Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aminn canm ins. sana bir şey sorcam aşılamadan itibaren bugüne dek senin göğüslerinde ağrı var mıydı? Bendeki ağrı hiç geçmiyor da normal mi sence bu?
Canım oyle aman aman bi ağrım olmadı ama sızlamalar oldu 2 gun sürdü ama ben zaten hamile değilim ki o yüzden insallah sizin bebisleriniz sizinledir

Evet haklısın ama gerci yeterli degil yine bisekılde zehirliyorlar sagolsunlar. Ama benim olsada ben koyamam herhalde ya bilmiyorum sonra degısırmıym ama suan cok kızıyorum. Hele anneler gününde cektigim
Canim haklisin ama uzak dur bir sure en azinda su surecte hic bir seyin senin moralini bozmasina izin verme gecen ay ben cok stres yapmistim ve o ay asilamami kacirdim resmen

Canim haklisin ama uzak dur bir sure en azinda su surecte hic bir seyin senin moralini bozmasina izin verme gecen ay ben cok stres yapmistim ve o ay asilamami kacirdim resmen
Artık eskisi kadar takmıyorum sanki ya bilmiyorum canım Ama stres yapıyor insan elde değil malesef

Kızlar erken gebelik testlerim geldi bi yanım dur sabah ilk idrarla yap diyor bir yanım amaan yap nolcak ha bugün ha yarın diyor hadi bişey diyin bana ya ama testin üstünde günün her saati yapılabilir yazıyor

İlk belirtileriniz ne olmuştu acaba ? Bu arada sağ Salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Amin canım inşallah.sağolasın.Aşılama yapıldıktan yaklaşık 10 gün sonra mide bulantılarım başlamıştı.ve akşamına da baygın bir halde uyuyordum.hiçbirşey duymaksızın..doktorun söylediği tarihte de betahcg yapıldı ve hamile olduğumu öğrendim.darısı isteyen herkesin başına olsun inşAllah

Kızlar erken gebelik testlerim geldi bi yanım dur sabah ilk idrarla yap diyor bir yanım amaan yap nolcak ha bugün ha yarın diyor hadi bişey diyin bana ya ama testin üstünde günün her saati yapılabilir yazıyor
Canını sikmayacaksan yap cnm ama o testler de kesin sonuç değil diyorlar negatif gorursen üzülme pozitif görürsen de çatlatma iğnesi etkisi olabilir ama inşallah koyu iki çizgi görürsün

Z
Kaçıncı günündü bugün canım bende heyecanlandım şimdi inşallah pozitifi görürsün ama sabah saati yapmak daha iyi dayanabilirsen tabi gerçi erken gebelik testiymiş her saati yapabilirsin diyorsa yapsan mı acaba kendim yapıyor gibi kararsız kaldım be heyecanlandım inşallah güzel sonuç alırsın

İlk aşılamanız mıydı ? Gözünüz aydın Rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin inş. Aşılama dönemi sivilce falan çıkmış mıydı sizde acaba

İlk aşılaman tuttu canım :) çok şükür eşimde de bende de bi sıkıntı yoktu.iki ay öncesinde kimyasal gebelik olmıştı klomen kullanmıştım.klomen tedavisini devlet hastanesindeki doktorum vermişti.ama gebe olduğumu öğrendiğim gün kanamam başlamıştı.senin durumunda sana yapabileceğim bir şey yok sadece progestan verebilirim demişti.ertesi gün özel hastanede bana önerilen doktora gittim.yaşadığın kimyasal gebelik dedi.aşılama önerdi.o ay adetim biter bitmez rahim filmi çekti ve ertesi ay aşılama yaptı.aşılamadan yaklaşık 10 gün sonra mide bulantılarım başladı.akşamları da narkoz almış gibi çekyatta uyuyakalıyordum ki normalde asla gürültülü ortamda ve yatağım haricinde bir yerde yatamazdım doktorun betahcg için verdiği günde de tahlil yaptırdım ve gebe olduğumu öğrendim çok şükür darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah canım

Canını sikmayacaksan yap cnm ama o testler de kesin sonuç değil diyorlar negatif gorursen üzülme pozitif görürsen de çatlatma iğnesi etkisi olabilir ama inşallah koyu iki çizgi görürsün
Aslında rahatım ama hazırmıyım bilemedim işte ya negatifte olsa pozitifte olsa yarın kan vericen doktorum dedi zaten giden bi test olcak en fazla

Ay valla kaç gündür dayandm hiç yapmadım cok.garip oldum simdi aşılamanın 11.günü canım özellikle erken gebelik testi aldım zaten inşaallah ya Rabbim

Evet canım ilk aşılamam tuttu.bende de normalde de pek sivilce çıkmaz o ay da çıkmamıştı
Teşekkürler canım. Bizde de görünürde sıkıntı yok ama en son böyle olunca doktorum acaba yumurtaların içimi boş sağlıksızlar mı dedi çünkü olmaması için tıbbi olarak bir sıkıntı yok.Anladım canım çok sağolasın güzel günleriniz olsun bebişinizle

İnşAllah siz de o güzel haberi bir an önce alırsınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…