Gün içinde sürekli uyuyor, gece başlıyor bu karmaşa
babası yeter ki uyusun, doysun modunda olduğu için mama parasını gözü görmüyor
Doğduğu günden beri mama veriyoruz. 13 günde 1 kutu mama bitmek üzere. bugün fotoğraf çekimi var, muhtemelen orada uyusun diye mama vericez
Ve eve dönerken 2. Kutuyu Alırız diye düşünüyorum
İnşallah olmaz ya Merve. eşim hafta içi çalışıyor, Ramazan geldi annem oruca kalkıyor. Kimseye ses etmek istemiyorum, bebekle ilgili her şeye kendim yetişmek istiyorum ama çok zorlanıyorum.
Allahım bir görsem şu yavrunun 20 aylık olduğunu
Hemen bakıcam, teşekkür ederim. Gerçekten asla abartmıyorum tüm gün mememde. Dediğin gibi 6-7 saat sürüyor bazen dahs uzun bazen bi tık daha kısa
Ben de korkuyorum ya midesi genişlerse ileride obez olursa ne yaparız diye. Bence çok emiyor ve mama yiyor, ğstüne hıçkırık atakları başlıyor. Hıçkırık 5 dk geçmeyince daha yine memeye, yine aynı kısırdöngü
Altın sarısı kaka yapıyor, altın bu renk değildir
o ağlayınca bi panik oluyoruz karı koca. elimiz ayağımız karışıyor. Eşim alıyor gezdiriyor, konuşuyor, omzuna yatırıyor ama deli gibi aranıyor, kafasını geri geri atıyor, eşimin yakalarını emiyor
İnşallah geçer
Yarın başlıyoruz yeni doktora. Öbür doktoru ilk defa doğumda gördüm. Doğumdan sonra ziyarete geldiğinde direkt “sezeryan olduğun için ilk bir hafta 10 gün sütün gelmez, gelse de besleyici olmaz, mama ile destekle” dedi. Hastaneden çıkarken aynı cümleyi kurdu. 5 günlük kontrolde mamay devam dedi ve sonuç 1 kutu mama bitmek üzere.
Ya gerçekten bazen anlamak çok zor. Doktor işini bilir diyip onu dinledik ama kötü mü ettik bilmiyorum
Muhtemelen. nette de okumuştum, mamayı sindirmesi daha zordur yazıyordu. yavrum hem süt hem mama sindirmeye çalışıyor
Sütüm atletimden taşıp yere damlıyor bazen
ben sütümün yettiğini düşünüyorum ama bilmiyorum da
Yarın başka doktora gidicez. Bu doktoru doğumda gördüm, doğum sonrası kontrollerinde de ona götürdüm hadi ilk başladık diye. her gittiğimde osunu busunu anlatarak konuştu, hani başkaları gibi şu şu var diyip sallamadı. bayağı ince eleyip muayene etti ama benim sütüm konusunda hep olumsuz konuştu.