Arkadaşlar aranızda bursalı var mı?

pek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
208
0
merhaba aramızda bursalı arkadaşlar varmı tanışalım sohpet edelim

geçen hafta kk de form takip ederken ben olduğu an paylaştım

Merhaba, Nasılsınız? Ben Bursa"lıyım ve Bursa"dayım. Görüşmek üzere sevgilerimle.

evet bende bursalıyım sizi arkadaş olarak kayde de bilirmiyim izin veriseniz

Tekrar merhaba. Tabi ki bu beni mutlu eder.Ancak benim forum kullanma konusunda bilgi eksikliğim nedeniyle biraz sıkıntılarım var. Bu sebeple arkadaş olarak ekleme işlemi, kabul edilmesi ve tek tek bütün yeni yazıları takip etmeden kendimin yorum veya cevap verdiğim konu başlıklarında bana yazılan cevapların takibini pratik olarak nerelerden daha iyi takip edebileceğim gibi şeyleri hiç bilemiyorum ben.

İlgilenmek istedin merak etin şeyleri yazarsın konu açmış olursun cevap vermek istediyin mesajlarada cevap verirsin

tşk.ler siz Bursa da mı ikamet ediyorsunuz yoksa eğitim, görev veya herhangi bir nedenle il dışında mısınız?

doğma büyüme bursalıyım 20yıllık evliyim ve 4 çocuk annesiyim

Oooo çok güzel. Allah bağışlasın 4 çocuk annesi olmak gerçekten başlıbaşına çok büyük taktir edilmesi gereken bir durum ve kolay değil.

arkadaşım çevirim içimisin

mrh. sizden cevap alamamıştım. Şimdi de siz yazdığınızda ben görememişim. Sizi bilmiyorum ama ben henüz özel mesaj hakkına sahip değilim buradan. İnşallah bir dahaki sefere görüşmek üzere.

Kent Meydanı
Ya siz çalışıyormusunuz yani son görüştüğümüzde sanırım ev hanımı olduğunuzu söylemiştiniz ama belki şu an bir değişiklik olmuş mudur diye sormak istedim siz de bana sorunca.
Siz nerede oturuyorsunuz.

ipekçilik tarafında ben çalışmıyorum ama iş arıyorum

Aa evet İpekçilik genellikle Bursa bu kadar kalabalık olmadan önce neredeyse tamamen sizin gibi aslen Bursalı olanların oturduğu ve çok daha nezih olan ve benim de sevdiğim bir semt. Daha önce iş deneyiminiz var mı? Eğitim durumunuz ne? Bir de iş arıyorum derken sizin kriterleriniz nedir yapmak istediğiniz veya çalışmak istediğiniz işle ilgili olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…