Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 ocak anneleri çıtır oluyor :-)
- Konu Sahibi imspecial
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Süpersin canım öncesi sonrası foto isterizGeçen hafta : 65.9
Bu hafta : 64.5
Fark 1.4 kg Kalan 2.5 ( doğum öncesi kiloma döndüm şükür )
Hadi silkelenin kızlar neredesiniz
Hayırlı olsun canım inşallah rahatça verirsin kiloları çok gibi görünse de en fazla 3 aylık işin var hiç bişi değil kolay gele :)
Tşk canım ....bismillah dedik başladık pazartesi...umarım başarırım
Günaydın kızlar ben her zaman yediklerinden yiyerek ama miktarı az tutarak daha iyi kilo verdigimi farkettim yani yas pastada yesem bi diim diyet düşüncesi azcik tadına bakınca hepsini yediriyor ondan menüler garip gelmesin..
Sabah kahvaltısı
Patates kızartması 4 çatal
1 zeytin
Az peynir maydonoz
acık cay
Arameyve
Öğle
yoğurt
meyve
Kuruyemiş
Aksam
çorba bi kase
5 yk bamya
4 yk bulgur pilavı
Cay yanına fındık az leblebi inşallah
Yarin kilo bildirim günüm dikkatli yasama devam insallah az az ama gidiyor..
Sabah kahvaltısı
Patates kızartması 4 çatal
1 zeytin
Az peynir maydonoz
acık cay
Arameyve
Öğle
yoğurt
meyve
Kuruyemiş
Aksam
çorba bi kase
5 yk bamya
4 yk bulgur pilavı
Cay yanına fındık az leblebi inşallah
Yarin kilo bildirim günüm dikkatli yasama devam insallah az az ama gidiyor..
- 25 Nisan 2014
- 2.556
- 5.925
- 78
Selam tatlışlar kimse uğramıyor buraya:)
Ben bi göz atayım dedim herhalde herkes benim gibi boğazını tutamıyor ben beden olarak zayıfladım ama tartıda aynıyım bu doğum donrası kiloları aklım almıyor:))
Eski kıyafetlerimin çoğu oluyor bana toparlanmışım ama kilo hala 70
Bu aralar aşırı yemek yer oldum yaw insan koca bir dilim yaş pasta yedikten sonra yarım ekmek arası patlıcan birde üstüne 1 kase aşure yermi ben kesin bir kilo daha almışımdır(
Ben bi göz atayım dedim herhalde herkes benim gibi boğazını tutamıyor ben beden olarak zayıfladım ama tartıda aynıyım bu doğum donrası kiloları aklım almıyor:))
Eski kıyafetlerimin çoğu oluyor bana toparlanmışım ama kilo hala 70
Bu aralar aşırı yemek yer oldum yaw insan koca bir dilim yaş pasta yedikten sonra yarım ekmek arası patlıcan birde üstüne 1 kase aşure yermi ben kesin bir kilo daha almışımdır(
- 1 Mart 2014
- 917
- 2.079
- 208
Maşallah canım 2 hatayda 5kg yakin nasıl verdin canimİki hafta sonunda 76,200 kğ dan 71,500 kğ düşmüşüm.....01/05/2016 ya kadar 55 kğ olursam koçiş araba sözü verdi azimliyim bakalım
- 23 Ocak 2014
- 3.222
- 4.516
- 248
Maşallah canım 2 hatayda 5kg yakin nasıl verdin canim
diyetisyenim bir liste yazdı bana ...normal de ben iki öğün besleniyordum şimdi ...üç ana 3 ara öğün besleniyorum aç kalmaya fırsatım olmuyor...cumartesileri doktor kontrolum var geçen hafta 800 ğr vermişim 500gr kas 300gr yağdan gitmiş az yemişsin dedi, gerçekten de az yedim,bu hafta daha dikkatli olmalıyım....her öğünde yoğurt yada süt tüketiyorum ..meyvaları süt yada kefirle tüketiyorum az az ama sık yiyorum...
Hadi kızlar bu topic uçsun artıkkkk @ipah2016 @eflalim minione @Lokumcukk @safransari mhulyak @bestemeste bitoss
hihami @Mrssuperfine siz dışarı heheeehee
Şaka şaka muhabbetiniz yeter
hihami @Mrssuperfine siz dışarı heheeehee
Şaka şaka muhabbetiniz yeter
Dun kendime metrodan atlama ipi ve mekik aleti aldım baya hevesliyim inşallah
Sabah 7 de kalktım arhanla eşim uyurken yarım saat yuruyup geldim çayı koydum demleneme kadar bu arada mekik çektim.
1 surahi suya 1 limon sıkıyorum sabah aç karna ve gun içerisinde içiyorum
Sabah 8.30 da
1yumurta
Az peynir
3 zeytin
Çok az ekmek
2 bardak şekersiz çay içtim
Şimdi evi supurum special k yicem ara oğunde de şekersiz kahveyle kavrulmamış k.yemiş akşama kuru fasulye yapıcam inşallah
Bide 100 ip atlama bugunku hedef
Sabah 7 de kalktım arhanla eşim uyurken yarım saat yuruyup geldim çayı koydum demleneme kadar bu arada mekik çektim.
1 surahi suya 1 limon sıkıyorum sabah aç karna ve gun içerisinde içiyorum
Sabah 8.30 da
1yumurta
Az peynir
3 zeytin
Çok az ekmek
2 bardak şekersiz çay içtim
Şimdi evi supurum special k yicem ara oğunde de şekersiz kahveyle kavrulmamış k.yemiş akşama kuru fasulye yapıcam inşallah
Bide 100 ip atlama bugunku hedef