Acayip Takmis durumdayim esimin tarafa Sadece annesinin ismiyle hitab edio cildircqmLohusa depresyonuna girmissin.
Kafanda buyutuyorsun.
Koyduysa koydu sadece kimlikte kalir.
Sen kendi koydugun isimle seslenirsin olur biter.
Buyutme kafanda bu kadar.
Bende yasadim lohusa depresyonu. Ufak seyleri kafamda buyuturdum. Gecti gitti simdi gecmise bakip abarttigimi dusunuyorum.
Acayip Takmis durumdayim esimin tarafa Sadece annesinin ismiyle hitab edio cildircqm
Hayir Sorun Bana sordu basta ve Ben Evet dedim simdide kafayi yemek uzereyim off neden böyle oldumOlan olmuş boşver baştan koyacaktın tepkini istemiyosan.artık kafaya takmak kendini yıpratmaktan başka bişey değil
E evet demişsin.Hayir Sorun Bana sordu basta ve Ben Evet dedim simdide kafayi yemek uzereyim off neden böyle oldum
Depresyona girmiş falan olabilirmisin uykusuzluk yorgunluk sinirlerin yıprandı galiba.o yüzden gözüne batıyor olabilirHayir Sorun Bana sordu basta ve Ben Evet dedim simdide kafayi yemek uzereyim off neden böyle oldum
Koymasaydin. Bastan tepki gostermiyosunuz. Ben hayretler icinde kaliyorum o kisma yani. Is isten gecmis, ismi koymus. Tabiki soyleyecek. bosa sinir olma.Acayip Takmis durumdayim esimin tarafa Sadece annesinin ismiyle hitab edio cildircqm