyisim benzerliğinden haberin var mı, ama mantar gibi türediler.

Sana diyoruz ki isim soyisim benzerliğinden haberin var mı, ama benim ismimden neden açmışlar diyorsun. Yahu bu isim soyisimden sadece sende mi var?

Hanımefendi bakın sizin adınız soyadınıza sahip biri vardır. Bugüne kadar hiç hesap açmamıştır, bu sene açmak istemiştir.. Şifresini unutur bi tane daha açar.. Canı isterse 2 tane birden kullanır. Olmadı siz spam olarak şikayet edip kapattırdığınız için bir tane daha açar.. Neyi anlamıyorsunuz ? Sizin fotoğrafınızı yada bilgilerinizi kullanmadığı sürece size hiç bir şekilde zarar veremez ki.. Hadi diyelim fotoğrafı da kullandı, bunu her türlü kanıtlarsınız zaten bilişim çağında yaşıyoruz.

Hayır sizi biri tehdit falan mı etti geçmişte 'ben seni rezil edicem, sana iftira atıcam' falan diye. Böyle bi saldırı mı bekliyorsunuz birinden ?

diğer sosyal hesaplarda yok ki benim adımda her gün her gün açılıyor ama

Yengelerimin de diğer sosyal hesaplarda profili yok sadece instagram var mesela bende onlar icin instagram hesabi açmıştım herkesin her mecrada hesabi olmak zorunda mi cok ilginçsiniz yahu :-)

Fotoğraf yoksa çok sıkıntı yapmayın bence o hesap açılsa bile ne kadar ne amaçla kullanabilir ki
Fotoğraf olursa üzerine gidin bence

Hayır gerçekten yok diğer sosyal hesaplarda da olurdu çünkü
Benim işim soyismimden de kimse yok mesela. Çünkü benim soyadım çok farklı. Hatta anlamı bile yok.
Sizinki de muhtemelen kasıtlıdır . Ama iste bu kisi kim?
Eski sevgili olabilir mi?
Ya da size uyuz olan biri.
Son bir ayinizi gözden geçirin derim. Biriyle atıştiysaniz o olma ihtimali var.

Hey allahım ya. Ne garip dertler bunlar böyle. Keşke benim de böyle dertlerim olsaydı diyeceğim ama ben o kadar değilim ya :D

Isim benzerligi olabilir.
Facede benm adima olan tum adresleri sikayet ettim hemen kapandi fake olanlar:KK14:

Back