• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar ben ayakkabıcıyım ayakkabı ile ilgili problemleriniz varsa cevaplamaya haz

bır babet almıştım fakat ayaklarımı sıkıyor yara yapmıştı ayaklarımı bıraz babetımı esnetmek ıcın ne yapmalıyım

meraba benimde botum var ayakkabının önü fena sıkıyo bir kere kalıp attırdım yanlrdann atmışlar ama işe yarmadı tekrar götürdüm önüne atın dedim önünne atılmaz dediler ne yapcam ya çok para vermiştim giyemiyorum ne güzelim ayakkabıyı ne olur yardımcı olun:43:

Yeni bot aldım bordo önü siyahımsıydı ve sınıftaki adı lazım olmayan birisi ayakkabıma bastı aslında sert basmadı ama ayakkabımın önü biraz kötü oldu ne yapmam lazım?

Eklentiler

• 1452810336367-1091799437.webp
    1452810336367-1091799437.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 129
ayyakkabılarınız ile ilgili prtoblemleriniz[/QUOTE Merhabalar benım bır botum var 5cm topuklu ince topuk sıvrı burun cok rahat bir ayakkabı yanlız yürürken sol ayaktaki topuk yana dogru kayıyor cok rahat yuruyorum ama yana dogru kayıyor ve sanki düşücekmiş izlenımı olusturuyor topugu nasıl engellerım yana dogru gıtmesını sadece sol ayakta oluyor dıgerınde yok. En kısa zamanda cevabınızı bekliyorum . İyi aksamlar

Back
X