- 2 Ağustos 2020
- 153
- 113
- 18
- 35
- Konu Sahibi petite_parisienne
-
3-4 ay evvel 5 gün gecikmem olduNormalde adetiniz gecikmiyorsa test yapın 6 gün fazla bir gecikme cesaret edin ve yapın
Bende gebelik belirtisi olarak kasiklarimda batma çok yaşadım korkunun ecele faydası yok derler test yapıp emin olacaksınız başka çare yok
Rahimde batmadan kastınız sağ sol yumurtalıklarda olan batma hissi mi?Hamile olabilirsin canım reglden sonra yumurtası çatlayan çok kadın var
Göğüs şişmesi veya rahimde batmada gebelik belirtisi. Ben hiç normal Gebeligim olmadı ama tüp bebek le test gününden sonra rahim de batma olmuştu bebek yerleşmesi için yer hazırlıyormuş bence bi kan testi yaptırın özel hast
Evet kasiklarda birde böyle yırtılma hisse gibi ben çok korkmuştum acaba düşük mu olacak diye doktor normal rahim kendini hazırlıyor demiştiRahimde batmadan kastınız sağ sol yumurtalıklarda olan batma hissi mi?
Olabilir tabii cnm, hamilelik belirtilerine uyuyor yazdıkların, eğer doğurmayı planlıyorsan içtiğin ilaçlara, yaptığın işlere, yediğine içtiğine dikkat etmen lazım, bi doktora gidip folik asit gibi değerlerine baktırman lazım... bu yüzden hadi test yap, testi gönder bizde görelim, plansız gelen bebişiSelam yeni üyeyim . Erkek arkadaşımla geçen ay adetim bittikten 2 gün sonra korunmasız ilişki yaşadık . Bunu daha öncede yapmıştık asla bi sıkıntı olmamıştı. Neyse ilişkiden 1 hafta sonrasında gögüslerimde şişme oldu ve çok ağrıyordu . Yani hamile kalınsa insanın hemen gögsü 1 haftada şişer mi ? Sonuçta hamilelik bi süreç değil mi ? Ben çok taktım ondan sonra ve bilmiyorum sanırım ondan dolayı gecikti çünkü bende şuan göğüslerimin dolgunluğu hariç hiçbir belirti yok . Arada rahmime bıçak batıyor gibi . Ama dün ve bugün çok ağrım oldu sabaha kadar karnım ağrıdı ama adet ağrısından farklı gibi ama Sabaha kadar o ağrıyı hissettim . Lütfen bana akıl verin o kadar korkuyorum ki
Zaten evlenmeyi düşünüyoruz ama karantina döneminde işsiz kaldım bu sebepten maddi ikimizde güçlü değiliz . Ertelemek zorunda kaldık . Test yapmaya ödüm kopuyor . Sizce hamile olabilir miyim cidden ağrım var şuan yazarken bile
uzmek istemem ama ilk haftalarimda o ishal gibi agri 2 hafta kadar kasiklarimda vardi ins degilsindirTeşekkür ederim bu şekilde bilgilendirme yaptığınız için benim ilişkiden 1 hafta bile değil 3-5 gün sonrasında şişti öyle devam etti . İntermette baktığımda hormon bozukluğunda böyle ağrı olabiliyormuş . Ben yakın dönem annemi kaybettim acılı bi dönemden geçtim . Babamız zaten yoktu. Bu corona dönemi aşırı strese soktu son 1 ayda korkuyorum ya bebeğim olsun istemem mi ama şuan asla zamanı değil .
bende sanki afedersiniz ishal olacak olursunuz karnınız ağrır ya o derece bi ağrı var
Stres değil yaniOlabilir tabii cnm, hamilelik belirtilerine uyuyor yazdıkların, eğer doğurmayı planlıyorsan içtiğin ilaçlara, yaptığın işlere, yediğine içtiğine dikkat etmen lazım, bi doktora gidip folik asit gibi değerlerine baktırman lazım... bu yüzden hadi test yap, testi gönder bizde görelim, plansız gelen bebişi
Kesinlikle test yapmalısın.nöbetçi eczaneden alıp hemen yap bence.herkesin belirtileri farklıdır çünkü.bende olan belirti başkasında olmuyordur ,başkasında olan bende olmuyordur inan bana.mesela benim hamile kaldığım ay (hamile oldığumu bilmiyordum) midem bulanıyordu,başım dönüyordu ve narkoz almış gibi yatıyordum.Stres değil yani
Yok hayır 6. Gün yapmadım stresten diye bekliyorumTest yaptınız mı?
Yok hayır 6. Gün yapmadım stresten diye bekliyorum
Haklısınız 10 gün bekleyin yazmışlar onu bekliyorum . Başka rahatsızlığım olabilir .Herkesin belirtileri farklı oluyor, hiç belirti yasamayan da var.
Şu an beklemek aleyhinize işliyor. Bir an önce test yapın, hamilelik yoksa çektiğiniz stres biter, varsa da ne yapacağınıza karar verirsiniz. Belki de baska bir rahatsizliğiniz var en azindan doktora gidersiniz boşuna ağrı, stres çekmeyin.
Kan tahlilinde 10 gün beklemenize gerek yok.eczanedeki gebelik testlerinde 10 gün bekleyin diyorlar genelde çünkü gebelik en son idrarda çıkıyor diyeHaklısınız 10 gün bekleyin yazmışlar onu bekliyorum . Başka rahatsızlığım olabilir .
Elbette olabilir ama sizin artık beklemenize gerek yok eğer varsa çıkar artıkHaklısınız 10 gün bekleyin yazmışlar onu bekliyorum . Başka rahatsızlığım olabilir .
Yok değil bence, bu güne kadar hiç mi streslenmedin, 3 gün olsa neyse bugün 7. Günün gecikmenin. Bu bi bebiş diye düşümüyorum. Hala yapmadın mı kız testi? Ben merak ettimStres değil yani
Çok moral verdiniz teşekkürYok değil bence, bu güne kadar hiç mi streslenmedin, 3 gün olsa neyse bugün 7. Günün gecikmenin. Bu bi bebiş diye düşümüyorum. Hala yapmadın mı kız testi? Ben merak ettim
Heee pardon sen istemiyordun dimi. Ama ben duymak istediğini değilde düşündüğüm doğruyu yazmak istedim. Olursada Allah'tandır canım. Herşey yoluna girer dert etme.Çok moral verdiniz teşekkür
Bilmiyorum inanın bendede oldu 5 gün 6 gün ama bu en fazlası . Hamile olduğumu asla hissetmiyorum gögüslerim dolgun ama tek sıkıntım rahime 2 taraftan gelen kramplar o da sanırım içtiğim bitki çaylarından ama tık yok . Çok stres yaptım çok3-4 ay evvel 5 gün gecikmem oldu
Daha öncelerde de oldu 2-3 gün
Ne zaman strese girsem oldu ama bu en fazlası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?