• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

İnşallah geçer hemen , çok zorlanıyorsan belki bir süre havuzdaki hareketlerini azaltabilirsin ama bırakmamaya çalış lütfen . Acı çekmeden olmuyor maalesef . Zamanla alışacak vücudun daha rahat yapacaksın hareketlerini .

Bende videolardan sıkıldım bu aralar zaten bugün fırsatta bulamadım ama zorlada olsa hafta içi yine yapmaya çalışıcam .

Taşınma işinde de Allah kolaylık versin , çabucak halledersiniz umarım .
Cok tesekkur ederim canım bırakmam devam edecem motive için teşekür ederim :KK16::KK52:

o muhabbeti tekrar anlat nolurrrrr:KK53::p:p

kola çikolata kahve vazgeçilmezlerimdi benım de
ama uzun zamandır kola içmiyorum:rapci:
çikolatayı arada:p
ama kahveyi hergun içiyorum.:KK22: ve düzenli sporumu yapıyorum canımss:rapci::rapci:
bak bak dalga geciiii...

Kola eve sokmuyorum ama dışarıda yerken gelirse hayir demiyorum. Kahve gun asiri mutlaka. Çikolata da neredeyse her gun :42: :42: hatta simdi bile canim cekti.. bakalim hem spor hem o nasil olur. Bu ay daha da asilacagim. Belden ust icin iyi de bana lazim olan asil armutun alt kisimlari :D

Ayyyy ne güzel kız acisinlar işte eriyooo yağlar eriyooo.
Geçer canım geçer...
Geçer Geçer Neler geçmedi kii bu da geçer dermisim şarkıya bağladım:KK75::KK75::KK75:
Cok tatlisin yaaa ınsallh canım 18 ölçüm günü benim de heyecan var .
Havuzda esim keyif yapıyor ben de basen eritme hareketi her seferinde yarım saat kaliyorduk bu kez 1 saat olunca fazla geldi sanırım ondan tatlim o basenler gidecek ınsallh

bak bak dalga geciiii...

Kola eve sokmuyorum ama dışarıda yerken gelirse hayir demiyorum. Kahve gun asiri mutlaka. Çikolata da neredeyse her gun :KK42: :KK42: hatta simdi bile canim cekti.. bakalim hem spor hem o nasil olur. Bu ay daha da asilacagim. Belden ust icin iyi de bana lazim olan asil armutun alt kisimlari :KK70:

bu ay da asılacağım derken:KK53: geçen ay çok mu asıldın ki :dondurma:

Günaydınn:KK76::KK76:

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi Basen 106=101=100
Kalça 104=103=102
İç bacak 60=58=56
C cranial
Safir Taht Safir Taht
TanGO TanGO Ölçülerri aynı güzel anne adayımızın :KK68:
Ni5AN Ni5AN
@rise_rainbow
rose7634 rose7634
chentiq chentiq
Kilo... 60.1 iken 59.7
Bel 74 iken 71
Gobek 86 iken 83
Kalca 100 iken 101
Basen 50 hala 50
Bacak 55 iken 56
Kol 27 iken 28
serapozcan3343 serapozcan3343
@NEFSSEMS

Kızlar haftasonu çok yoğundum
bugün oğlumun deneme sınavı var ingilizce matematik çalıştık beraber
minik kuzucum da grip oldu o zaten başlı başına bir olay
siteye giremedim.

ama sizleri çoooooook özledim

hadi bakalım gelsin yeni ölçümlerrrr

Maşallah canim çok iyi sonuçlar almışsın , tebrik ederim :halay::halay::halay::KK9::KK9::KK9:

Günaydınn:KK76::KK76:

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi Basen 106=101=100
Kalça 104=103=102
İç bacak 60=58=56
C cranial
Safir Taht Safir Taht
TanGO TanGO Ölçülerri aynı güzel anne adayımızın :KK68:
Ni5AN Ni5AN
@rise_rainbow
rose7634 rose7634
chentiq chentiq
Kilo... 60.1 iken 59.7
Bel 74 iken 71
Gobek 86 iken 83
Kalca 100 iken 101
Basen 50 hala 50
Bacak 55 iken 56
Kol 27 iken 28
serapozcan3343 serapozcan3343
@NEFSSEMS

Kızlar haftasonu çok yoğundum
bugün oğlumun deneme sınavı var ingilizce matematik çalıştık beraber
minik kuzucum da grip oldu o zaten başlı başına bir olay
siteye giremedim.

ama sizleri çoooooook özledim

hadi bakalım gelsin yeni ölçümlerrrr
super olmuş sizin maşallah devamı gelır umarım.yazamasam da takıpteyım ben de aynen devam. iç bacak ıcın ılk sayfadakı hareketı mı yaptınız ? gunde en az kac defa ?

super olmuş sizin maşallah devamı gelır umarım.yazamasam da takıpteyım ben de aynen devam. iç bacak ıcın ılk sayfadakı hareketı mı yaptınız ? gunde en az kac defa ?

yaptığım her hareketi ilk sayfaya ekliyorum ki herkez yararlansın. 1. sayfanın dışında hareket yapmıyorum.

iç bacak için top sıkıstırma hareketini yapıyorum en fazla 500 kez. birde mari var tabıkı.

sende yapıyor musun bizim hareketlerden

ben bu azmi sizin sayenizde alıyorum canım bunu en iyi bilenlerdensin:KK68:

sen hedefine ulaştığında ben de senin şu anki ölçülerinde olacam gibi :KK53:

inşallah hep beraberce kurtulup parti yaparızz :KK53::KK31::KK31::KK31:
Kısa zamanda beraber ulaşalım hedefe , incecik olalım ya , fazla mı inceyim diye bir sohbet konumuz olacak mı acaba ? İnşallah diyeyim :dua::dua::dua: :süslü::süslü::süslü:

12 subat ve 12 mayıs arasındakı olculerımı vereyım ben de.tam 3 ay oldu
bel:79-71
kalça:105-100
iç bacak:59-57
bel ve kalça bekledıgımden ıyı ancak ıc bacak da sarkmalar var.basen kısmında yanlar da şişmiş gibi görünüyor pantalon giyince.toparlayıp ınceltmem lazım... :/

Back
X