Arkadaşlar aranızda bursalı var mı?

ben severek yapıcağım bir iş olarak bakıcılık yemek konulu bir iş arıyorum

ben severek yapıcağım bir iş olarak bakıcılık yemek konulu bir iş arıyorum

Bu konuda daha önce deneyiminiz olduğu için mi yoksa kendinizce iş deneyiminiz olmadığını düşündüğünüz için kendi kendinize gereksiz olarak kendinize sınır koyup kısıtlama getirdiğiniz için mi böyle bir karardasınız? Bu önemli onun için soruyorum. Yani belki de sizin düşünemediğiniz ama öğrenmeye ve gelişmeye açıksanız eğe,r çok daha iyi yapabileceğiniz veya çok daha iyi para kazanabileceğiniz ve daha özgürce, çalışma saatlerinizi kendiniz belirleyebileceğiniz bir işte çalışmak istemez misiniz?

ana okuluna giden bir oğlum var onun aile katılım perfomans ödevini yapıyordum kartondan çocuk parkı ama daha bitmedi

ebete kim hayırder böyle çalışmaya

ebete kim hayırder böyle çalışmaya

Biliyormusunuz ben böyle bir işte çalışıyorum neredeyse 2 yıl oluyor. Ve isterseniz belki sizin için de çok iyi bir fırsat olabilir buu. şirkette bir iş görüşmesine başvurabilirsinizzzz

Uluslararası çok büyük bir şirket. İş başvurusunda bulunmak isterseniz öncelikle iş görüşmesi sırasında bu tür bilgileri daha detaylı olarak alacaksınız zaten ve çalışma yeriniz Kent Meydanında bulunan şirket genel müdürlük ofisinde olacak. Süper di mi?

ayrıca ben 100 mesaj az önce doldurmuş bulunuyorum

ne tür bir iş bu

bu kadar büyük iş beni aşar eşin izin vermez zaten çalışmama karşı

ayrıca ben 100 mesaj az önce doldurmuş bulunuyorum

AAA süperrr. hayırlı olsunnn. Güle güle kullanın özel mesaj hakkınızı ne güzel. Benim daha çoook vardır doldurmam için. Çünkü benim işlerim yoğun olduğu için ben çok ööncelikli bulmadığım sürece bu forumda öyle fazla mesaj göndermiyorum. Şu anda da, ailede bir takım sağlık sorunları olduğu için son bir kaç aydır ofis programımı biraz daha serbest planladığım için daha az gidiyorum ve bir yandan da bilgisayardan işimle ilgili çalışıyorum zaten. Buraya bana birşeyler yazıldığı zaman dönüyorum sadece.

bu kadar büyük iş beni aşar eşin izin vermez zaten çalışmama karşı

Pardon ama bir şey sormam gerekiyor size cevap verebilmem için. Burada iki farklı şey var şimdi ve birbiriyle alakası da yok bunların. Yani ben size bu kadar büyük iş beni aşar diye düşüncenize göre mi cevap yazmalıyım. yoksa sağolun ama benim eşim çalışmama izin vermediği için ben çalışamam olarak mı algılayarak cevap vermeliyim? Bunda tereddüt yaşadım şimdi de o yüzden soruyorum. Kaldı ki siz kendiniz demediniz mi çalışmak istediğinizi söylemiştiniz ya zaten konu ondan sonra bu aşamaya kadar gelişti öyle değil mi? Yanılıyor muyum?

üşendiyin için diz üstünü açmadığım için bunları telefonumdan yazıyorum gün içde aynı şekilde telefonumdan takip etmeye çalışıyoru çok uykum geldi iyi geceler

hayır ben iş arıyorum ama eşi
karşı bulursa aradığım şartlarda ikna edebisem diye düşünüyom sizin anlıcanız hayel dünyasında yaşıyorum

üşendiyin için diz üstünü açmadığım için bunları telefonumdan yazıyorum gün içde aynı şekilde telefonumdan takip etmeye çalışıyoru çok uykum geldi iyi geceler

Telefondan zor olur herhalde. Neyse ben size iyi geceler diliyorum. Bir şekilde bana ulaşmak isterseniz zaten biliyorsunuz buradan artık özel mesaj hakkınız da varmış. Şimdilik hoşçakalın.

hayır ben iş arıyorum ama eşi
karşı bulursa aradığım şartlarda ikna edebisem diye düşünüyom sizin anlıcanız hayel dünyasında yaşıyorum

Hayır hayır hiç öyle düşünmeyin. Neden hayal dünyasında yaşıyor olacaksınız ki? Hem biliyormusunuz şu elinizdeki telefon dahil daha bir çok şey eğer insanların hayalleri olmasaydı asla gerçekleştirilemezdi. Bunu bilmiyordunuz di mi? İşte o yüzden kendiniz için eğer böyle bir şey düşünüyorsanız buna benim ki hayal işte falan demeyin. Çünkü zaten eğer kendiniz için bir hayal kuramazsanız asla onun gerçekleşmesi mümkün olmaz. Ama hayal kurabiliyorsanız işte bu hayalin gerçekleşme olasılığı otomatikman yüzde yüze yakın hale gelir. Hayalini kuramadığınız hiç bir şeyin mümkün olması ise asla mümkün d e ğ i l d i r. Bunları konuşmak için şu an geç bir saat daha detaylı olarak görüşelim lütfen bu konuyu. Zaten eğer işi incelemeye karar verirseniz iş görüşmesine eşinizle birlikte de gelebilirsiniz. Yani en azından o da bilgi sahibi olur bana destek olmak için gelir misin? Belki iyi bir iştir en azından sen de uygun görürsen bir bakalım diyebilirsiniz ona? Dediğim gibi bunları daha geniş bir zamanda konuşmak sizin açınızdan çok daha faydalı olacak.

bu söyledikleriniz benim için çok zor ben basit bir ev hanımıyım

bu söyledikleriniz benim için çok zor ben basit bir ev hanımıyım

GELECEĞİ YARATABİLECEK OLAN HİÇBİRŞEY RÜYA DEĞİLDİR.
Ayrıca ev hanımlığı öyle basit bir şey de değildir. Bilakis, onca şeyleri yaparlar ve bir de üstüne böyle aynı sizin dediğiniz gibi basit bir ev hanımı damgasıyla damgalanırlar.
Yok böyle birşey ben buna katılmıyorum.
Ayrıca, evet iş deneyiminiz olmayabilir, ev hanımı olmuş olabilirsiniz. Ama içinizdeki cevheri sizden başka kimse bilemez.
İmkan verilmiş olsa neler yapabilirsiniz veya neler yapabilirdiniz bunu da ne ben ne de bir başkası değil ancak en iyi siz bilebilirsiniz öyle değil mi?
Yeni ve değişik olan birşey hepimize zor gelir başlangıçta, cesaret edemeyiz. Ama denemeden de bilemeyiz sonucunu.
Eğer şu an yürüyebiliyorsak koşabiliyorsak, bunu bebekken ilk adımlarımızı atmaya çalışırken binlerce kere düşmemize rağmen tekrar tekrar denemekten vazgeçmemiş olmaya borçluyuz. Eğer yürümeye korkuyor olsaydık ya da eğer o zaman ilk düştüğümüzde düştüm yapamıyorum diye vazgeçmiş olsaydık şu an hiçbirimiz yürümeyi başarmış olamazdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…