Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba topuklu ayakkabıların altı düz olduğu zaman çok kayıyor bunun önlemek için ne yapmalıyızayyakkabılarınız ile ilgili prtoblemleriniz
ayyakkabılarınız ile ilgili prtoblemleriniz
Ayakkabiyi yeni alip toplasan 1 saat giymeme ragmen hemen acildi transparan kismi ne yapmam lazimayyakkabılarınız ile ilgili prtoblemleriniz
merhaba ben bir bot aldım botun ayak kısmında sorun yok ama bilekten sonra üst tarafı çok sert ve yürütmüyor bir çözüm önerir misiniz şimdiden teşekkür ederimayyakkabılarınız ile ilgili prtoblemleriniz
ayyakkabılarınız ile ilgili prtoblemleriniz[/QUOTE Merhabalar benım bır botum var 5cm topuklu ince topuk sıvrı burun cok rahat bir ayakkabı yanlız yürürken sol ayaktaki topuk yana dogru kayıyor cok rahat yuruyorum ama yana dogru kayıyor ve sanki düşücekmiş izlenımı olusturuyor topugu nasıl engellerım yana dogru gıtmesını sadece sol ayakta oluyor dıgerınde yok. En kısa zamanda cevabınızı bekliyorum . İyi aksamlar
ayyakkabılarınız ile ilgili prtoblemleriniz