- Konu Sahibi fataldanger
Arkadaşlar boyu uzun gösteren spor ayakkabıların bir adı vardı neydi bulamadım, hatırlayamadım. Yardımcı olur musunuz? Hani öyle topuklu gibi durmuyor ama yine de altı kalın olduğu için boyu uzatıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalın taban spor ayakkabı mı acabaArkadaşlar boyu uzun gösteren spor ayakkabıların bir adı vardı neydi bulamadım, hatırlayamadım. Yardımcı olur musunuz? Hani öyle topuklu gibi durmuyor ama yine de altı kalın olduğu için boyu uzatıyor.
Sneaker evetSneaker mı?
işte o kalın taban spor ayakkabının adı neydi?Kalın taban spor ayakkabı mı acaba![]()
Dolgu taban sneaker işte.işte o kalın taban spor ayakkabının adı neydi?
dolgu topuk daha çok klasik ayakkabılara deniyordu sanırımDolgu topuk?
Yoo dolgu topuk spor ayakkabı yazarsanız çıkar. Siz tam adı ne için arıyorsunuz? Gizli topuk olanları mı diyorsunuz acaba?dolgu topuk daha çok klasik ayakkabılara deniyordu sanırım
gerçekten böyle mi düşünüyorsun? ama ne yapayım boyum kısaAy ondan giyme lütfen. Ben kompleksliyim diye bağırsan daha az dikkat çekici olur.
Uzun olmak zorunda değil. Ben de kısayım hiç sorun değilgerçekten böyle mi düşünüyorsun? ama ne yapayım boyum kısa
Ben kompleksli demem, ancak genelde kısa boylu insanlar minyon tipli oluyor ve bence minyon tiplerde bilhassa daha kaba duruyor bu tarz ayakkabılar.Şimdi bunu giysem kompleksli mi görünürüm?
Eki Görüntüle 3572719
Bunlar hiç hoş durmuyor ya çok zorlama bi ayakkabı airmax falan bakınŞimdi bunu giysem kompleksli mi görünürüm?
Eki Görüntüle 3572719
Bundaki çok fazla bence.Şimdi bunu giysem kompleksli mi görünürüm?
Eki Görüntüle 3572719