arkadaşlar ben ayakkabıcıyım ayakkabı ile ilgili problemleriniz varsa cevaplamaya haz

Merhabalar, ben dun Nine West'ten iki tane sandalet satın aldım. İkisi de sıktıgı halde ayagımı yine de aldım :) Çünkü, bi tek üst kısımları sıkıyo, parmaklarımın altında kalan kısım yani tarak kısmı..Onun dısında hersey normal, ama pek acılacak gibi de degil. Aldıgım magazada 6,5 yoktu ama sanırım diger magazalarda varmıs. Neyse, cocuk bana ısrarla 6,5 büyük gelir yarım numara bile cok fark ediyo dedi. Şimdi, ben hem ugrasmak istemiyorum değiştirmekle, hem de kalıba konunca acılır mı emin olamıyorum. Çünkü, Nine West ayakkabıların içi deri olmuyo, sadece dısı deri oluyo ve benimki de aynen oyle. Deri olmayan şey acılmaz diye biliyorum ama çok emin de degilim. Ayrıca, kalıba konur ve acılırsa cok acılmasından da korkuyorum çünkü bi ayakkabıma oyle oldu ve hiç giyemedim. Bu konuda bi oneriniz var mı? Cevap verirseniz çok sevinirim..

merhaba,üzerine yanlışlıkla basılan babetlerimin burun kısmında hafif içe çökme oluştu..bu düzeltilebilir mi acaba?

ayyakkabılarınız ile ilgili prtoblemleriniz

ay iyiki gördüm seni canım ya, benimde ayakkabılarla ilgili sorunum büyük, ben mesela enesten ayakkabı alıyorum vurmaktan ziyade bütün bacağıma ve kalçama ağrı yapıyor çok fena, bir ayakkabı ağız ucuyla deriyle alakalı bir şeyler söyledi anlamadım ama. ne tür deri olması gerekiyor, gerçek deri alsam her zaman alamam ki pahalı oluyor, başka yerden aldığım uygun fiyatlı ayakkabılar yapmıyor böyle, ne yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim? bu arada ayakkabıyı alırken sıkmamasına özen gösteriyorum, sıkmıyor ama sakatlıyor.

benımde ayaklarımın tabanı çok agrıyor ayakkabılarımda hıç rahat edemiyorum. topuk degil ama ön tarafı. ne yapsam kı? agrıyan yerlerde nasır oluyor tabı. yarım tabanlık aldım ayakkabı dunyasından ama ıse yaramadı sanırım. önerebilecegınız bırsey var mı

ya da yürüken gıcırdaya ayakkabıya b-ne yapalım? sağ ayakkabım gıcır gıcır ses çıkarıyo

bi soru da benden :)
hep merak etmişimdir. bize satılan ayakkabıların, ayakkabıcılara geliş fiyatları ne acaba? ayakkabıya verdiğim paraya acımam,sonuçta sağlığım için önemlidir. ama bazen de fiyatları çok şişiriyorlar gibi geliyor bana :uhm:

yaa ben kısa bi çizme beğendim.. aşırı çok istiyorum almayı ama fermuarı kapanmadı 1 2 cm açık kaldı . acaba alsam daha sonra kapanır mı fermuarı..

ya ben ayakkabı giyiyorum ayaklarım kokuyor sonrasında..eşimin ayakları normalde kokmaz..ayakkabısını değiştirdik onunda koklamaya başladı
bu vücutla ilgili bişi mi yoksa ayakkabı ilede ilgisi varmı

ilk önce böyle bir konuda yardımcı olacağın için sağol canım.kızım 7 yaşında daha bir ay olmadı bir öizme almıştım ama bilek kısmı çok sıkıyor fermuarı çekmekte zorlanıyor çoğu zama genelde hep ben çekiyorum fermuarını ayak numarası 1 numara büyük aldığım halde böyle acaba ne yapmam lazım acaba ayakkabıcıya götürüp ek yapılabilir mi ki?

benim topuklu ayakkabilarimin topugu 1 haftada asiniyor ve yaptiriyorum fakat altina demirden bisey caktigi icin ses yapiyor acaba baska bisey koyabilirlermi topuguna ses yapmamasi icin

merhaba.ben yanları açık abiye bir ayakkabı aldım anacak ayakkabım büyük geliyo.arkası açık kalıyo ayagımdan çıkıyo ne yapabilirim?

benim süet çizmemin yan kısmında haif bir çizik oluşmuş 1,2 santim yürürken büyük duruyor onu evde dikemezmiyim yani dıştan dikiş olurmu

canım benm de harley davıdson deri botlarım war (nubuk). çok raht ve kullanışlı bir ayakkabıydı.balkonumuzda bir ayakkabı dolabı war botlar yaz boyunca ordaydı giymek için çıkardığımda derinin büzüşüp sertleştiğini farkettim. ayağıma geniş bile olan ayakkabı sıkıp acıtmaya başladı. internetten nem ve sıcaklıktan dolayı olabileceği yazıyor. kalıba koyun diye okudum ayakkabıcıya verdim fakat bir değişme yok. benzin, gazyağı sürün diyorlar. acaba doğru mudur? ne yapabilirim?

sorular birikmiş ama benim de önemli bir sorum olacak, acil olarak yardımınıza ihtiyacım var

Topuklu ayakkabıların hepsinde aynı sorunu yaşıyorum.ayaklarımın altı baloncuk oluyor,su toplamış gibi ve çok acı çekiyorum.bunun için ne yapmalıyım ? sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa ayakkabıdan mı anlayamadım.hemen hepsinde aynı sorunu yaşıyorum bi bayan olarak topuklu ayakkabı giymek hepimizin hakkı lütfen bana da yardımcı ol.cevabını bekliyorum,şimdiden teşekkürler.

merhaba, ben kendime deri ayakkabı aldım hakiki deri. ama çok pis kokuyor çok rahatsız oluyorum benim dışımda arkadaşlarım bile kokuyu fark ediyor bu koku nasıl gider acaba yeni çizme diye bi kaç giymeye gider diye düşündüm de gitmiyor, ne yapabilirim acaba bu konuda bilginiz var mı?

Her tür ayakkabıyı kalıba verebilir miyiz? Bende sabo terliklere benzer cinsten bir ayakkabı var, kalıba koyduabilir miyim ya da biraz açılması için ne yapmam lazım?

merhaba benim annem yaşlı ve ayakları çok şiş ayakkabısı ayağına olmuyor kışın terlikle geziyor ona ayakkabı nerde nasıl yaptırabiliriz fikriniz varmı teşekkürler

ayyakkabılarınız ile ilgili prtoblemleriniz

merhaba çarşı mağazalarından aldığım çizmelerim ayaklarımı kokutuyor dışı deri içi ise yünlü gibi ilk bir iki hafta bi sorun olmadı
ama daha sonraları giydikçe çizmelerimin içinin ve ayaklarımın koktuğunu farkettim şimdiye kadar hiç ayak kokusu problemim olmadı hiç bir ayakkabıdada bu sorunu yaşamadım sizce bunun için ne yapmalıyım çizmelerimde çok güzel atmaya kıayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…