Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mobilyaların, duvarın ne renk canım?
Krem, her renkle uyum sağlar; ama mobilya ve duvar rengini yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz sana. Hatta bir fotoğrafını koy yatak odanın...
güle güle kullan canım...yatak bej-krem,mobilyalarda da kahve-krem varsa perde ve halı renkli olmalı bence.herşey bej-kahve-krem monoton oluyor.
Duvarlar fildişi veya buz mavisi olabilir mesela.bu durumda mavi ya da turuncu halı ve perde ortamı açacaktır,hareketlendirebilir.
Mavi koyu ton mavi olmamalı.
bu durumda bence perdeni de çok açık krem yaptırmalısın canım. Hatta içinde hafif sim de olabilir.
Eğer penceren uygunsa kahverengi sade bir fon da hoş durabilir.
Yani sonuçta herşey krem-kahve olmuş.
Birşey diyeyimmi; bu kadar uyumluluk adına monoton dekorasyon anlayışı bir tek biz Türklerde var.Odaya başka hiçbir renk sokmuyoruz.Çünkü vatandaşa sıcak-soğuk-kontrast-nötr renk nedir diye sorsak cevap alamayız.Maıson Françaıse gibi dergilerden de haberi olmayan Türk halkı ,dekorasyonu sadece kahve rengin,kırmızı-siyah-beyaz renklerinin uyumu zannediyor.(Bu arada ilgili olduğumdan uluslararası dekor dergilerinden 5 yıldır sürekli alıyorum.)Ama kendisinin asla biraraya getirmeyeceği Aşk-ı memnu'daki Adnan Bey'in yalısına bayılıyor:))
Kusura bakma ben sadece milletimizin dekorasyon anlayışını eleştirdim.
yani sonuçta herşey krem-kahve olmuş.
Birşey diyeyimmi; bu kadar uyumluluk adına monoton dekorasyon anlayışı bir tek biz türklerde var.odaya başka hiçbir renk sokmuyoruz.çünkü vatandaşa sıcak-soğuk-kontrast-nötr renk nedir diye sorsak cevap alamayız.maıson françaıse gibi dergilerden de haberi olmayan türk halkı ,dekorasyonu sadece kahve rengin,kırmızı-siyah-beyaz renklerinin uyumu zannediyor.(bu arada ilgili olduğumdan uluslararası dekor dergilerinden 5 yıldır sürekli alıyorum.)ama kendisinin asla biraraya getirmeyeceği aşk-ı memnu'daki adnan bey'in yalısına bayılıyor:))
kusura bakma ben sadece milletimizin dekorasyon anlayışını eleştirdim.
haklı olabilirsin; ama:
Benim zevkim, benim zevkimdir. Zevkimin türk milletinin genel özellikleriyle hiç bir ilgisi yoktur. Kahve ve kremi çok severim. Kendi evimde renklendirme yaptım; ama arkadaşınki için bunun uygun olacağını düşündüm. Yıllardır dekorasyon dergisi alırım, çok da severim uğraşmayı. Ama avrupalı gibi evimiz, bahçemiz mi var da onlar gibi dekorasyon yapalım? Dahası avrupalı'nınki zevk de bizimki niye değil?
Kusura bakma, sadece kendi fikrimi söyledim.