- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
SAĞOL canım inşallah gelmiştir meleğim bu SeferHayırlı olsun diyelim o zaman....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SAĞOL canım inşallah gelmiştir meleğim bu SeferHayırlı olsun diyelim o zaman....
Silik cızgi var canım en iyi git bi test yaptır kandanKızlar selam yeni yaptım 10-15 dakikada böyle olmuş çöpe atmak için elime aldığımda böyle buldum bakar mısınız
Canım benim kafamı karıştıran durum neden hemen çıkmadı damlatır damlatmazSilik cızgi var canım en iyi git bi test yaptır kandan
Daha adet gününe varmış Yen'i gebeliktirCanım benim kafamı karıştıran durum neden hemen çıkmadı damlatır damlatmaz
Cnm senn ckms ne guzl bende yeni yaptm ckmadi silik var bence hemen ozele gt ogren sncunu bir saate ckyrKızlar selam yeni yaptım 10-15 dakikada böyle olmuş çöpe atmak için elime aldığımda böyle buldum bakar mısınız
damlatır damlatmaz çıkması için en az 6-8 haftalık gebelik olması gerekir.. Normalde de zaten 5dk-20dk aralığında çıkan sonuçlar dikkate alınmalıdır.. 20 dakikadan fazla beklemediğine eminsen ben orda bi silik çizgi görüyo gibiyim canım.. İnşallah Allah gönlüne göre versinCanım benim kafamı karıştıran durum neden hemen çıkmadı damlatır damlatmaz
Yaptırmadım tatlım daha :) böylede göremiyor musun canımKan testi yaptırmadın mı daha ben göremedim bunda canım
Yok ben göremedim canım reglin geçmesini bekleYaptırmadım tatlım daha :) böylede göremiyor musun canım
Sanırım çok telaş yapıyorsunuz arka arkaya test yapmışsınız bu aralar. Bu testte birşey göremedim. Umarım hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz.Yaptırmadım tatlım daha :) böylede göremiyor musun canım
Göremedim yA kaç gün adetineYaptırmadım tatlım daha :) böylede göremiyor musun canım
Yaptırmadım tatlım daha :) böylede göremiyor musun canım