yarın güne gideceyim geç oldu
ben severek yapıcağım bir iş olarak bakıcılık yemek konulu bir iş arıyorum
Bu konuda daha önce deneyiminiz olduğu için mi yoksa kendinizce iş deneyiminiz olmadığını düşündüğünüz için kendi kendinize gereksiz olarak kendinize sınır koyup kısıtlama getirdiğiniz için mi böyle bir karardasınız? Bu önemli onun için soruyorum. Yani belki de sizin düşünemediğiniz ama öğrenmeye ve gelişmeye açıksanız eğe,r çok daha iyi yapabileceğiniz veya çok daha iyi para kazanabileceğiniz ve daha özgürce, çalışma saatlerinizi kendiniz belirleyebileceğiniz bir işte çalışmak istemez misiniz?
ebete kim hayırder böyle çalışmaya
Uluslararası çok büyük bir şirket. İş başvurusunda bulunmak isterseniz öncelikle iş görüşmesi sırasında bu tür bilgileri daha detaylı olarak alacaksınız zaten ve çalışma yeriniz Kent Meydanında bulunan şirket genel müdürlük ofisinde olacak. Süper di mi?
ayrıca ben 100 mesaj az önce doldurmuş bulunuyorum
bu kadar büyük iş beni aşar eşin izin vermez zaten çalışmama karşı
Pardon ama bir şey sormam gerekiyor size cevap verebilmem için. Burada iki farklı şey var şimdi ve birbiriyle alakası da yok bunların. Yani ben size bu kadar büyük iş beni aşar diye düşüncenize göre mi cevap yazmalıyım. yoksa sağolun ama benim eşim çalışmama izin vermediği için ben çalışamam olarak mı algılayarak cevap vermeliyim? Bunda tereddüt yaşadım şimdi de o yüzden soruyorum. Kaldı ki siz kendiniz demediniz mi çalışmak istediğinizi söylemiştiniz ya zaten konu ondan sonra bu aşamaya kadar gelişti öyle değil mi? Yanılıyor muyum?
üşendiyin için diz üstünü açmadığım için bunları telefonumdan yazıyorum gün içde aynı şekilde telefonumdan takip etmeye çalışıyoru çok uykum geldi iyi geceler
hayır ben iş arıyorum ama eşi
karşı bulursa aradığım şartlarda ikna edebisem diye düşünüyom sizin anlıcanız hayel dünyasında yaşıyorum
bu söyledikleriniz benim için çok zor ben basit bir ev hanımıyım