- 10 Ağustos 2019
- 2
- 0
- Konu Sahibi zorluhayat4207
1 yıllık evliyim ama çok büyük problemlerimiz var bi ani kararla evlendim düğün hazırlığında başladı zaten her problem nişan yaptık ve toplanan paraları eşim istedi ve ben ona verdim ailemle tartıştık. Hazırlıklara başladık erkek tarafı tek birşey yapmadı ailem arabayı sattı 10.000 TL verdi ama erkek tarafından kuruş ne para var ne eşya ve bu paranın 3.000 TL sini eşim kendi borçlarına kullandı erkek kardeşi gitti kartımı aldı 1.000 TL o kullandı. Şimdi niye vazgeçmedin derseniz korktum babam felçli bitiremedim her olaya sessiz kaldım içim içimi yedi hep eşya altın yapacağız diye konuştular yapmadı eşim altını borçla aldı hatta ev eşyalarının yarısını borçla yaptı düğünde takılan altınlar paralar borca gitti yine yetmedi annemin düğünde damada kına yakılacagında çeyrek taktı onu bana sormadan gitti bozdurdu gelin arabasına vermiş kayınvalidem bana 100 TL lik altın koydu kınada ailem bunu anladı sordu bu ne diye ortalığı karıştırdılar ailemi suçladılar . Yine herşeyi yedim yuttum yeri geldi kendi ailemi ezdim yine herşey yoluna girer sandım ama olmadı düğün bitti eşim işsiz kaldı 6 ay işsiz durdu elimizde ne var ne yok satarak geçindik telefonumu sattı telefonsuz 2 ay idare ettim birinden telefon istedim hattım ödenmediği için kapandı başka şehre taşındık ailemin yanına hatta benim ailemle yaşamaya başladık cebimize harçlığı bile kendi ailem koydu onların ailesi yardım bile etmedi ben bunu söyleyince ailesinde olmadığını söyledi oysaki yalan herşeye para buldular bize asla. İşe girdik ikimizde şuan eşim çok ağır şartlarda çalışıyor ama kaynanam çok kötü hatta görümcem ve eşimin erkek kardeşi. Biz ailemin evinde yaşıyoruz yüzsüz gibi gelip kaldılar ailemin neyi varsa alıp götürmüşler kayınvalidemin evine gidince görüyorum ben bunları. Soğudum artık eşim ve ailesinden ısınamıyorum bi türlü hep aklıma geliyor nolur bana yardım edin akıl verin çok ihtiyacım var boşanmak istiyorum ama eşimin borçları hep benim üstümde boşanma geçince de sana hiçbirşey vermem eşyaları al diyor ama eşyanın işe yarar bi tarafı yok çoğu şeyler ikinci el kaynanamın yada annemin eski kullandıkları. Altın desen kalmadı babamda gel ben sana bakarım diyen bi insan değil benim hayatımı zehir eden bi insan nolur yardım ne yapmalıyım