Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
IMG_20200728_140042.jpg

Kızlar telefonda elimdeki gibi cıkmadı ama dikkatli bakarsanız görünüyor sanki🤔
IMG_20200728_135716.jpg

Bekliyorum inşallah pozitiftir çıkmıştır o silik çizgi :) birde sabah yaparsın sonra kan verirsin hepsinde de pozitifi görürsün inşallah 💙
Hayırlısıyla inşaallah hepimiz görelim canım🙏 çok tuhaf hissediyorum suan yani bi ihtimal var gibi ama heyecanlıda degılm garip oldum emin olamıyorum sanki😬

Eki Görüntüle 2668686
Kızlar telefonda elimdeki gibi cıkmadı ama dikkatli bakarsanız görünüyor sanki🤔Eki Görüntüle 2668688
Özellikle ilk fotoda silik çizgi çok net şekilde belli aslında. Kaçıncı dakikada çıktı o silik çizgi 10 dakika içierisindeyse ümitlenmekte çok haklısın çünkü var gibi duruyor ilk sayfalarda bir arkadaşın yorumu var bu şekilde silik çıkmış Kanda da pozitifi gördü haydi hayırlısı bakalım

Hayırlısıyla inşaallah hepimiz görelim canım🙏 çok tuhaf hissediyorum suan yani bi ihtimal var gibi ama heyecanlıda degılm garip oldum emin olamıyorum sanki😬
Yani test yanıltmıyorsa hatalı değilse var gibi duruyor aslında ama 🙈 bu gece bitmek bilmez şimdi sana🙈

Özellikle ilk fotoda silik çizgi çok net şekilde belli aslında. Kaçıncı dakikada çıktı o silik çizgi 10 dakika içierisindeyse ümitlenmekte çok haklısın çünkü var gibi duruyor ilk sayfalarda bir arkadaşın yorumu var bu şekilde silik çıkmış Kanda da pozitifi gördü haydi hayırlısı bakalım
10dk içinde çıktı canım ikisi aynı anda cekildi mesela ama farklı acıdan iste aydınlığa göre biraz daha belirgin çıkmış ilki bide telefondan bi tık daha belirgin elimde bilmiyorum canım bakalım hayırlı saglıklı evlat versin Rabbim inşaallah hepimize🙏 bu konunun basında mı canım bakayım bi

Yani test yanıltmıyorsa hatalı değilse var gibi duruyor aslında ama 🙈 bu gece bitmek bilmez şimdi sana🙈
İnşaallah doğrudur iğne etkisi falan değildir iğnenin de 13.günü oluyo gerci ama yarın kan sonucu ne diyecek kısmet artık. Yani bilmem çok heyecan yaptım diyemem ben busefer gercekten cok akısına bıraktım sanırım yada hayal kırıklıgı korkusu bu hale getirdi beni.bilemiyorum

Her iki gebeligimde de ilk asilamada hamile kalan biri olarak yazmadan gecemedim. Ben teste cesaret edememistim. Direkt kandan baktirmistim. Ama sanki var gibi senin de 😍 Rabbim aratmadan, sag slaim hamilelik gecirip kucagina almayi nasipetsin
Bende yapmayacaktım nerdeyse ama yap gibi yorumlar gelince dayanamadım sanırım birde hiç test yapmadım önceden elimde testle gezerdim çünkü busefer biraz daha oluruna bıraktım ve dikkat ettim diyebilirim. Amin Allah razı olsun çok teşekkürler yorumun ve güzel dileklerin için🙏

İnşaallah doğrudur iğne etkisi falan değildir iğnenin de 13.günü oluyo gerci ama yarın kan sonucu ne diyecek kısmet artık. Yani bilmem çok heyecan yaptım diyemem ben busefer gercekten cok akısına bıraktım sanırım yada hayal kırıklıgı korkusu bu hale getirdi beni.bilemiyorum
Canım 16. Sayfaya baksana evaaa diye bir arkadaş paylaşmıştı onunki daha da silik görünüyor hemen doktora gidip kan testi yapmış silik çizgi görünce pozitifi görmüş içimde öyle diyor var gibi geldi bana ya inşAllah öyledir ben çok mutlu oldum şuan gözlerim doldu
Canım 16. Sayfaya baksana evaaa diye bir arkadaş paylaşmıştı onunki daha da silik görünüyor hemen doktora gidip kan testi yapmış silik çizgi görünce pozitifi görmüş içimde öyle diyor senin var gibi geldi bana ya inşAllah öyledir ben çok mutlu oldum şuan gözlerim doldu

İnşaallah canım bakalım en dogru sonucu kan vericek yinede tabi umarım hersey hayırsıyla güzel ilerler benim içinde sizin içinde🙏
Canım yani ben şuan seni aşırı ümitlendirmek istemiyorum ama bana göre net olarak var gibi geliyor. Hemen belirtilerin yaptıkların falan bilgilendirme isteyeceğim 🙈🤗😍 Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşAllah sağ Salim bebeğine kavuşursun . Kan testi yaptırınca da hemen yaz hatta şimdi mi yaptırsan 🙈🤗

Canım 16. Sayfaya baksana evaaa diye bir arkadaş paylaşmıştı onunki daha da silik görünüyor hemen doktora gidip kan testi yapmış silik çizgi görünce pozitifi görmüş içimde öyle diyor var gibi geldi bana ya inşAllah öyledir ben çok mutlu oldum şuan gözlerim doldu

Canım 16. Sayfaya baksana evaaa diye bir arkadaş paylaşmıştı onunki daha da silik görünüyor hemen doktora gidip kan testi yapmış silik çizgi görünce pozitifi görmüş içimde öyle diyor senin var gibi geldi bana ya inşAllah öyledir ben çok mutlu oldum şuan gözlerim doldu
Evet gördüm canım hayırsıyla vardır inşaallah bakalım. Kıyamam sana ya sağol Rabbim seninkinide pozitif etsin inşaallah benimde kesin sayılmaz ama var gibi herhalde hep olumlu düşündüm olumluda devam eder inşaallah🙏

Insallah herkes boyle guzel haberler verir de umudumuz cogalir 🤲 cok sevindim
Allah razı olsun canım bende hep yaptıran birinin pozitif oldugunu görünce sevinir daha umutlu olurum. Daha kesin değil benimde bakalım kan sonucu ne diyecek ama inşaallah sizlerinde pozitiflerinizi görürüz🙏

Canım yani ben şuan seni aşırı ümitlendirmek istemiyorum ama bana göre net olarak var gibi geliyor. Hemen belirtilerin yaptıkların falan bilgilendirme isteyeceğim 🙈🤗😍 Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşAllah sağ Salim bebeğine kavuşursun . Kan testi yaptırınca da hemen yaz hatta şimdi mi yaptırsan 🙈🤗
Tam.netleşsin inşaallah herseyi yazarım söylerim tabi canım🤗 amin amin Allah razı olsun bana ettiginiz duaların misli misli sizlerin olsun inşaallah 🙏 şimdi yaptırmam canım ya doktorumu dinliyim hem varsada deger biraz daha artar daha iyi olur sabah gidip vericem hemen ama merak etme🤗

Allah razı olsun canım bende hep yaptıran birinin pozitif oldugunu görünce sevinir daha umutlu olurum. Daha kesin değil benimde bakalım kan sonucu ne diyecek ama inşaallah sizlerinde pozitiflerinizi görürüz🙏
Aminn insallah. Hep kasik agrim var diyordunuz gögüslerim aciyo diyordunuz demek ki bebektenmiş 👶 gozunuzaydin insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bence kesin var sadece erken oldugu icin deger dusuk cikar kanda

Aminn insallah. Hep kasik agrim var diyordunuz gögüslerim aciyo diyordunuz demek ki bebektenmiş 👶 gozunuzaydin insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bence kesin var sadece erken oldugu icin deger dusuk cikar kanda
Bu sabah adet olucak gibi sancım oldu hatta eşime dedim adet olucam herhalde diye hayırlısı falan dedi oda sonra gecti arada batma olur gibi oluyo demin yine adet sancısı gibi sancı girdi bakalım simdilik ondan gibi duruyor kan sonucuda desteklerse inşaallah🙏

X