Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Canım 3.gün embriyosuyduİnşallah bebeğin sımsıkı tutunur kaçıncı gün embriyosuydu peki ?
Çok korkuyorum İnşallah tutar acaba yavaş mı tutunuyorİnşallah Canım 3.gün embriyosuydu
Geç tutunma da olabilir tekrardan kan verdiğinizde belli olur endişelenmeyinÇok korkuyorum İnşallah tutar acaba yavaş mı tutunuyor
Sonucunuz ne oldu acaba2 si tutmuşmudur sizce çift embriyo koydurmuştum ama değerler düşük
Canım bende aynı durumdayımArkadaşlar ben tüp bebek yaptırdım transferden sonra 10.gün beta HCG 62 çıktı 13.gün 106.8çıktı bana göre düşük ama hala umut varmış sizce nasıl ben tedirginim Rabbim İnşallah nasip eder kucağıma almayı
Merhaba sonucunuz ne oldu merak ettim2 si tutmuşmudur sizce çift embriyo koydurmuştum ama değerler düşük ya
gayet güzel ilerliyor maşaallah bence ALLAH kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah amin darısı bizlere de inşallah amin..Merhaba kızlar yeniyim bende 22.05 tarihinde transfer oldum
Transfer sonrası
10. Gün 12.8
12. Gün 15.9
14. Gün 29.2
16. Gün 70.5
İnsallah isteyen herkese Rabbim nasip etsingayet güzel ilerliyor maşaallah bence ALLAH kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah amin darısı bizlere de inşallah amin..
Merhaba kızlar yeniyim bende 22.05 tarihinde transfer oldum
Transfer sonrası
10. Gün 12.8
12. Gün 15.9
14. Gün 29.2
16. Gün 70.5
%64 luk bir artış olmuş geç tutunma olabileceğini düşünüyorum18.gün 115
Ne oldu sonucunuz benim sonuca çok yakın puan kadık ve bel ağrım var tedirginim%64 luk bir artış olmuş geç tutunma olabileceğini düşünüyorum
Canım sonucun ne oldu bende aynı durumdayım çok az arttı düşük iğnesi yaptırdı doktorum düşmesin diye 23 hazıranda 93 beta 25 hazıranda 101 çıktı bende çok korkuyorum gec döllenen embrıyo benmki%64 luk bir artış olmuş geç tutunma olabileceğini düşünüyorum
Sizin sonuçlar nasıldı canım benmde çok az arttı çok korkuyorumNe oldu sonucunuz benim sonuca çok yakın puan kadık ve bel ağrım var tedirginim