Şu ıslak bez koyup çekiçle kafasını kırmayı denicem :mymeka: İşe yararsa haber veririm , bende çok seviyorum babetimi :çok üzgünüm:
evet bende sevıyorrum yaptırdım onu bugun vurmadı altındakı desteklerı cıkardımm rahatladımmyerimseniben
bide benim ayak numaram 34hiç açık ayakkabı bulamıyorum bildiğin bi yer varmı istanbulda
merhaba benimde bi sorum var.benim aldigim ayakkabilarin hepsi topukludur bi kaci haric..ama sorunum su:1 ay sonra falan yada daha az bi süre sonra topugu mahvoluyo,yani civisi cikiyo..napmaliyim?ayakkabici onu tekrar bisey yapar mi?oraya yeni bi sey takabilri mi?yani civisi görünmesin istiyorum...
Yaz geldi ve sandaletler, terlikler giymek istiyorum ama maalesef ne giysem ayağımda yara yapıyor. Sadece para arası giysem bile şeridin olduğu yerler yara oldu. Deri, suni fark etmiyor. Hiç bir zaman çorapsız bişiy giyemiyorum. Açıkcası burunsuz ince çorap giyerek bu hevesimi köreltiyom ama onunda nasıl göründüğünü tahmin edersiniz. Ayrıca işin garibi geçen sen tüm sezon giydiğim ayakkabı bile bu sezon aynı sorunu yaşatıyor.
Bana yardım et yaaasenağlama
canım benimde sana bir sorum var..
ama nolur evde yapabileceğim bişiy söyle bana ayakkabıcıya falan götüremem...
benim yüksek ökçeli sizvriburun bi ayakkabılarım vardı önceleri arkaları vuruyor diye eşim çekiçle vurdu...
(hay vurmaz olaydı) ayakkabı genişledi ve şimdi ayağımdan çıkacak gibi oluyor
nolur banada bi öneri sun...
teşekkürler....
ay burayı gördüğüm çok iyi oldu,çok sağol yardımcı oluyosun herkese
benim sorunum mantar touk bi ayakkabı aladım ama ayağımın orta yerinde çok boşluk kalıyı bu yüzden de ayaklarımın ön kısmı çok ağrıyo yürürken,ne yapılabilir,ayakkabının altına destek falan mı koydurtmalıyım:1no2:
merhaba.öncelikle bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.babet ayakkabı aldım.dümdüz durunca çok rahat sanki ayağımda ayakkabı yok gibi,ama biraz yol yürüyünce özelliklede hızlı adımlarla yürüyünce baş parmağım ayakkabının ucuna dokunuyor ve ayakkabı üstten baskı yapıyor.böyle olunca da ayağımı acıtıyor.acaba küçükmü geliyor diye bir numara büyüğünü denedim geçen gün fakat o büyük geldi.ayak numaram doğru yani ama bu sorunun neden kaynaklandığını anlayamadım.acaba çözümü var mı
topuk kısmına nemli bi bez koyup hafif çekiç darbeleriyle vurursanız ayakkabının sertliği gider her giyişte uygulayabilirsin bu işlemicanım bende asla ayakkabılarımı terlıklerımı sandeletlerımı corapsız giyemıyorum süreklı yara oluyor bende de bazen corap oldu halde ayakkabılarım arkası vuruyor ayama vede su topluyor 37 numara giyiyorum bazen 38 al dıyolar vurmasın dıye ama onlarda vuruyor ne yapmam lazım yardım et banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?