arkadaşlar ben ayakkabıcıyım ayakkabı ile ilgili problemleriniz varsa cevaplamaya haz

arkadaşlar rahat ayakkabı için önerim.

yaş ilerledikçe ve kilo aldıkça da ayaklarda büyüyor bunu kesinlikle gözönünde bulundurun.

mesela ben 36 giyiyordum sonra 37-38 oldu hatta bazen yürüyüşte giyeceğim ayakkabıları 39 alıyorum

yürüyüşte giyilecek ayakkabıların (ALIŞVERİŞE GİDERKEN ) parmaklardan 1cm boşluk kalacak şekilde alırsanız çok rahat olduğunu farkedeceksiniz

benimde çok sevdiğim açık ayakkabım inanılmaz vuruyor yara yapıyor ve giyinemiyorum pudra kullandım ama genede çare etmedi ne yapmam lazım

bide benim ayak numaram 34 hiç açık ayakkabı bulamıyorum bildiğin bi yer varmı istanbulda

sizin ayağınız çok ufak olduğu için muhtemelen kalıp koyuyolardır içine oda ayağınızı yükselttiği için yara yapıyodur genelde parmaklarda yara yapar bunun çaresi malesef yok ki size şu kötü haberide vereyim artık ayakkabılar 36-41arası yapılmaya başlanıyor önceden 35 40 idi şimdi değişti bu arada nasıl ayakkabı bulacaksınız inan bende bilmiyorum size özel yapım olması gerekir yada 35bulabilirseniz içine kalıp koydurmanız gerekir

Yaz geldi ve sandaletler, terlikler giymek istiyorum ama maalesef ne giysem ayağımda yara yapıyor. Sadece para arası giysem bile şeridin olduğu yerler yara oldu. Deri, suni fark etmiyor. Hiç bir zaman çorapsız bişiy giyemiyorum. Açıkcası burunsuz ince çorap giyerek bu hevesimi köreltiyom ama onunda nasıl göründüğünü tahmin edersiniz. Ayrıca işin garibi geçen sen tüm sezon giydiğim ayakkabı bile bu sezon aynı sorunu yaşatıyor.
Bana yardım et yaaasenağlama

merhaba benimde bi sorum var.benim aldigim ayakkabilarin hepsi topukludur bi kaci haric..ama sorunum su:1 ay sonra falan yada daha az bi süre sonra topugu mahvoluyo,yani civisi cikiyo..napmaliyim?ayakkabici onu tekrar bisey yapar mi?oraya yeni bi sey takabilri mi?yani civisi görünmesin istiyorum...

canım benimde sana bir sorum var..
ama nolur evde yapabileceğim bişiy söyle bana ayakkabıcıya falan götüremem...
benim yüksek ökçeli sizvriburun bi ayakkabılarım vardı önceleri arkaları vuruyor diye eşim çekiçle vurdu...
(hay vurmaz olaydı) ayakkabı genişledi ve şimdi ayağımdan çıkacak gibi oluyor
nolur banada bi öneri sun...
teşekkürler....

genelde yüksek topukta denge sağlamak açısından ayaklarımızı arkaya iterek yürürüz buda topukların yerlle sürünmesinden kaynaklanır buyüzdende topuk erir böyle çok şikayet geldi bize aynı ökçede yeni bir topuk ayakkabıcınıza taktırabilirsiniz ayakkabı topuğunuzun komple değişmesi lazım ama herhalde bütün ayakkabılarda bu sorundan söz ediliyorsa imalattan değil sizin yürüyüşünüzden kaynaklanmış olabilir

canım ya hakikaten üzüldüm herkeste görüpte giyememek çok kötü bi durum analayabiliyorum seni sana tavsiyem mantar topuk ayakkabılar kullanman (yani dolgu topuk)o ayakkabıların hem derisi yumuşak olur hem parmakların yanların pek fazla saya geçmez bu sene çıkan modelleri kullanabilirsin mantar topuk arkadan geçmeli ayakkabıları tercih etsen bu sorun ortadan kalkabilir halada yara yaparsa ayakkabını giymeden önce hafif pudralasan ayağın kaymaz o zman belkide yara yapmaz ama tenin çok hassassa yapabilcek hiç bişey olamaz

aslında bu evde yapılabilcek bi işlem değil ama sana pratik yoldan bi kaç şey söylemeye çalışayım gerçi bu söyleyeceğim yöntem çok uzun süre seni idare edemesede bu sezonu geçittirir sana bir tane mukavvayı al canım kalın mukavvalardan ayakkabının burnundaki astarı dikkatlice kaldır astarın yırtılmamasına dikkat et ama 3-4cm genişliğinde astarı aç mukavvayı o ayakkabının şekline göre kesmeye çalış ki sivri burun diyosun mukavvayı öyle bir keski tam ayakkabının içine otursun seni rahatsız etmesin ayakkabının içine göre kestiğin mukavanın üstüne açtığın astarı tekrar yerleştir sonra ayağına tam olcağını görüceksin(ama astarı kaldırırken yırtmamalısın ona dikkat et)

ay burayı gördüğüm çok iyi oldu,çok sağol yardımcı oluyosun herkese
benim sorunum mantar touk bi ayakkabı aladım ama ayağımın orta yerinde çok boşluk kalıyı bu yüzden de ayaklarımın ön kısmı çok ağrıyo yürürken,ne yapılabilir,ayakkabının altına destek falan mı koydurtmalıyım:1no2:

merhaba.öncelikle bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.babet ayakkabı aldım.dümdüz durunca çok rahat sanki ayağımda ayakkabı yok gibi,ama biraz yol yürüyünce özelliklede hızlı adımlarla yürüyünce baş parmağım ayakkabının ucuna dokunuyor ve ayakkabı üstten baskı yapıyor.böyle olunca da ayağımı acıtıyor.acaba küçükmü geliyor diye bir numara büyüğünü denedim geçen gün fakat o büyük geldi.ayak numaram doğru yani ama bu sorunun neden kaynaklandığını anlayamadım.acaba çözümü var mı

canım o ayakkabının modelinden kaynaklanıyo onun için yapılcak bişey yok ama ayağının onünü acıtıyorsa o açık olan yere ayakkabının kenar yerlerine yara bandı yapıştırırsan dikişin sertliği ayağına ulaşmaz yarada yapmaz ama dediğim gibi senin ayakkabının modelinden kaynaklanıyor.

canım bende asla ayakkabılarımı terlıklerımı sandeletlerımı corapsız giyemıyorum süreklı yara oluyor bende de bazen corap oldu halde ayakkabılarım arkası vuruyor ayama vede su topluyor 37 numara giyiyorum bazen 38 al dıyolar vurmasın dıye ama onlarda vuruyor ne yapmam lazım yardım et banada

aslında dümdüz ayakkabıları tercih etmemelisiniz ayak sağlığınız için hafifte olsa biraz topuğu olması lazım senimn dediğinde belki ayakların terleyince ayakların öne kayıpra parmakların ayakkabıların burun kısmına değmiş olabilir( ordada derbey olduğu için yapım aşamasında sürülüyor.sertlik vardır o sertlikte ayaklarını acıtıyo tavsiyem giymeden önce biraz pudra sürmen.ayakkabının üstten baskı yapmasının sebebide ayağının şimesinden kaynaklanıyodur.bu gibi durumlarda büyük ayakkabı olmaz çünkü ayakkabı esneyeceği için bu sefer ayağınızdan çıkar

topuk kısmına nemli bi bez koyup hafif çekiç darbeleriyle vurursanız ayakkabının sertliği gider her giyişte uygulayabilirsin bu işlemi

merabalar bende yeni bi ayakkabı aldım 37 numara aldıgım ayakkabılar normalde 38 giyiyorum aldıgım ayakkabıcı 37 numaranın ıyı oldugunu birazda ayakkabının genişleyecegını söyledı neyse bende aldım ama ayakkabılar açılmıyor 4 defa kalıba verdim içine sirkeli bez koyup buzdukta beklettim yinede açılmıyor ne yapmalıyım aldıgım o kadar para verdim ayakkabılarda çok güzel ama giyemiyorum

benimde her giydiğim ayakkabı muhakkat ayağımı vuruyor, bazen por ayakkabısı bile vuruyor. ama onlar sonradan ayağımın şeklini alıyor ve rahatca giyebiliyorum. istediğim ayakkabıyı özgürce giyemiyorum. herşeyi denedim olmuyor. ilginç olan ise yazlık ayakkabılar vuruyor. ayağım taraklı değilsadece tabada çökme ve biras dışa basma var. onun bir ilgisi olabilir mi ayakkabıların vurmasıyla... babetler, açıkayakkabılar yani bıktım artık bende aldıım güsel ayakkabıları giymek istiyorum. aldığım ayakkabıyı sadece 1 kez giyiyorum ayağımı vuruyor ve bırakıyorum bi kenara, nolcak böle benim halim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…