• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar arasında tek taraflı fedakarlık?

Ben sırf bu nedenle çok yakın bir arkadaşımla arkadaşlığımı bitirdim. Aramızda maddi konuda asla bir anlaşmazlık yoktu, hesap ödeme vs. Ama ben ararım açmaz, geri dönmez, aramadığım zaman imalı laf sokmalar, işte merak ettim hiç aramıyorsun da vs. Bir gün ben çok hastaydım çağırdı, yok gelemem çok hastayım dedim o kadar ısrar etti ki eğer kendimi iyi hissedersem gelmeye çalışırım dedim, bana söz verdin gelmedin dedi, ben ailemin yanındayken yok aramıyorsun, arayınca açmıyor ya çok geç saatte arıyor ya yolda işten eve dönerken arabada. Artık sıkıldım hiçbir mesajına aramasına geri dönmedim, açıklama da yapmadım.
Siz de haklısınız, henüz çalışmıyorsunuz, sürekli git gel masraf, o kadar görüşmek istiyorlarsa kendileri gelsin.
Ben de bu durumda kalıyorum resmen. Ailemden biri için İstanbul’a gitmek durumunda kaldığımda öğrenirlerse hesap sormalar hani gelebiliyormuşsun işte demeler aşırı daraltıyor. Sanki bir tek onlar varmış gibi hayatımda :(

Eskiden hiçbir zaman arkaşlıklar arasında böyle hesaplar olmazdı. Yanlış anlamayın sizin için söylemiyorum ama maalesef genel olarak böyle. Ben hiç hatırlamıyorum en son ben aradım senin aramanı bekledim diye trip atanı, ya da o bana geldi bende ona gitmeliyim bi daha ki sefere gibi.. Nasıl denk gelirse kim müsait olursa bir şekilde görüşülürdü tabi o zaman ekonomi bu kadar kötü de değildi :D Şimdi kimse evine bile davet etmek istemiyor bunu fark ettim. Annemin kardeş gibi büyüdüğü kuzeni vardır ayın 15 günü bizdelerdi diyebilirim aynı şekilde bizde onlara giderdik ama şimdi sürekli bahane buluyorlar kabul etmiyorlar söylediğinde zaten saçmalama işim vardı oluyor. Birini aradığında o an dönemese de akşamına en kötü ertesi gün dönüş yapılırdı şimdi hiç yapılmıyor. Emin olun kimse fedakarlık etmek istemiyor artık. Bana '' sen beni üst üste ara açmasam da ara mesaj '' diyen arkadaşım bile var ya :D Sapık gibi asdffg. Egosunu mu tatmin ediyor artık anlamadım :D O yüzden siz tabi açıkça söyleyin maddi açıdan zorladığını kendilerinin de gelebileceğini söyleyin o konularda hiç lafımı sakınmam ben tabi trip atar gibi değilde normal bi şekilde konuşurum. Ama bahane de hep hazırdı zaten :D O yüzden sizde ne zaman gitme imkanınız olursa öyle gidin kendinizi fedakarlık için zorlamayın.

Back