Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baharlıklar bu sayfaya lütfen :))
canım bende de baharlık ince hırka var bi kot daha var kargonu göndermeden resim ekleyim onlarada bak.
tamam canım bakayım
canım bak bunlar.gömlek falan 38 beden
beyaz gömlek markalımı boyu ne kadar canım. birde ne kadar giyildi :)) birde çiçekli olan tam olarak ne renk ceket mi ayrıntılarını anlatırmısın sana zahmet tabi fiyatları da
beyaz gömlek markalımı boyu ne kadar canım. birde ne kadar giyildi :)) birde çiçekli olan tam olarak ne renk ceket mi ayrıntılarını anlatırmısın sana zahmet tabi fiyatları da
Canim onlari da begendim kotlarla beraber 25 tl olursa onlatida ekle canim olmazsa canin sagolsuncanım beyaz gömleği bi kez giydim beyaz kırmızımsı bordomsu çizgileri var.sewenhill marka olması lazım.boyu çok kısa değil pant.kemerinin biraz aşağısnda. fiyatı 8 tl .beyaz çiçekliyi de hiç giymedim o da 8 tl çiçekli olan ceket canım
Eki Görüntüle 982633 Eki Görüntüle 982634 Eki Görüntüle 982635 Eki Görüntüle 982636 Eki Görüntüle 982637 Eki Görüntüle 982638 Eki Görüntüle 982639 Eki Görüntüle 982640 Eki Görüntüle 982641 Eki Görüntüle 982642 Eki Görüntüle 982643 Eki Görüntüle 982644
canım bunlar var bende hepsi tiril tiril düşünürsen yardımcı olurum
Yusra cim seninkileri de aksama inceliyim
25 değilde ortayı bulalım 27-28 olsun bari canım
Canim kargosu falan havalesi sorun fegil sen kotlari gonder o zaman canim
canım havale 1 tl ücreti bizim ptt de 6,5 ta kargo tutyo zaten. 27 olur.düşünürsen diğer sayfana eklediğim kotuda hediye koyarım