Kız İsteme arkadaşlar bir akıl ne yapıcam ben =/

qmerw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
389
0
46
İstanbul
şimdi kızlar benim annem babam ayrı ve babam birdaha evlendi şimdi ben ümraniyede erkek arkadaşım üsküdarda babamsa avrupa yakasında başakşehirde oturuyor , babamla aram çok da iyi değildir bi süre hiç görümedim hatta vs sonra barıştım ama babam ısrarla bu eve gelecekler diyo dedim hazırlıgı karın mı yapcak zaten bişiyden anladığı yok yollarım evden onu siz hazrılığınızı yaparsınız diyo ama ztn alışık olmadığım yer tabaklar bardaklar benim tarzım değil beğenmiyorum evi ztn doğru düzgün tmizlemiyr heryer heryerde ben orda olsun istemiyorum tmm bizim evimizde de olmasın babannemlerin evi ztn iice köy gibi bi yerde orası da olmaz babam önce bi amcanda olsun dedi o daha iyi yani sonra burda olcak die tutturdu buraya gelcekler diye onla yaşamıyom etmiyom amcamda olsa yine ok ya da büyükannanem(annanemin annesi var) onda olsun ya da annanemde olsun diyorum isteme söz bir arada olur bidaha git gel bu gerilimleri yaşamak istemiyorm babamı nasıl ikna edicem ben ya bi de tutturdu ailesiyle tanışıcam da tanışıcam die erkek arkadaşım ztn burda yok ki diyorum gelsin o olmadan da olr dio ay acayip taktı yani anneler fln tanıştı erkek arkadaşımın babası ztn öyle bi yere gitmez sevmez istemeden önce ille tanışılır mı yani onu da bilmiyorm ??
vee ben ne yapıcam nasıl yapıcam ayarlıycam bu işleri en özel günlerim berbat olsun istemem:18: annesi babası ayrı olanlar ya da çevresinde arkadaşlarında böyle olaylar yaşayanlar yardım edin kızlar nasıl halledicem bunları

Bende aynı şeyleri yaşadım canım, sıkma canını. Tıpkısının aynısını yaşadım. Annemle babamın arasında 2 durak mesafe var ama ben annemde olmasını istedim, babamı da annemde yaşadığım için oraya davet ettim ama babam annemle bir araya gelmek istemediğinden gelmedi. Babamın durumu çok çok iyi zaten İzmir'in en seçkin muhitlerinden birinde oturuyor ben ev durumundan değilde annemin hazırlığıyla ve davranış tutumuyla ne kadar bir olabilir ki diye düşündüm ve annemde oldu istemem, nişanı da İzmir Konağında yapmıştık ama gelmemişti yine. Önce ona gidilip istenmeliymiş böyle bir durumda, eğer aranızın iyi olması senin için çok önemliyse dediğini yap ya da kabul ederlerse bir araya gelmeyi annene davet et belki senin baban gelir benimki gelmemişti bende insanlara iki kere hazırlık olmaması açısından böyle bir şey istememiştim. O zaman ben görevimi yaptım seninde yanımda olmanı istediğimden ve böyle olması gerektiğinden üzerime düşeni yaptım ama böyle özel bir günde annemin desteğine yanımda olmasına çok ihtiyacım var onun muhakkak yanımda olması gerekiyor dedim ve konuyu kapattım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…