How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

arkadaşlar baharlık 38 beden pantolon gömlek ve ince hırkalara ihtiyacım var.

Canım bende bide bunlar var beğendiğin bişiy olursa yardımcı olurum.

$SAM_2350.jpg $SAM_2352.JPG $SAM_2353.jpg $SAM_2354.jpg $SAM_2355.jpg $SAM_2357.jpg $SAM_2358.jpg $SAM_2359.jpg $SAM_2364.jpg

Son düzenleme:
canım ya merak ettim bu gün soramadım işim çoktu hediye gönderdiğin kot şalvar modelimi bedeni bana uyarmı tam çözemedim fotodan .birde likralımı :))

şalvar modeli değil canım ama likralı olması lazım diğer gönderdiğim kotlarla aynı ölçüde.gönderdim ben kargonu bugün bu arada.

Son düzenleme:
Siyah etek Sarar markadır. Diğer etek ve grili gömlek birer kere giyildi. Diğerleri yenidir. Hepsi kaliteli, mağaza ürünüdür. Bedenim değiştiği için çıkarıyorum elden. Fiyatlarım da çok makul.

Eklentiler

• $IMG_1072.JPG
    $IMG_1072.JPG
    68,1 KB · Görüntüleme: 23
  • $IMG_1074.JPG
    $IMG_1074.JPG
    69,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG_1075.JPG
    $IMG_1075.JPG
    93,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMG_1095.JPG
    $IMG_1095.JPG
    60,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $IMG_1071.JPG
    $IMG_1071.JPG
    81,7 KB · Görüntüleme: 20
Aldim canim evde olmadigim ozelden yazamadim. Ancak uzgunum kotlar olmadi ne yazikki

hadi ya çok üzüldüm.ölçülerini de tam ölçerek vermiştim boyunu belini enini detaylı yazmıştım.keşke olsaymış.burda çok fazla kot arayan var ve o kotlarında talipleri olmuştu ara ara.soran olursa yönlendirirm sana canım.

hadi ya çok üzüldüm.ölçülerini de tam ölçerek vermiştim boyunu belini enini detaylı yazmıştım.keşke olsaymış.burda çok fazla kot arayan var ve o kotlarında talipleri olmuştu ara ara.soran olursa yönlendirirm sana canım.

Evet iyi olur bende aksama resimlerini aticam artik

Back