Yeni gelinimize tekrar hoşgeldiniz diyelim o zaman. Allah mesut etsin. Bir ömür boyu en az şu ilk dönemlerinizde olduğunuz kadar mutlu olun daima inşallah. Her ne olursa olsun tabii şimdi yeni bir şehir, yeni bir muhit biraz alışma süreci olacaktır. Yeni yeni aradaşlıklar dostluklar kurulur çabucak onun için pek sorun olmaz yabancı bir şehire gelmeniz. Yine de biraç canınız sıkılabilir belki de. Gerçi bilmiyorum belki de çalışıyorsunuzdur eğer öyleyse zaten zaman yetmiyor insana. Akşam yemek biraz ev işi biraz dinlence derken can sıkıntısına sıra bile gelmiyor. Ben bu günlerde yine biraz olsun ilgilendim ama öyle çok uzun süreli ve sık sık forumla zaman geçiremiyorum. Yoğunum çünkü. Fırsat yaratıp topluca bakıyorum genellikle. Eğer özel mesaj yazabiliyorsanız o şekilde de gönderebilirsiniz bana. Onları daha öncelikli okuyorum çünkü. Görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın.
Bursalılar bana ahşap ürünlerin satıldığı yerleri söyleyebilirler mi? Bilhassa merkezde? Kömbe adında bir tatlı öğrendim nette, ahşap kepçemsi bir şeyle şekil veriliyor nerede bulabilirim acabaa